Ko par tevi vēsta iecienītais deserts? Pārbaudi, vai pareizi!

Tiramisu

tiramisu
Tu esi izsmalcināta un izvēlīga dāma. Tomēr tev piemīt arī kripatiņa avantūrisma. Tai nozīmē, ka vari nirt hidrokostīmā, nevis tajā, ka dosies uz ballīti guļamrajonā pie nepazīstama tipa. Apsveicam, tu esi lieliska, turklāt patīc cilvēkiem.

Virtulis vai kruasāns (labāk abi kopā)

kruasans
Katru gadu tu dodies atvaļinājumā uz atšķirīgām vietām. Vienīgā stabilitāte tavā dzīvē – tas, ka tu esi spontāna. Tev patīk visu laiku izmēģināt kaut ko jaunu, sevi nekādi neierobežojot. Tev viegli mainīt visu – gan puišus, gan darbu. Ar pusi savu labāko draudzeņu tu iepazinies… Bet kā tu ar viņām iepazinies?

Saldējums

saldejums
Tu esi viena no tām, kas neko nepārbauda, bet uzreiz rīkojas. Tu vienmēr esi ar kaut ko aizņemta, tāpēc laika niekiem tev neatliek.

Vēl tu ļoti lojāli izturies pret savu apkārtni. Visticamāk, tev ir attiecības, bet ne visi par to zina, jo tev nepatīk pļāpāt par privāto dzīvi. Tev patīk relaksēties.

Lasi arī: Uzzini, ko par tevi atklāj mīļākā krāsa. Nopietns tests, nevis ballīšu triks!

Cepumi

cepumi
Tev patīk par kādu rūpēties. Dod priekšroku palikt mājās un noskatīties vēl pārīti seriālu, nekā iet uz ballīti. Citādi arī tur atradīsies kāds, kuram vajadzīgas tavas rūpes.

Svaigi augļi vai augļu salāti

augli
Tu ievēro diētu. Protams, sviestmaižu izvēle par tevi neko nepastāstīs, toties būs laba uzkoda.

Leave a Comment