Ko vēlas meitenes 20+ vecumā

20 +

Kad tev ir mazliet pāri 20, tu izvēlies dīvainus tērpus, maini frizūras reizi divās nedēļās un ar tādu pašu periodu pērc jaunas kurpes.

Tavi sapņi par zvaigžņu karjeru vai princi Hariju topošā vīra lomā, neliekas tev pārlieku drosmīgi. Vai tver svaigu brīzi? Pūš pārmaiņu vējš – laiks sākt jaunu dzīvi.

20 gadi – tā ir savdabīga robeža starp jaunu nimfomāni un jaunu sievieti, kura tieši zina, ko grib. Tu izvērtē savas prioritātes, aizdomājies par reālākiem mērķiem un par to, kā tos sasniegt.

Ir daudz kas jāpaspēj, lai ap 30 gadiem neattaptos aiz borta, ienirstot pelēku ikdienu jūrā, kurā vienmēr mīt garlaicīgs klusums. Ko gan grib visas meitenes, bez izņēmuma, pāri 20 gadiem?

Lasi tālāk, lai uzzinātu ko vēlas meitenes 20+ vecumā.

COMMENTS

  • <cite class="fn">dapofig</cite>

    kautkā neatbilst. 😀 galiigi neatbilst maniem 23 gadiem. 😀

  • <cite class="fn">bū</cite>

    Negribu gan!

  • <cite class="fn">Veiksminiece</cite>

    jaaaa!! atbilst thieshi man. jau tulit bus triis gadi kopsh dzivoju viena un cita valstii.. tads miers un briviba nevienam nav jaatskaitas. daru ko un kad gribu. jaa perku arii dargas dizaineru sominas un apavus.. tulit dabushu tiesibas jau lenam domaju par mashinu. darbs ir kafiajs veikala bet naudina ir pietieksohi un visam sannaak jo universitate jau macos vel 2 gadi palikusi un tad tik ista dzive saaksies ar lielu algu.. ahhh forshi, lai jums visiem veicas!

Leave a Comment