Ķīniešu horoskops 2019. gadam – ārēji mierīgs, ar iekšējām pārmaiņām!

Pūķis

Ir septiņas lietas, no kā jums jāatsakās, lai kļūtu laimīgāki. 2019. gads ir Pūķu atteikšanās periods un pašdisciplīna. Nav nepieciešams piespiest sevi vadīt askētisku dzīvesveidu, bet noteikti būtu jāizvairās no impulsīviem lēmumiem un piedzīvojumiem. Ierobežojot sevi tikai ar atteikšanos no izklaidēm, Pūķis varēs koncentrēties uz darbu un mācībām, mājsaimniecību darbiem un pienākumiem. Tas ir daudz svarīgāks nekā kaut kas cits nākamo 12 mēnešu laikā.

Lasi arī: 5 no visbīstamākajām dienām 2018. gada novembrī

Čūska

Čūskai ir jāstrādā vairāk, jāattīsta savi talanti. Ja šīs zīmes pārstāvji savā dzīvē nav apmierināti ar kaut ko, tad vienkārši sēdēt saliktām rokām klēpī, nav atļauts. Ar divpadsmit mēnešiem būtu vairāk nekā pietiekami, lai atbrīvotos no kaitinošas rutīnas un garlaicības. Priekša ir gaišais laiks, 2019. gads ir tikai sākums, un sākumā vienmēr ir grūti. Čūskām būs vajadzīga izturība un ticība sev.

Zirgs

Pārstāvjiem no šī zīmes bieži vien jāpaļaujas uz viņu gudrību un intuīciju, lai saglabātu savu veiksmi. Slikts veiksmes avots var būt nelabvēļi, skauģi, kā arī cilvēki, kuriem vienkārši nevajadzētu uzticēties. Zirgi būs vairāk pakļauti krāpšanai citiem. Saskaņā ar austrumu kalendāru situācijai būtu jāmainās uz labo rudenī.

Lasi arī: Kādā vecumā katra no zodiaka zīmēm satiek savu mūža mīlestību

Aita

2019. gads šīs zīmes pārstāvjiem notiks ļoti dinamiski. Šajā sakarā viņiem pēc iespējas biežāk vajadzētu domāt par nākotni, izvēlēties pareizo vidi un izvairīties no konfliktiem. Finanšu jomā labāk plānot visu iepriekš, jo īpaši, ja vēlaties iegādāties kaut ko dārgu vai ieguldīt naudu kādā nozīmīgā uzņēmumā.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment