Kāzu dienas horoskops: kādā zīmē labāk precēties?

KĀZAS AUNĀ

21. marts – 19. aprīlis

Auns, kā zināms, ir ļoti drosmīga, neatkarīga un uz piedzīvojumiem kāra zīme. Ja apprecēsieties Auna zīmē, jums nedraud izkušana attiecībās – jūs katrs saglabāsiet savu individualitāti, turklāt laulība būs piepildīta ar patīkamiem ekspromtiem. Tās var būt gan negaidītas, romantiskas vakariņas, gan pēdējā brīža ceļojumi, dažādi pārsteigumi.

Brīdinājums: piesargieties sākt sacensties viens ar otru!

KĀZAS VĒRSĪ

20. aprīlis – 20. maijs

Vērsis ir ļoti jutekliska, ļoti dekadentiska, baudpilna zīme. Kāzas šajā laikā liecina, ka izbaudāt dzīves greznību, savu gaumi un pārticību. Labās ziņas: jūsu laulība ir lemta stabilitātei.

Brīdinājums: Vērsis mīl kārtību un paredzamību, tādēļ ilgtermiņā ir svarīgi nepieļaut rutīnas iestāšanos.

KĀZAS DVĪŅOS

21. maijs – 20. jūnijs

Dvīņu laikā laulātajiem saprašanās atslēga ir sarunāšanās. Jums būs ļoti, ļoti runīga laulība – nepārtraukts dialogs. Tā kā Dvīņi alkst pārmaiņu, izdomājiet, kādās aizraujošās aktivitātēs jūs kopīgi varētu iesaistīties. Ķīniešu ēdienu gatavošanas meistarklase? Lēkšana ar izpletni? Sērfošana? Nav svarīgs virziens, galvenais, lai tas šķistu saistošs abiem.

Brīdinājums: neaizraujieties ar pārāk daudzām jaunām lietām vienlaikus; “mūsu” laiks vienmēr jāliek pirmajā vietā.

KĀZAS JAUNAVĀ

23. augusts – 22. septembris

Jaunava ir ļoti organizēta, izsmalcināta un veselīga zīme. Jūs ar savu dzīvesbiedru pievērsīsiet ļoti daudz uzmanības detaļām, palīdzēsiet viens otram, uzmundrināsiet un atbalstīsiet.

Brīdinājums: jaunavā slēgta savienība var sākt pārmērīgi fokusēties uz sīkumiem, pazaudējot plašāku kopainu, un tas var novest arī pie sīkumainiem ķīviņiem.

KĀZAS SVAROS

23. septembris – 22. oktobris

Svari ir zīme, kas valda pār laulībām. Pilnīgi saprotami, ka svari ir līdzsvaroti, prot atrast ideālo stāvokli, kur abi partneri vienlīdz daudz dod un ņem, turklāt attiecības pilnīgi noteikti ir jūsu prioritāte.

Brīdinājums: nepazaudējiet savu individualitāti! Ir sarīgi laiku pa laikam izrauties no “mēs” rāmjiem, paturēt savus hobijus un savus draugus.

KĀZAS SKORPIONĀ

Leave a Comment