Ko vēlas sievietes? Mačo tipa vīrieši vairs nav modē, sirdis iekaro vīrietis “Alfa Maigais”

Starp tetovējumiem un kucēniem

ASV žurnāls “People” par “seksīgāko dzīvo vīrieti pasaulē” šogad pasludināja austrāliešu aktieri Krisu Hemsvortu. Ķermeņa ziņā viņš ir īsts vecis – muskuļots un 1,90 m garš, un tādēļ spēlē tieši tādus prototipus kā muskuļkalnu Toru, kas ir viņa firmas zīme.

Privātajā dzīvē viņš ir gādīgs tēvs, kurš ir precējies četrus gadus un kam ir trīs bērni. Viņš maina saviem bērniem autiņus un mazos arī mazgā. Tas ir tas pats, ko sievietes vēlas un mūsdienās uzskata par “seksīgu”.

Pagājušā gada “People” seksīgāko dzīvo vīriešu sarakstā bija kantrimūzikas dziedātājs Lūks Braiens, aktieri Džastins Timberleiks un dziedātājs, populārās grupas “Maroon 5” līderis Ādams Levins.

Tie tāpat ir vīriešu tipi, kas sevī iemieso maigu skarbumu – ir īsti veči, taču ļaujas arī vājībām un emocijām. Ādams Levins bija ievietojis sociālajos tīklos attēlus, kurā redzama viņa labi trenētā ķermeņa augšdaļa ar tetovējumiem, bet vēlāk viņš parādījās sarunu šovos samīļojot kucēnus.

“Pārmaiņas sabiedrībā un sieviešu prasību izmaiņas pieprasa no stiprā dzimuma daudz vairāk,” skaidro psiholoģe Līza Fišbaha no “Elite Partner”. “Daudziem vīriešiem tas ir ieguvums līdzās tipiski vīrišķām uzvedības iezīmēm parādīt arī savas emocionāli jutīgākās personības puses.”

Līdz ar streotipisko normu palaišanu vaļā, modernajam vīrietim tagad ir iespēja, “sērfot” starp veco un jauno pasauli. Jācer, ka kungi spēs ieturēt līdzsvaru uz šī svārstīgā “Alfa Maigā” viļņa un no gaidām nomākti, vienā vai otrā pusē nekritīs ūdenī, raksta ICON.

 

Avots:

30-interesanti-fakti-2-7

 

Leave a Comment