Iegaumē uz visiem laikiem – ko katras Zodiaka zīmes vīrietim nekad nedrīkst teikt?

VĒRSIS

Izvairies no frāzes: “Es nemeklēju neko nopietnu”

Tu esi attiecībās ar vīrieti Vērsi? Tad tu jau zini viņa stiprās un vājās puses.

Reizēm viņš ir ļoti kautrīgs un, iespējams, lēni iešūpojas, bet vajag tikai viņu izprovocēt un pavicināt acu priekšā sarkanu lupatu, un Vērsis mainās acu priekšā. Tas viņu uzlādē.

Tā kā vīrietis Vērsis ir nedaudz lēnīgs, lai iešūpotos, viņam vajadzīgs uzticams un laimīgs partneris, kurš būs blakus un atbalstīs visos viņa aizsākumos.

Atceries – ceļš uz Vērša sirdi ir uzticība un paļāvība.

Viņš viegli neatveras cilvēkiem, tāpēc var sajusties ievainojams, ja pārāk ātri sāks tev uzticēties.

Pateikt Vērsim, ka tu nemeklē neko nopietnu pēc ilgstošas pazīšanās, nozīmē ievainot viņu.

Viņam neatliek citas izvēles kā atkāpšanās – iespējams, pat uz visiem laikiem – tik ļoti viņš bīstas, ka viņa sirds tiks salauzta.

DVĪŅI

Izvairies no frāzes: “Ņemsim un pārvērtīsim mūsu dzīvi par parastu rutīnu”

Parasti Dvīņi ir diezgan pļāpīgi un skaistu vārdu meistari. Viņi lieliski izsakās gan mutiskā, gan rakstiskā formā, kas padara viņus par neatkārtojamiem oratoriem un ideāliem sarunbiedriem.

Dvīņi zina, kā pareizi paust savas jūtas, gan pozitīvās, gan negatīvās. Un – kad runa ir par viņa jūtām, viņš spēj pat izplūst asarās.

Būdams pēc dabas dzīvīgs un kustīgs cilvēks, vīrietis Dvīņi vēlas izpētīt pasauli un atklāt sev jaunas un neizpētītas lietas.

Nav brīnums, ka frāze “Ņemsim un padarīsim mūsu dzīvi stabilu” vai kas tamlīdzīgs, var nobiedēt viņu. Šādus izteikumus viņš pat dzirdēt nevēlas.

Viņš taču lasa blogus par ceļojumiem, uzmanīgi izpēta dažādus ceļojumu maršrutus uz interesantām zemēm.

Viņš, visticamāk, nav no tiem, kas svētkos paliek mājās. Lai izvairītos no realitātes, viņš plāno atvaļinājumu ar lielāku prieku, nekā iekārto savu sadzīvi.

Klusa miera osta – maza mājiņa ar baltu sētiņu – var uzdzīt vīrietim Dvīņiem nāvīgas skumjas.

Ja vīrietim Dvīņiem parādās kaut mazākās aizdomas par garlaicību un par to, ka dzīve var kļūt prognozējama, viņš kļūst ļoti neapmierināts.

VĒZIS

Izvairies no frāzes: “Tu man neesi vajadzīgs”

Vēzis mīl justies vajadzīgs. Un nav svarīgi, vai tas attiecas uz svarīgiem dzīves aspektiem, vai vienkārši vajag nomainīt lampiņu, vīrietim Vēzim ir nepieciešams justies vajadzīgam.

Šis vīrietis grib būt tas, kuru pasauks, ja steidzami jāatrisina radušās problēmas. Tev ir zināma situācija, kad tev ar vīrieti Vēzi gribētos koncentrēties uz patīkamu romantisku vakaru, taču viņš nespēj pieslēgties?

Lieta tāda, ka viss, par ko viņš tajā brīdī domā, ir tas, kā vajag salabot krēsla kāju.

Vai arī – tu kaut kur ar viņu kopā brauc, bet kamēr tu centies koncentrēties uz sarunu un labi pavadīt laiku, viņš ieklausās spēkrata dzinējā, lai mēģinātu saprast, vai viss ir kārtībā.

