Ko par tevi saka tas, kādas biksītes tu izvēlies?

Kokvilnas biksītes. Tev pati mīļākā aktivitāte ir smiešanās, kas ir lieliski, jo tavi smiekli ir pārsteidzoši sirsnīgi – visus, kuri atrodas tev apkārt, arī aizrauj tavi smiekli. Kad biji bērns, tu vēlējies, lai visi cilvēki jūtas pieņemti, un vēl aizvien tu tāda esi – ļoti empātiska persona. Kad taviem draugiem ir nepieciešams padoms, tu esi pirmais cilvēks, pie kura viņi griežas.

Zēnu šorti. Tev ļoti patīk apkampšanās un mīļošanās. Kad draugs ir nokļuvis nelaimē, tu esi pirmais, pie kura meklē kādu padomu. Tev lieliski padodas naudas krāšana, bet ir tendence zaudēt laika izjūtu, tādēļ bieži kavē. Tev ir brīnišķīgs smaids un milzīgs daudzums pozitīvās enerģijas, tādēļ cilvēki tev piedod ļoti ātri.

Biksītes ar augsto vidukli. Ja tev ir izvēle, tu vienmēr dosi priekšroku glāzei laba viskija, nevis alus kausam. Tev vienmēr šķiet, ka esi piedzimusi nepareizajā laikā. Kad viss nonāk līdz popkultūrai, tu vēlētos, kaut visas mūsdienu zvaigznes tiktu aizstātas ar senajām Holivudas aktrisēm. Tu dievini sarkanu lūpukrāsu, tā tev liek justies lieliski jebkurā situācijā.

Tanga biksītes. Tu esi neticami godkārīga. Kad tu esi ieraudzījusi savu mērķi, vienalga, vai runa ir par personīgo dzīvi vai darbu, nekas tevi neatturēs no tā sasniegšanas – pat, ja tev nāksies saskarties ar mazu diskomfortu, līdz tas tiks sasniegts. Tu balansē šo centību ar milzīgu mīlestību ģimenē un draugu starpā, kuri uzskata tevi par vienu no veiksmīgākajiem cilvēkiem.

Mežģīņu apakšveļa. Katrā lietā, ko tu ikdienā dari, tu centies piepilināt mazliet elegances. Sofija Lorēna ir tava stila ikona, bet tu vienmēr labāk izvēlies paļauties uz savu stilu, nevis kopēt kādu citu. Tu proti sabalansēt praktisko ar skaisto – neviens tevi nepieķers 15-centimetrīgās augstpapēdenēs, ja vien tās nebūs ekstra-ērtas.

Biksītes ar uzrakstiem. Tev vēl aizvien ir tikpat liela enerģija, kāda tev bija jaunībā. Cilvēki tevi dēvē par “piemīlīgu” un “burvīgu”, kas dažkārt tevi kaitina, bet savā veidā arī liek justies labi. Tu dievini mūzikas klausīšanos un vārdus zini praktiski visām dziesmām, kuras jebkad ir piesaistījušas tavu uzmanību. Nekad neesi pagājusi garām sunim, kuru negribētu paglaudīt.

Omītes apakšbikses. Tu stila vārdā nekad neatļausi sev justies neērti. Tu šad tad nēsā kleitas, bet tikai tad, ja tās ir ultra-ērtas un ne pārāk dārgas. Dažkārt tev patīk arī iekost glamūrīgas kūciņas – tās taču ir tik piemīlīgas un ideāli izdekorētas.

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment