Ko vari sagaidīt decembrī? Astroloģiskā prognoze katrai Zodiaka zīmei 12/2017

VĒZIS

Autonomija un apņemšanās šajā mēnesī tev būs ļoti svarīga – tas ir tas, kas palīdzēs šo mēnesi “pārdzīvot”. Karjeras ziņā mēnesīs būs grūts – būs daudz darba, tomēr tas arī pavērs diezgan daudz durvju tavai izaugsmei. Lai arī būs sarežģīti, tu sasniegsi visu, ko vēlēsies – šajā mēnesī karjerai būs liela nozīme.

Sociālā dzīve decembrī būs dinamiska. Brīvie Vēzīši var gaidīt jaunas, romantiskas iepazīšanās, kas var pārtapt par ļoti nopietnās attiecībās. Aizņemtie Vēži attiecībās var gaidīt jaunus, pozitīvus pavērsienus – attiecības piedzīvos jaunus kāpumus, kas tikai vēlreiz apliecinās, ka izvēle ir bijusi pareizā.

Vese***a šomēnes būs laba – par to lieki uztraukties nevajadzētu.

LAUVA

Vari gaidīt, ka decembris tev nesīs daudz jaunu piedāvājumu un iespēju, tomēr kārtīgi nāksies apdomāt katru no tiem, jo ne visas izvēles būs pareizās. Domā par to, kas ir labāks tev, nevis kādam citam.

Vajadzētu kārtīgi ieklausīties savā iekšējā balsī – nedrīksti to apklusināt, jo tā tevi cenšas novirzīt uz pareizā ceļa.

Karjera šomēnes nepiedzīvos lielus apgriezienus, viss pārsvarā būs tāpat, kā tas pēdējā laikā ir – un tas ir tieši tas, kas tev ir vajadzīgs, jo tev lielāka uzmanība ir jāpievērš savam iekšējam “es”.

JAUNAVA

Šis mēnesis tev ir saistīts ar nākotni. Katrs lēmums tiks pieņemts, domājot par to, kā tas ietekmēs tavus plānus, mērķus un to, ko tu esi vienmēr vēlējies izdarīt. Varētu šķist, ka decembrī nebūsi “uz vietas”, realitāte un tagadne šķitīs neinteresanta – visu laiku domāsi tikai uz priekšu.

Liela uzmanība tiks pievērsta romantiskajām attiecībām. Šomēnes pastāv liela iespēja satikt kādu cilvēku, ar kuru nodibināt ciešu dvēselisko savienību. Atceries, ka arī patiesa draudzība nemanot var pārtapt mīlestībā! Šķitīsi sapņaināks un romantiskāks nekā parasti, bet tas ir tas, kas tev šobrīd ir vajadzīgs.

SVARI

Liksies, ka mēneša pirmajā pusē nenotiek nekas. Viss būs rutīnisks un ierasts, tomēr gatavojies lielajam sprādzienam pēc 16. decembra. Šajā laikā pamatīgas pārmaiņas piedzīvosi gandrīz vai visās dzīves jomās.

Mīlestībā vairākas reizes pārdomāsi savas izvēles, lai gan pie gala lēmuma nonākt būs ļoti grūti. Tomēr varu garantēt, ka attiecībās daudz kas mainīsies – grūti pateikt, vai tas ir uz labu vai tomēr nē.

Karjerā vari gaidīt jaunumus, par kuriem neko nebūsi pat nojautis. Atceries, ka, lai pāršķirtu jaunu lappusi, vajag pieņemt arī spontānus izaicinājumus.

Iespējams, ka decembrī vajadzētu paceļot – šāda iespēja arī tiks dota. Iziešana no rutīnas un citu apvāršņu atklāšana ir tavs decembra “es”.

SKORPIONS

Decembrī daudz uzmanības pievērsīsi sev, aizmirstot par citiem cilvēkiem sev apkārt. It kā tas ir labi, jo atklāsi sevī ko tādu, ko pat nebiji nojautis, tomēr citi cilvēki par šādu attieksmi varētu apvainoties un arī diemžēl pamest tevi novārtā. Tā teikt – dots pret dotu.

Lasi vēl: Lai arī cik skumji tas nebūtu, šo Zodiaka zīmju pārstāvju dzīve ir visīsākā

Vajadzētu vairāk padomāt par romantiskajām attiecībām, jo tajās notiek kas tāds, par ko tev nav ne jausmas – lai gan esi noslēgts, vajadzētu mēģināt atvērties un runāt par sasāpējušiem jautājumiem – tā tu nodrošināsi iespēju netikt sāpinātam.

Veselību vajadzētu vairāk sargāt ap 10. decembri, jo šajā laikā tā būs pamatīgi novājināta. Mēģini neatrasties jau slimu cilvēku tuvumā, ievēro visus higiēnas priekšnosacījumus un nemēģini neko jaunu, kas varētu ietekmēt tavu Vese***as stāvokli.

STRĒLNIEKS

Šis mēnesis liks kavēties pagātnē. Tu negribēsi īsti dzīvot uz priekšu, kā to parasti dara cilvēki, kad tuvojas jauns gads. Tu nevēlies pavisam jaunu dzīvi un spert nozīmīgus soļus, jo kaut kas no pagātnes tevi tur atpakaļ. Lai arī liekas, ka situācija ir neatrisināma, vajadzētu saņemties un riskēt par to runāt un kaut ko darīt lietas labā!

Decembrī ir vēlams kaut ko mainīt savā karjerā, meklē jaunas iespējas, varbūt pat pilnīgi kaut ko citu nekā šobrīd, jo šis mēnesis tevī atklās talantus, kurus biji atstājis novārtā.

Vairāk uzmanības pievērs sev, nevis citiem – ja strādāsi ar sevi, iespējams, atradīsi, par ko būt laimīgam.

MEŽĀZIS

Šajā mēnesī īpašas grūtības sagādās lēmumu pieņemšana – īsti nevienā situācijā nebūsi pilnīgi pārliecināts par sevi.

Decembrī izgaismosies finansiālais sektors – gaidāms naudas pieplūdums, ko nemaz nebūsi gaidījis. Tas arī pavērs jaunas iespējas un ļaus tev ieplānot tuvākos divus mēnešus.

Ieteicams izrauties no ikdienas un paceļot – tam nav jābūt tālam ceļojumam, derēs pat vienkārša dažu dienu atpūta ar draugiem. Jāizbēg no šī brīža, no realitātes un “jāpabaro” sava dvēsele.

ŪDENSVĪRS

Pārāk daudz paļausies uz citiem cilvēkiem. Tu nedrīksti aizmirst, ka tuvākos nedrīkst uztvert kā pašsaprotamus, citādāk attapsies pārāk vēlu.

Decembrī lielu lomu spēlēs attiecības – romantiskās, attiecības ar draugiem, attiecības ar ģimeni. Lai arī tu turi aizvainojumu uz kādu cilvēku, vajadzētu padomāt par salīgšanu, jo lieki kreņķi nav vajadzīgi. Romantiskās attiecības piedzīvos vēl nebijušus augstumus – jutīsies laimīgāks nekā jebkad, šis mēnesis mīlestības ziņā ir tavs.

Karjerā vajadzētu meklēt jaunas iespējas, jo tu vienkārši neizmanto savu potenciālu. Decembrī vari gaidīt arī kādus jaunus piedāvājumus un izaicinājumus.

ZIVIS

Nevarētu teikt, ka šis būs tavs mēnesis. Tu īsti nevēlēsies neko mainīt, jo esi pieradis pie savas ikdienas.

Būsi diezgan aizņemts, galvā visu laiku ir domu mikslis, kas nemaz neļauj atbrīvoties un atslābt.

Tomēr vajadzētu ņemt vērā, ka šādi uztraukumi var ietekmēt tavu veselību, tādēļ Zivis šomēnes nedrīkst pārstrādāties. Ir vajadzīga atpūta, kārtīgs miegs un jāatrodas vidē, kurā nav daudz stresa.

Leave a Comment