Kļūdas, kuras tu pieļauj, lietojot sauļošanās krēmu

Tu to uzklāj pārāk mazā kārtā. Izņem no skapīša šotu glāzi un kārtīgi to pavēro. Tas ir nepieciešamais daudzums, kāds tev ir jāuzklāj uz sava ķermeņa. Jā, pa visu ķermeni – un neaizmirsti savu seju. Ja lietosi mazāku daudzumu krēma, tas uzreiz nenozīmē, ka tu noteikti apdegsi, bet tas noteikti nozīmē, ka saņemsi visus krēma labumus.

Tu ietaupi uz atkārtotu uzklāšanu. Vienreizēja uzklāšana nav pietiekami. Krēms obligāti ir jāuzklāj vēlreiz pēc kārtīgas nosvīšanas, nopeldēšanās vai arī, ja ir pagājušas divas stundas.

Tu vienkārši pērc nepareizo krēmu. Katrai ādai ir nepieciešams citādāks krēms – ar lielāku vai mazāku aizsardzību. Ja neesi pārliecināta, kāds krēms ir nepiciešams tev, ieteicams konsultēties ar dermatologu.

Tu kārtīgi neiezied aerosolu. Aerosolus uzklāt ir daudz vienkāršāk, nekā parastos krēmus. Tomēr tas var maldināt, kad runa ir par ieziešanu. Tāpat, lietojot dezodorantu, ir daudz vieglāk palaist garām kādas nenoklātas vietiņas.

Tu to nelieto vispār. Lai arī kāds būtu tavs ādas tonis un tās reakcija uz saules gaismu, sauļošanās krēms ir jālieto. Varbūt šobrīd tu neredzēsi to, kā tas ietekmē tavu ādu, bet vecumdienās sāksi nožēlot savu izvēli.

Tu to neuzklāj zem drēbēm. Uzmini nu! Tavs baltais t-krekls tevi nepasargā no saules starojuma. Un, ja tas vēl paliek mitrs – vēl jo vairāk! Tādēļ nežēlo savu krēmu un uzklāj to pilnīgi visam ķermenim.

Tu aizmirsti dažas ķermeņa daļas. Visbiežāk aizmirstās ķermeņa daļas: ausis, plakstiņi, lūpas un pēdu augšpuses.

 

Avots: www.marieclaire.com

Leave a Comment