Ko Tu redzi šajā tetovējumā? Sieviete rāda savu noslēpumu, bet neviens to neredz

Beka ir 21 gadus veca sievietes, kura ir atklājusi savus iekšējos pārdzīvojumus Facebook vietnē, kurā ir redzami fotoattēli ar viņas tetovējumu un emocionālu vēstuli.

Viņa skaidro, kādēļ dalījusies ar savu tetovējumu un tādu radījusi. Te ir lasāma pilna jaunās sievietes vēstule:

(Mīļo mammu un tēti, lūdzu nenogaliniet mani par šo izvēli, kas būs uz manas kājas uz mūžu.)

Esmu nolēmusi runāt par savu mentālo slimību, par kuru zina tikai nedaudzi. Pagājušajā gadā man tika diagnosticēta depresija. Godīgi sakot, man likās, ka tā man ir bijusi jau kādu laiku iepriekš, bet es sasniedzu stadiju, kad es vairs īsti nespēju funkcionēt.

beka2

Šodien es uztaisīju tetovējumu. Kad citi uz to skatās, tad viņi redz “I’m fine” (Ar mani viss ir kārtībā), bet, kad es uz to skatos, tad redzu “Save me” (Glābiet mani). Tas parāda šīs mentālās kondīcijas pašu būtību. Apkārtējie redz cilvēku, ar kuru “viss ir kārtībā”, bet patiesība ir pavisam citādāka. Paši priecīgākie cilvēki iekšēji var cīnīties ar sevi ik dienu.

Man depresija ir rīti, kad nespēju piecelties no gultas.

Man depresija ir krīzes brīži, kad es nonāku panikā un izmisumā par sīkumiem.

Man depresija ir tad, kad nejūtos uz neko spējīga.

Man depresija ir naktis, kad raudu pat tad, kad viss ir šķietami kārtībā.

Man depresija ir konstanta sevis nodarbināšana, jo neuzticos pati sev un negribu palikt ar savām domām ilgāk par 3 minūtēm.

Depresija ir nopietna Sli**ba, kas diemžēl sabiedrībā tiek kaunināta. Sabiedrība ir ieciklējusies vairāk domāt par fizisko veselību, kad mentālā Vese***a paliek pilnīgā novārtā.

Kā aizgājējs, Robins Viljams, ir teicis: “Es domāju, ka skumjākie cilvēki ir tie, kuri cenšas visvairāk iepriecināt pārējos, lai citi nejustos bezvērtīgi un skumji, jo viņi zina kā tas ir.”

Avots: mirror.co.uk

 

COMMENTS

Leave a Comment