Ko par tavu raksturu liecina Vese***as stāvoklis

Augstprātīgais

Simptomi: Stress, bezmiegs, vēdera aizcietējumi, sāpes mugurā, sausa āda. Reibonis, drebuļi, skumjas, sāpes gurnos un plecos, lāpstiņās, sanoņa ausīs, nemierīgs prāts.

Urīns: Ūdeņains, gandrīz caurspīdīgs.

Uzturs līdzsvaram: Izvairies no aukstiem ēdieniem, tādiem kā salāti un saldējums, vai iepriekš iedzer kaut ko siltu (piemēram, ingvera tēju). Pamata ēdieni: vista, gaļas zupa, siers, sīpoli, burkāni, ķiploki, kā arī garšvielas, spināti un zaļumi.

Īgnais

Simptomi: Viegli sakarsis, tieksme un svīšanu. Slāpes, sīva garša mutē, sāpes ķermeņa augšdaļā. Satraukts; caureja vai vemšana. Pamostoties ir mundrs un priecīgs, bet dienas vidū ir viegli aizkaitināms. 

Urīns: Dzeltens vai brūngans.

Uzturs līdzsvaram: Vēsi, viegli ēdieni, piemēram, salāti un jogurts, daudz vēsa ūdens. Izvairieties no karstiem, piparotiem ēdieniem, riekstiem, alkohola un sarkanās gaļas.

Flegmatiskais

Simptomi: Miegains, bieži gremošanas traucējumi vai atraugāšanās; piepūties vēders; aukstas pēdas. Grūti nomest lieko svaru. Tieksme par daudz gulēt; patīk nosnausties brīvajā laikā.

Urīns: Ļoti bāls un ar putām.

Uzturs līdzsvaram: Iesildiet gremošanas orgānus ar ingveru (tikai ne grūtniecības sākumā), kardamonu vai muskatriekstu (lietojiet piesardzīgi). Der arī piparmētras (izvairieties, ja barojat ar krūti). Neēdiet pārāk daudz saldu augļu, ja cenšaties atbrīvoties no liekā svara. Nelietojiet piena produktus!

COMMENTS

Leave a Comment