Svarīgi- ko nozīme tas, kādā veidā šķeļas tavi matu gali

1

Šis ir viens no visbiežāk sastopajamiem matu šķelšanās veidiem. Tas nozīmē, ka taviem matiem ir nepieciešama lielāka barošana – tomēr nav vēl par vēlu, visu var labot. Izmanto barojošākus matu līdzekļus – tam vajadzētu nostrādāt!

2

Šād mati sāk dalīties pašā sākuma stadijā. Matu galiem ir nepieciešams ūdens, tie ir izslāpuši, tomēr salabojami. Noteikti parūpējies par šādiem matu galiem, citādāk viss kļūs ļaunāks.

3

Šis ir retāk sastopams matu šķelšanās veids – tas nozīmē, ka matu šķelšanās ir jau lielāka problēma, un bojājums ir pamatīgāks. Šādā gadījumā taviem matiem ir nepieciešams kondicionieris – ja to jau lieto, iespējams, nepietiekami. Pamēģini to ilgāk paturēt matos, pirms skalo ārā. Diemžēl šādus matus noteikti vajadzētu ik pa laikam apgriezt.

4

Ja tev ir šādi matu gali, steidzami pieraksties pie friziera! Pēc tam, kad mati būs apgriezti, izvēlies produktus, kas matus pasargā no pārmērīgas mitrināšanas. 

5

Šī sveces formas matu šķelšanās ir raksturīga matiem, kuriem ir nepieciešama apgriešana, tomēr tajā pašā laikā vari lietot matu produktus, kas tieši paredzēti sašķeltiem matu galiem. 

Lasi arī: Kā atbrīvoties no sašķeltiem matu galiem mājas apstākļos

6

Lokainiem matiem šādu mezglu siešanās ir ļoti raksturīga. Mats noteikti salūzīs mezgla vietā matu ķemmēšanas laikā. Šādā gadījumā, ja tev ir skruļļaini mati, tie ir jāķemmē ļoti, ļoti uzmanīgi, citādi matus ļoti sabojāsi.

Avots: womansday.com

COMMENTS

Leave a Comment