Ko darīt svētdienas vakarā, lai izskatītos satriecoši pirmdienas rītā

Aši pati uzmeistaro izgaismojošu sejas masku!

Izmanto šīs sastāvdaļas, kas glabājas tavā pieliekamajā, lai pagatavotu sejas masku!

Sastāvdaļas: astoņas līdz desmit spinātu lapas, puse banāna un dažas organiskās avokado eļļas pilītes.

Norādījumi: viegli samaisi – tikai tik daudz, lai tu varētu to vienmērīgi uzklāt uz sejas. Atstāj masku uz sejas 30 minūtes, tad noskalo.

Spināti apgādā ar skābekli As**s šūnas, kas uzlabos As**sriti un piešķirs tavai ādai veselīgu mirdzumu.”  Tajā pašā laikā banāns satur dabiskas eļļas, kas veicinās As**sriti un kolagēna veidošanos, bet avokado eļļa palīdzēs tev mīkstināt ādu un padarīs to mirdzošu.

Maksimāli mitrini ādu!

Lai patiešām no jauna atdzīvinātu sausu ādu, nomaini savu parasto losjonu pret jebkuru produktu, kas satur hiāluronskābi, kas palīdz tavai ādai noturēt sevī ūdeni. Lai patiešām gūtu labumu no sava ādas mitrinātāja, atbrīvojies vispirms no vecajām ādas šūnām. 

Novērs aizpampušas acis!

Sestdienas vakara margarita varētu būt vainojama pie spilventiņiem zem acīm – bet tu vari novērst šo defektu pirms sākas darba nedēļa. Spilventiņi zem acīm parasti ir ūdens aizture, un to parasti izraisa pārāk liels sāls patēriņš, vai arī tiek uzņemts nepietiekams ūdens daudzums. Svētdienas naktī vari gulēt ar nedaudz pavērtu logu. 

Parasti vēsums mazina iekaisumu un palīdz samazināt šūnu izmērus. Izmanto pretiekaisumu acu krēmu – iemet to ledusskapī uz dažām stundām, pirms tā izmantošanas!

Izrādi mīlestību arī savai galvas ādai!

Kad tu esi tik ļoti aizņemta nedēļas laikā, grūti ir atrast laiku galvas ādas masāžai. Šajā svētdienā velti 10 minūtes pilnai masāžai, kādu tev veiktu salonā. Iemasējot šampūnu galvas ādā, tiek veicināta As**s plūsma, kas palīdz šūnām pašām sevi atjaunot.

Veic rinķveidīgas kustības ar saviem pirkstiem, iemasējot produktu galvas ādā, lai tas iekļūst dziļi tajā. Ja tev ir sausa galvas āda,  izmanto tējas koka eļļu, un, pirms to izskalo, ļauj ādai to absorbēt.

Dziļi kondicionē savus matus!

Izvēlies barojušo matu masku, lai novērstu to bojājumus, un paturi to matos 30 līdz 60 minūtes. Pēc maskas uzklāšanas ieej vannā vai dušā, jo karstums atver matu kutikulas. Vai uzliec siltu slapju dvieli uz matiem. Tu vari lemt par labu arī maskas atstāšanai matos uz visu nakti un matu sapīšanai vieglā bizē, pirms došanās gulēt. Tas ne tikai padarīs tavus matus paklausīgus, bet, kad tie nakts laikā būs izžuvuši, no rīta pamostoties tie būs patiešām stilīgi viļņaini.

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment