Ko saka vīrietis un ko tas nozīmē – vīrieša teiktā skaidrojums

Lielākā daļa problēmu attiecībās rodas, jo mēs vienkārši nepareizi saprotam viens otru: vīrieši un sievietes vienā un tajā pašā frāzē izvirza dažādas nozīmes. Lielākoties vīrieši saka sievietēm to, ko viņi domā, vai arī mēģina izvairīties no atbildes. Sievietes dzird to, ko viņi vēlas dzirdēt, vai ko viņi dzirdēt baidās. 

Ļaujiet mums izanalizēt dažas no frāzēm, ko bieži saka vīrieši, un mēģināsim atklāt viņu patiesās vēlmes.

Viņš saka: “Nesteigsimies” (“Parunāsim par to vēlāk”).

Tas nozīmē: es negribu to darīt. Vīrietim ir grūti tieši atteikt mīļotajai sievietei, ko viņa pastāvīgi pieprasa, pat ja viņš uzskata, ka tas ir bezjēdzīgs vai praktiski neiespējams. Sieviete, protams, dzird neskaidrību viņa balsī, bet neuzskata to par nepiekrišanu. Viņai šķiet, ka tevi vienkārši vajag mazliet piespiest. No šejienes vīriešu stāsti par “smadzeņu skalošanu” un sieviešu aizvainojumiem par neīstenotiem solījumiem. Pajautājiet partnerim tieši to, kas viņam nepatīk par jūsu ierosināto ideju. Apspriediet to un pieņemiet kopīgu lēmumu. Varbūt jūs pat piekritīsiet vīrietim. Vismaz, tad jums nebūs iemesla savstarpējām pretenzijām.

Lasīt arī: Vasilisa Volodina: kā dzimšanas diena ietekmē finansiālo stāvokli

Viņš saka: “Esmu noguris.”
Tas nozīmē: liec man kādu laiku mieru. Runājot par to, vīrietis patiešām ir izsmelts līdz robežai vai vienkārši vēlas pabūt viens. Viņam nav daudz vajadzīgs: no jūsu puses klusums, bojeviks vai futbols no televizora puses, glāze alus vai grauzdiņu no virtuves. Bet nē! Ar šo frāzi, sieviete dzird: “Es esmu noguris no tevis, es esmu noguris no mūsu dzīves, es nemīlu tevi …” Un, atkarībā no viņas temperamenta, partneri gaida milzīgs skandāls, dzeloņainas piezīmes, klusi šņuksti. Piekrīti, tas nav tik grūti, uz pāris stundām, dot vīrietim atpūsties. Turklāt, pēc stundas viņš pats atnāks pie tevis.

Viņš saka: “izmēģināsim kaut ko jaunu gultā.”

Tas nozīmē: mums viss ir labi. Bet draugi stāsta, ko tādu… Sieviete dzird: “Es viņu neapmierinu gultā, es esmu neglīta (resna), viss ir beidzies, viņš vairs mani nemīl, viņam, iespējams, ir cita.” Padomājiet: ja vīrietim, kam ir kāda cita, maz ticams, ka vēlēsies pielikt pūles un mēģinās uzlabot seksuālo dzīvi ar nevajadzīgu sievieti.

Viņš saka: “Es neesmu gatavs laulībām.”

Tas nozīmē: tagad viņš tiešām nav gatavs. Un viņš ir godīgs ar tevi. Kas notiks pēc mēneša, gada, nav zināms. Dzirdot šos vārdus, sieviete domā: “Viņš mani nemīl!”, Vai “Visi to saka, palikšu stāvoklī un mēs apprecēsimies!” Vai arī “Viņš nekad neprecēsies”. Kāpēc tērēt laiku uz viņu? “… Nemoki sevi ar aizdomām un nedramatizējiet situāciju – ļaujiet vīrietim attīstīt domu. Viņam nekas nav jābaidās, jo viņš jau ir pateicis vissvarīgāko. Vienkārši neveidojiet scēnas. Un tad, varbūt, jūs dzirdēsiet informāciju, no kuras jūs tiešām varat izdarīt secinājumus.

 

Turklāt dažādu zodiaka zīmju pārstāvji dažādos veidos mēģina sniegt svarīgu informāciju savam partnerim.

Tieši kādu? Šķir otru lapu, lai uzzinātu katras zodiaka zīmes triku attiecībā uz to

Leave a Comment