Nekad sava vīrieša klātbūtnē nesaki, ka tev nav vajadzīga viņa palīdzība. Šim vīrietim vajag sajusties svarīgam un nepieciešamam tavā dzīvē.

Ļauj viņam piedalīties tās vai citas problēmas risināšanā – tādējādi viņš jutīsies vajadzīgs.

LAUVA

Izvairies no frāzes: “Labi, bet kas tālāk?”

Lauva ir karalis visam, ko viņš redz. Viņš ir galvenais jebkuras ballītes dalībnieks. Viņš vienmēr grib atrasties uzmanības centrā.

Lauvam nav nekā labāka, kā mīļotais cilvēks blakus. Viņš būs sajūsmā, ja viņa mīļotā dāvās viņam savu uzmanību, enerģiju un piekritīs viņa uzskatiem.

Lauvam ir svarīgi, lai viņu apbrīnotu un piešķirtu lielu nozīmīgumu. Viņš prot un vēlas baudīt dzīvi, novērtē skaistus brīžus.

Tēlaini runājot, viņam gribas izjust katra zieda aromātu, ieelpot svaiga gaisa malku. Tad kāpēc izjaukt tik skaistus brīžus ar jautājumiem par to, kas būs tālāk?

Tāpēc – ja kāds pārtrauc tik brīnišķīgus mirkļus ar līdzīgiem jautājumiem, Lauvas garastāvoklis uzreiz sabojājas.

Iespējams, tiešām nevajag domāt par to, kas būs tālāk. Vienkārši baudi mirkli kopā ar savu mīļoto Lauvu.

JAUNAVA

Izvairies no frāzes: “Es neesmu jaunava nelaimē, mani nevajag glābt”

Mums visiem ir zināms par princi baltā zirgā. Satiekot sievieti, kuras sirdi salauzušas iepriekšējās attiecības, vīrietis Jaunava centīsies sadziedēt viņas brūces.

Kā likums, vīrietis Jaunava ir gādīgs, labsirdīgs, uzmanīgs un atsaucīgs vīrietis. Viņš vienmēr ir stiprais plecs, uz kura var atbalstīties. Viņš būs tas, kas sniegs labu padomu un ņems tevi savā aprūpē.

Viņš ir tas pats brīnišķīgais bruņinieks, kas izpestīs no nelaimes un glābs meiteni.

Bet kas notiks ar sievietēm, kurām palīdzība nav nepieciešama? Visticamāk, viņām tāds vīrietis nav vajadzīgs.

Tāpēc nevajag teikt vīrietim Jaunavai, ka tu neesi tā, kurai viņa palīdzība ir vajadzīga. Citādi viņš ātri pārslēgsies uz to, kam tā ir nepieciešama.

SVARI

Izvairies no frāzes: “Es negribu pieņemt nekādus lēmumus. Drīkst, es tos uzticēšu tev?”

Kā likums, vīrietis Svari ir ļoti līdzsvarots cilvēks. Viņam patīk palikt neitrālam daudzās situācijās un prasmīgi pieņemt lēmumus, kas prasa neitralitāti.

Bieži vīrietis Svari ir labs tiesnesis un starpnieks konflikta situāciju atrisināšanā. Taču viņam nepatīk pārāk mētāties no vienas puses uz otru. Jo šāda mētāšanās var izjaukt pierasto līdzsvaru, bet tas nozīmē – izraisīt diskomfortu.

Izvēloties partneri, viņš vēlas atrast to, kas kļūs par biedru un līdzgaitnieku. Viņam vajadzīgs cilvēks, uz kuru var balstīties. Savukārt viņš pats arī grib kļūt par uzticamu atbalstu savai sievietei.

Vīrietis Svari necenšas būt pārāk dominējošs vai – tieši otrādi – pakļāvīgs, viņš vienkārši cenšas risināt problēmas, reaģējot uz situāciju.

Tāpēc zelta vidusceļu viņš meklē arī partnerē. Viņš negrib pieņemt visus lēmumus, un tāpat viņam nav vēlēšanās visas problēmas risināt vienam.

