Ko vēlas meitenes 20+ vecumā

  1. Peldēt pa straumi

Daudzas no mums 20 gados ar astīti alkst pēc īstas brīvības. Mēs vairs negribam dalīt dzīvojamo platību ar vecākiem un sapņojam par personīgo ligzdiņu, kur varam darīt visu, kas ienāk prātā: rīkot ballītes, kārtot pēc noskaņojuma, ēst pusdienas vakarā un iet gulēt vēlu, pāri pusnaktij.

Tu beidzot vari uztaisīt pīrsingu, nokrāsot matus trakā krāsā un apmeklēt politisko mītiņu. Var satikties ar puisi, neskrienot uz randiņiem slepus, ja vecākiem viņš nav pa prātam.

Mēs ieklausāmies vecāku padomos daudzu gadu garumā. Pienācis laiks kļūt neatkarīgām. 20-gadīga meitene cenšas izbaudīt dzīvi pilnā mērā līdz tam, kad pati kļūs par māmiņu.

  1. Augsti apmaksājamu darbu

Neatkarība prasa lielus finanšu līdzekļus. Katra meitene, iegūstot izglītību, sapņo par to, lai iegūtā profesija nestu ne tikai morālu gandarījumu, bet arī labus ienākumus.

Pat ja tev ir paveicies un esi ieņēmusi  labu amatu prestižā kompānijā, tu diez vai pārtrauksi meklējumus cerībā uz ko labāku. Darba pārrunās meitenes obligāti pievērš uzmanību potenciālajiem kolēģiem un darba devējam: sieviešu padome pāri 40 bez neviena skaistulīša un bargs boss nebūs piemēroti.

  1. Galvu reibinošu mīlestību

Katra meitene, lidinoties romantisku meiteņu sapņu mākoņos, slepenībā gaida tikšanos savā ceļā ar sapņu vīrieti, graciozi sēdošu uz baltā zirga. Realitāte visbiežāk sagādā vilšanos: ceļu pie prinča aizšķērso vienkārši cilvēki, kuriem nav nekā kopīga ar to pašu ideālu.  Meitene pāri  20 sapņo par nopietnām attiecībām.

Viņa vēlas mīlēt un būt mīlēta. Bet iedomas par īstu mīlestību 20 gadīgām skaistulēm, kā likums, ir neskaidras, visbiežāk aprobežotas ar sentimentāliem statusiem sociālajos tīklos un romāniem Džuditas Maknotas stilā. Tādēļ pirms uzkāpt pie īstas mīlas zvaigznēm, nāksies iziet cauri bieziem ērkšķiem.  

4. Uzticamus draugus

Liels paziņu loks 20 ar astīti gados, tu diez vai spēsi nošķirt pelnus no pelavām, atšķirot īstus draugus no tiem, ko sauc par “čomiņiem” vai paziņām. Šajā vecumā ne vienmēr izdodas samierināties ar veselu saprātu, ka patiešām uzticamu draugu daudz nemēdz būt.

Apmeklējot ballītes draudzīgās kompānijās 20 cilvēku sastāvā, ar kolēģi dvēseliski sarunājoties, tu esi pilnībā pārliecināta, ka uz šiem cilvēkiem var pilnībā paļauties.

Kaut gan drīzumā atklājas, ka noslēpumu, ar kuru tu padalījies ar draudzeni- kolēģi,  apspriež visa nodaļa, bet draugs, kuru tu iepazini mēnesi iepriekš māsas dzimšanas dienā, pazudis aiz horizonta, netīši aizmirstot atdot tev pavisam ne mazu parādu.

  1. Dārgas drēbes

Meitenes, kurām ir pāri 20, sapņo par greznām kleitām ar lolotiem leibliem, kurpēm no Monolo Blanik, dārgiem gadžetiem, kurus obligāti vajadzētu nēsāt brenda somiņā.

Vecāki bieži lutina mūs ar tādām dāvanām, patiešām nesaprotot, kā apšaubāma piegriezuma kleita, kas knapi ir līdz ceļiem, var maksāt tādu naudas summu.

Toties tagad, kad tev ir augsti apmaksāts un prestižs amats, vari sev atļauties “Bulgāri” auskarus vai “Kenzo” svārkus. Diez vai mamma novērtētu iegādāto mantu, kuras dēļ divu nedēļu garumā līdz tuvākajai algai nācās ievērot diētu piespiedu kārtā.

  1. Automašīnu

Ikdienas veicot tūres uz citu pilsētas galu smacīgā pilsētas transportā, tu sāc sapņot par personīgo auto. Jebkurai meitenei mazliet pāri 20 vienkārši ir nepieciešams būt dažādās vietās vienlaicīgi.

Ja tu patiešām uzskati, ka automobilis nav greznuma lieta, bet pārvietošanās līdzeklis, aizdomājies par lietotas automašīnas iegādi.

Nav svarīgi, ka tavs pirmais auto nebūs luksus klases, toties tu atbrīvosies no ikdienas problēmām, kas saistītas ar laika trūkumu salauzta  trolejbusa dēļ vai saspiešanās metro.

  1. Personīgo dzīvokli

Iegādāties personīgo dzīvojamo platību visbiežāk izdodas ap 40 , un pat tad ne vienmēr. Bez tam daudzas 20- gadīgas meitenes dara visu, lai pārvērstu sapni realitātē. Personīgais dzīvoklis tev sagādā  īstu brīvību un neatkarību.

  1. Bērnus

20 gados ar astīti dažas meitenes , kuras ir nopietnās attiecībās, sāk aizdomāties par bērniem. Lai gan šajā gadījumā vajadzētu tikt skaidrībā, vai tiešām esi pietiekami pieaugusi tam, lai kļūtu par mammu.

Paauklējot burvīgu , gadu vecu brāļadēlu, tu ar pārliecību apgalvo, ka gribi sev tādu pašu mazuli. Bet atliek viņam sākt niķoties, kā tu uzreiz atsakies no tik vieglprātīgas ieceres.

  1. Palīdzēt citiem

Meitenes 20+ no visas sirds vēlas palīdzēt visiem un visur, piedaloties labdarības akcijās un iestājoties daudzās  glābšanas vienībās un dzīvnieku palīdzības grupās.

Brīvajā laikā tu ar entuziasmu izlīmē orientierus, aizved mantiņas uz bērnu namu vai pabaro kaķēnus, kuriem nav mājas. Mēs patiešām ticam tam, ka padarām pasauli mazlietiņ labāku.

  1. Iegādāties mājas mīluli

Daudzas meitenes sapņo par kaķi vai suni. Patiešām, pūkainais mīlulis  neļaus nodoties skumjām domām tukšā dzīvoklī. Iegādājoties mājdzīvnieku, tu iemācies izrādīt rūpes un nest atbildību. Lai gan šo sapni  mēdz būt grūti īstenot saspringta darba grafika dēļ.

  1. Iekarot pasauli

Virzoties uz pašrealizāciju, meitenes pāri 20 velk uz tālām valstīm, neparastā kultūra , jauni cilvēki.  Mēs nežēlojam naudu ceļojumiem uz pašiem eksotiskākajiem pasaules stūrīšiem. Daudzas patiešām piedomā par to, lai paliktu uz dzīvi kādā paradīzes vietiņā, okeāna krastā.

Vērts izlaist spārnus, droši palūkoties nākotnē un noticēt tam,  ka to visu var sasniegt, atliek vien pa īstam gribēt. 

Avots: www.pixy.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">dapofig</cite>

    kautkā neatbilst. 😀 galiigi neatbilst maniem 23 gadiem. 😀

  • <cite class="fn">bū</cite>

    Negribu gan!

  • <cite class="fn">Veiksminiece</cite>

    jaaaa!! atbilst thieshi man. jau tulit bus triis gadi kopsh dzivoju viena un cita valstii.. tads miers un briviba nevienam nav jaatskaitas. daru ko un kad gribu. jaa perku arii dargas dizaineru sominas un apavus.. tulit dabushu tiesibas jau lenam domaju par mashinu. darbs ir kafiajs veikala bet naudina ir pietieksohi un visam sannaak jo universitate jau macos vel 2 gadi palikusi un tad tik ista dzive saaksies ar lielu algu.. ahhh forshi, lai jums visiem veicas!

Leave a Comment