Ko lūpu forma liecina par personību? Rakstura īpatnības un grima padomi

 

1. Izliektas, jutekliskas lūpas

angelina-jolie-cheated

Sievietes ar izliektām, lielām un jutekliskām lūpām kā Andželīnai Džolijai (attēlā) vai Skārletai Johansonei ir drosmīgas un pašapzinīgas. Lieliski, ja Tev ir perfekti simetriskas lūpas, jo tās padara sejas vaibstus īpaši piesaistošus un neatvairāmus.

Grima padoms: lai lūpas paliktu tikpat jutekliskas, ar kādām esi piedzimusi, bet nenovērstu uzmanību no sejas kopumā, aprobežojies ar vienkāršu mitrinātāju. Dabiski pilnīgas lūpas nozīmē, ka Tev nav vajadzīgas tonnām lūpu krāsas vai izteikts laineris. Būs pietiekami, ja lūpas nedaudz ietonēsi.

 

2. Platas lūpas, izstiepta mutes līnija

julia-roberts-s-loves-and-hookups-u1

Sievietes ar platām, izstieptām lūpām kā Džūlija Robertsa (attēlā) vai Anna Hetaveja ir dzīvespriecīgas un viņām ir daudz draugu ar dažādām interesēm. Visticamāk, šādu lūpu īpašniece ir perfekcioniste, ļoti veiksmīga un talantīga, kurai pašai patīk noteikt savu likteni.

Grima padoms: šādai lūpu formai attiecībā uz grimu piestāv vai nu izteikts minimālisms vai maksimālisms. Vispirms ar lūpu zīmuli iezīmē lūpu līniju nedaudz zem dabiskās līnijas, to pabeidzot tieši lūpu kaktiņu iekšpusē. Pēc tam dienai izmanto gaišu mirdzumu un vakaram – tumšākas nokrāsas lūpu krāsu.

 

3. Lūpas “tūtiņā”

rachel-bilson-wallpapers-hd

Sievietes, kuru lūpas veido “rozīti” vai “tūtiņu” kā Reičelai Bilsonei (attēlā ) vai Drū Berimorai, esot ļoti zinātkāras, nedaudz dumpīgas un mazliet koķetas. Šādas sievietes izskatās mīlīgas un pievilcīgas, cilvēkus piesaista viņu dabiskais šarms, bet dara nedaudz piesardzīgus viņu ekstravagantā gaume.

Grima padoms: saglabā savu seksapīlu, uzsverot apaļīgās lūpas. Nīmesa iesaka lietot krāsainu lūpu spīdumu. Ja vēlies padarīt lūpas vizuāli garākas, ar laineri novelc līniju mazliet virs ārējā mutes kaktiņa.

 

Lasi vēl: Tests pēc acu formas: lūk, ko spēj atklāt Tavs skatiens

4. Plānas lūpas

<> at Gramercy Terrace at The Gramercy Park Hotel on June 4, 2015 in New York City.

Sievietes ar plānākām lūpām, kādas ir aktrisēm Gvinetai Paltrovai un Keitai Hadsonei (attēlā), mēdz būt apveltītas ar lielisku intuīciju, ir jūtīgas un uzmanīgas pret detaļām. Viņas ir jaukas un mīļas, bet reizēm no malas izskatās kautrīgas un atturīgas. Lūpu grimā priekšroka dodama pasteļtoņu spīdumam, lai akcentētu lūpu līniju un līdzsvarotu sejas vaibstus.

Grima padoms: izvēlies neitrālu rožaini sārtu laineri vai lūpu krāsu visam lūpu apjomam. Tam virsū klāj caurspīdīgu lūpu spīdumu, lai lūpas izskatītos apaļākas. Svinīgākiem gadījumiem piemērots būs spīdums ar papildu mirdzuma efektu, ko klāj uz augšlūpas.

 

5. Amora loks

6983702-hayden-panettiere

Sievietes ar sirdsveida vai “Amora loka” formas lūpām kā Heidena Penetjēra (attēlā) vai Rīza Viterspūna ir neatkarīgas, valdzinošas un izteiksmīgas. Šāda lūpu forma norāda, ka sieviete nebaidās ķerties dzīvei pie ragiem un izbaudīt visu, ko vien dara. Viņai piemīt glamūrs, un viņa nebaidās teikt visu, ko domā, un uzņemties atbildību par savu dzīvi.

Grima padoms: šādas formas lūpu īpašniece var lietot dažādu toņu lūpu krāsas, gan spilgtus un uzkrītošus, gan piezemētus un dabīgus toņus. Galvenais – tai pa virsu uz augšlūpas uzklāt caurspīdīgu spīdumu.

 

6. Lūpas ar lejupvērstiem kaktiņiem

landscape-1466611087-bridget-jones-1

Sievietes, kuru lūpu kaktiņi tiecas uz leju, kā Renē Zelvēgerei (attēlā) vai Natālijai Portmenai, sargā savu privāto dzīvi un ir samērā noslēpumainas. Apkārtējie viņas uztver kā eksotiskas un dzēlīgas būtnes, kas apveltītas ar asu prātu. Tāpat šī tipa sievietes ir visai izvēlīgas sabiedroto izvēlē.

Grima padoms: šādu lūpu īpašniecēm vislabāk izskatās caurspīdīgas, dabīgas un neitrālas lūpas, kas iezīmētas ar līdzīga toņa laineri.

la.lv

Leave a Comment