Ko vari sagaidīt decembrī? Astroloģiskā prognoze katrai Zodiaka zīmei 12/2017

Decembris vairs nav tālu, tādēļ ir laiks morāli nobriest tam, ko šis mēnesis mums visiem atnesīs!

AUNS

Decembris tev būs laiks, kas vistiešāk būs saistīts ar karjeru. Māju dzīve un emocionālie nostūri tiks atstāti aizskatuvē.

Tāpat tev būs tieksme mazliet vairāk izpētīt filozofiju un reliģiju – nāks jaunas atklāsmes, kas tevi mazliet aizvedīs prom no realitātes un liks pamatīgi aizdomāties par dzīves jēgu.

Runājot par karjeru, vari gaidīt izaugsmi – paaugstinājums vai spontāna ideja pievērsties kaut kam pilnīgi citam, nekā esi radis. Protams, būs nepieciešams smags darbs, tomēr tajā pašā laikā tu vari rēķināties ar to, ka tev viss izdosies! Tā kā profesionālā izaugsme būs tik nozīmīga šajā mēnesī, vari gaidīt arī to, ka tava finansiālā labklājība nostiprināsies.

VĒRSIS

Šajā mēnesī tu varēsi attaisnot savas ambīcijas, ja varēsi mazliet pārkāpt pāri saviem principiem un pielāgoties neierastiem apstākļiem.

Tu beidzot tiksi novērtēts savā darba vietā – pamanīs tavu smago darbu, un par to tiksi arī atalgots. Iespējami arī darba piedāvājumi, tomēr, ja jūties laimīgs esošajā vietā, krasus pagriezienus decembrī nevajadzētu veikt.

Romantiskās lietas šomēnes tiks atstātas novārtā, jo tām tavā dzīvē šobrīd nav galvenā nozīme. Būs vairāk jāstrādā ar sevi, savu raksturu un iekšējo pasauli. Veiksmi!

DVĪŅI

Šis mēnesis būs vairāk veltīts citiem – tik ļoti nedomāsi par sevi, jo vēlēsies nodrošināt to, ka labi ir taviem mīļajiem cilvēkiem. Finansiālais stāvoklis pārāk nemainīsies, bet tavi centieni palīdzēs tuvākajiem cilvēkiem tikt pie naudas pieplūduma. Ar to arī pats leposies.

Līdz 21. decembrim tev noteikti vajadzētu padomāt par sava ķermeņa attīrīšanu no dažādiem toksīniem. Tā kā pēdējā laikā esi aizmirsis rūpēties par iekšējo veselību, decembris ir īstais laiks, kad visu atgriezt normālajās sliedēs. Šajā mēnesī par alkohola lietošanu vispār vajadzētu aizmirst!

Sociālā ziņā šis mēnesis tev būs diezgan aizņemts, tādēļ visu vajadzētu iepriekš kārtīgi saplānot!

Lasi vēl: Lai arī cik skumji tas nebūtu, šo Zodiaka zīmju pārstāvju dzīve ir visīsākā

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu arī to, ko decembris nesīs tev!

Leave a Comment