Kembridžas hercogiene Keita Mideltone atklāti runā par to, cik grūti ir audzināt bērnus

Kembridžas hercogiene Keita atklāja, ka būt mātei – tā ir svētīga un brīnišķīga loma, taču tajā pašā laikā šī loma uzliek lielu atbildību un rada grūtības. Pat viņai, kurai ir tik daudz apkārtējo atbalsta mājās, kas nav citām sievietēm.

Viņa norāda, ka mātes lomai tā īsti neviena sieviete nevar sagatavoties – situācijas un gadījumi, kas radīsies, ir neparedzami, un nav nedz instrukciju, nedz vienas maģiskas formulas visām. Jaunajā lomā mātes izjūt tādu emociju pārpilnību kā nekad agrāk, un tieši tāpēc hercogiene aicina jaunās māmiņas meklēt palīdzību, kad sāk izsīkt garīgie un emocionālie spēki.

Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

Viņa atklāj, ka katra otrā sieviete no desmit cieš no garīgām saslimšanām, kas saistītas ar grūtniecību un kļūšanu par māti. Hercogiene izklāstīja, cik grūti ir pirmie mēneši ar jaundzimušo un atklāja, ka pati vēl joprojām brīžam cieš no pašapziņas krišanās un vienaldzības sajūtas no apkārtējiem.

Hercogiene salīdzina: “Ja mēs grūtniecības laikā novērojam drudzi, mēs dodamies pie ārsta uz konsultāciju. Ar garīgām saslimšanām ir tāpat. Arī mūsu bērniem ir nepieciešams, lai mēs rūpētos par sevi un iegūtu nepieciešamo atbalstu un palīdzību.”

Avots: housebeautiful.com

Leave a Comment