Piedāvājot savam vīrietim Svariem pašam atrisināt visus radušos jautājumus, tu līdz ar to krāj sliktos punktus.
Ja sieviete nav noskaņota uz tā dēvēto zelta vidusceļu un viņu neinteresē demokrātiska attieksme pret lietām, tad vīrietis Svari acīmredzami nav domāts viņai.

SKORPIONS

Izvairies no frāzes: “Man nav ambīciju”

Visiem zināms, cik ugunīgs ir vīrietis Skorpions! Viņš ir lielisks mīlnieks un cenšas izpatikt līdz pēdējam, kad runa ir par intīmām lietām.

Viņš mīl varas jēdzienu, un nekas viņu nesaviļņo vairāk, kā stipra sieviete. Arī viņš sevi neuzskata par vāju cilvēku.

Un – ja viņš satiks tādu pašu stipru sievieti, viņš sajutīsies laimes kalngalā.

Skorpionam ideālas sievietes piemērs ir stiprā, neatkarīgā Džordža Klūnija sieva Amala.

Skorpionam vajadzīga sieviete, kas vēlas sasniegt jaunas virsotnes, un kura patiešām spēj mest izaicinājumu visai pasaulei un pati sev.

Lasi vēl: Lūk, kādā vecumā, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi, tu satiksi savu īsto un vienīgo!

Viņa var nodarboties ar savu biznesu vai būt labākā darbiniece savā jomā. Galvenais Skorpionam – lai viņa būtu veiksmīga un lepotos ar saviem sasniegumiem.

Tāpēc pateikt savam vīrietim Skorpionam, ka tev nav nekādu ambīciju, interešu vai talantu, ir līdzvērtīgi tūlītējai attiecību pārtraukšanai. Tu pārstāsi būt viņam interesanta partnere un viņš ātri pārslēgsies uz citu “spēlētāju”.

STRĒLNIEKS

Izvairies no frāzes: “Es baidos no jauniem eksperimentiem”

Ja tu agrāk neesi sastapusies ar vīrieti Strēlnieku, neuztraucies, tu tāda neesi vienīgā, jo viņus ir ļoti grūti pieradināt un saistīt ar ģimenes saitēm.

Vīriešus Strēlniekus biežāk var satikt ceļojumos, nevis augu dienu sēžam pie rakstāmgalda. Strēlnieka sapnis ir atrast darbu, kas ļauj viņam ceļot. Viņam nepieciešami jauni atklājumi un eksperimenti.

Jauna vīza pasē padarīs viņu patiesi laimīgu. Turklāt viņam patīk izmēģināt kaut ko jaunu kopā ar sievieti, kuru viņš patiesi mīl.

Pasakot viņam, ka baidies vai nevēlies jaunus eksperimentus dzīvē, tu uzreiz zaudē daudz punktu iemīļotā acīs.

Ja tu piepeši paudīsi, ka lidmašīnas tev ir vienaldzīgas un tālas valstis nevilina, Strēlnieks būs šokēts un vīlies.

Tāpēc nekad nesaki tamlīdzīgas frāzes sava vīrieša Strēlnieka klātbūtnē. Citādi viņš vienkārši nopirks biļeti uz tuvāko reisu un dosies meklēt jaunus piedzīvojumus, iespējams, jau pavisam citā kompānijā.

MEŽĀZIS

Izvairieties no frāzes: “Starp mums ir vienkārši romāniņš”

Tavs vīrietis ir Mežāzis? Tad tu zini, ka šis cilvēks nopietni izturas pret attiecībām un gaida to pašu no sievietes, kuru izvēlēsies.

Viņš neatveras ļoti viegli. Jāpaiet laikam, lai Mežāzis sāktu pilnībā uzticēties partnerei. Tāpēc pilnīga lojalitāte atnāk tikai pēc tam, kad viņš jūt, ka patiešām var paļauties uz savu otro pusīti.

Ja tev izdosies iekarot viņa uzticību, vari uzskatīt, ka tev ļoti noveicies. Viņa uzticēšanās tev būs neizmērojama.

