Ko tavu roku nagu forma var pateikt par tavu raksturu

Ja jūs nevariet atrast savu nagu tipu, tad izvēlēties to attēlu, kas ir vislīdzīgākais jūsu nagiem.

1

1. Taisni un taisnstūrveida

11

 

Ja jums ir šāda veida nagu forma, jūs visnotaļ esiet ļoti sabiedrisks cilvēks, kā arī ir ļoti ass prāts. Jūs gūstiet baudu no jaunām iepazīšanām un jaunai pieredzei, kā arī vienmēr cenšaties paplašināt savu redzes loku. 

Kad lieta no nāk pie darba, jūsu galvenā devīze – “Septiņas reizes nomēri – vienu reizi nogriez”. Jūs jautājumu izziniet no visām pusēm, un pieņemiet pašu optimālāko lēmumu. Galvenais – visu pārdomāt, līdz pēdējam sīkumam.

2. Plati un plakani

12

 

Jūs esiet cilvēks ar skaidru prātu, kas analizē visu. Jūs domājiet pirms runājiet, un cilvēki bieži vien vēršas pie jums pēc padoma, uzmanīgi uzklausa jūsu padomus. Jūs ļoti labi orientējaties cilvēku raksturos, un jūsu intuīciju vienmēr var paļauties.

Šiem cilvēkiem, patīk radīt kaut ko jaunu, viņi zin, ka darbs atmaksāsies. Bet no sākuma viņus interesē praktiskais pielietojums, un pēc tam viņi mīl izdomāt risinājumus grūtām problēmām.

3. Īsi un noapaļoti

13

 

Visdrīzāk, jūs esiet enerģisks, radošs cilvēks ar lielu (varbūt slēptu ) talantu. Jūs izstarojiet prieku un pozitīvismu, tāpēc tāpēc cilvēki vienmēr ar prieku ar jums kontaktējas. Pēc tam kad tev būs jauns draugs, jūs palieciet uzticīgi tam visu mūžu, un darīsiet visu, lai aizsargātu savu mīļos.

Ir pāris lietas, ko jūs mīliet vairāk par visu pasaulē. Ja tu esi kaut ko iedomājies, tad vairs to nemainīsi ne par ko, līdz nesasniegsiet to. Kāds saka, ka jūs esiet ietiepīgs, bet jūs ziniet ko jūs gribat.

4. Nelīdzeni un īsi

14

 

Iespējams, nagi ir nelīdzeni jo jūs tos patstāvīgi graužat? Tad jūs esiet ļoti jūtīgs un vērīgs cilvēks. Jūs novērtējiet attiecības ar cilvēkiem, bet ar uzmanību pieņemiet jaunus draugus.

Par tādiem kā jūs, saka: “Tie klusie ūdeņi, visdziļākie.” Jūs pēc ārienes variet izskatīties mierīgs, bet iekšpusē jūs var pārņemt emociju vētra. Jūsu draugi vienmēr zin, ka jūs vienmēr sakiet patiesību, pat ja tā var būt rūgta.

5. Apjomīgi un taisnstūrveida

15

 

Jūs esiet ļoti strādīgs cilvēks un dzimis līderis, kas pieiet pie lietām ar atbildību. Jums uztic svarīgas tikšanās, tāpēc ka katrs zina, ka uz jums var paļauties. Kad jūs kaut ko dariet, jūs to dariet pareizi.

Vienu vārdu sakot, jūs neesiet vienkārši ietiepīgs strādnieks. Dvēselē jūs esiet jautrs cilvēks, kurš vienmēr ir par to, lai satiktu labu  kompāniju.

6. Trīsstūrveida

16

 

Jūs esiet drosmīgs un izlēmīgs cilvēks, kas vienmēr zin, ko grib. 

Kad jūsu lietas nonāk pie darba, jūsu devīze – “Strādā viegli, pārāk daudz nepiepūloties,” jo jūs vienmēr apdomājiet savu lēmumu pirms tam, kā rīkojieties. Jūsu darbs vienmēr atmaksājas un izskatās labi.

7. Ovāls un garš

17

 

Ja jūsu nagam ir īpaša forma, tad jūs visticamāk esiet radošs cilvēks. Jums ir laba izdoma, un jūs jūtieties laimīgs atrodoties starp skaistām lietām. Cilvēki tiecas pēc jums, it īpaši ja viņiem dvēsele pilna ar emocijām kā okeāns, lai rastu mieru jūsu klātbūtnē.

Daži saka, ka jūs uzņemties pārāk daudz uz sevis, bet liela slodze darbā, jūs padara laimīgus, it īpaši ja tas nes labumu citiem.

8. Neparasta kutikula

18

 

Tas nozīmē, ka jūs esiet spilgta persona, kas izvairās no vārda “parasts”. Jūs vienmēr atrodiet nestandarta risinājumus. 

Jūsu devīze – “Strādāt tā strādāt, atpūsties tā atpūsties!” Jūs mākiet gūt baudu, tāpēc lai ar ko jūs arī nenodarbotos, tas nebūs garlaicīgs.

Avots: www.adme.ru

Leave a Comment