Taču vajag tikai Mežāzim sajust, ka tu neesi noskaņota nopietni attiecībās ar viņu, un viņš uzreiz noslēgsies.

Pasakot viņam, ka starp jums ir vienkārši romāniņš un ka tu vēlies vieglu saskarsmi vai flirtu, nozīmē sagraut attiecības ar Mežāzis.

Viņš vienkārši savāks mantas un aizies no tevis. Tāpēc – ja tu meklē kaut ko īslaicīgu un gaistošu, Mežāzis nebūs īstais mērķis. Tev nāksies “pārslēgties” uz kādu citu.

ŪDENSVĪRS

Izvairies no frāzes: “Es tevi nesaprotu”

Ja tu esi attiecībās ar vīrieti Ūdensvīru, esi gatava dzīvei kā pa amerikāņu kalniņiem.

Dinamisks un ar plašu interešu loku, Ūdensvīrs pieskaitāms pie tā vīriešu tipa, kuri vēlas tevi pārsteigt uzreiz pēc iepazīšanās.

Pilnīgi iespējams, adrenalīna pieplūdumu viņš tev dāvās pirmajā randiņā. Viņš noteikti izdomās kaut ko neparastu un dinamisku, piemēram, zemūdens peldēšanu, lēcienu ar izpletni vai piedāvās noskatīties šermuļus uzdzenošu filmu. Vienvārdsakot, tas noteikti būs kaut kas elpu aizraujošs.

Vīrietis Ūdensvīrs nav no tiem, kas savas dienas pavada mierīgi – viņš laiku pa laikam meklē asas izjūtas – tikai tad viņam ir interesanti dzīvot. Rutīna un garlaicība – tas noteikti nav domāts viņam.

Ūdensvīrs vienmēr vēlas priecāties, pat tad, ja šādi prieki nesakrīt ar viņa otrās pusītes komforta zonu.

Viņš nedomā par to, ka vairākas lietas var radīt diskomfortu mīļotajai sievietei. Vīrietis Ūdensvīrs tikai vēlas dalīties jautrībā ar savas dzīves mīlestību.

Pateikt Ūdensvīram – “Es tevi nesaprotu” – ir identiski tam, kā sacīt viņam: ”Es nejūtu, ka tu mani mīli”.

Izvairies no šīs frāzes attiecībās ar Ūdensvīru. Tici, tas ir pāri viņa saprāta robežām.

ZIVIS

Izvairies no frāzes: “Pārstāj lidināties mākoņos un beidzot sāc kaut ko darīt!

Tu esi attiecībās ar vīrieti Zivīm? Tad tev jāzina, ka viņš pēc dabas ir jūtīgs un viegli ievainojams. Viņš dziļi jūt un atrodas kontaktā ar savām emocijām, un, visticamāk, tieši šā iemesla dēļ tu viņā iemīlējies, vai ne?

Vīrietis, kas ir spējīgs uz dziļām jūtām, kā arī var “nolasīt” tavas jūtas, bez šaubām ir vēlams partneris.

Jūtīgums un dziļums vienmēr ir augstā cenā. Turklāt vairākums Zivju galu galā saista dzīvi ar radošumu. Daudzi izvēlas mūziku, citi sāk rakstīt, uzņemt filmas vai nodarboties ar kaut radošu un skaistu.

Tieši rakstura dziļuma dēļ vīrietis Zivis bieži ir iegrimis sevī. Droši vien viņš ir koncentrējis domas uz sava nākamā projekta īstenošanu dzīvē vai prāto par kaut ko patiešām viņam svarīgu. Viņa prāts – tas ir audekls, bet viņa domas krāsas, kas rada skaistus tēlus.

Ja tu viņam pateiksi, ka viņa sapņošana ir tukšs laika patēriņš un ka viņam kaut kas jāsāk darīt, tu vari viņam nodarīt pāri un dziļi ievainot.

Viņš ņems šo frāzi tuvu pie sirds un vēl ilgi neaizmirsīs tavus asos vārdus.

Avots: tayni-mirozdaniya.ru

Leave a Comment