Kompass mūsos: kā iemācīties sadzirdēt sevi

Radīt harmoniju ķermenī

Mūsu iekšējais kompass nedarbosies pareizi, ja ķermenis nedarbosies pareizi. Ir ļoti svarīgi uzraudzīt savu veselību, lai intuīcija vienmēr būtu pēc iespējas spēcīgāka.

Fakts ir tāds, ka tad, kad mēs saslimstam vai esam noguruma stāvoklī, mūsu biolauks ļoti cieš. Nostiprinot veselību, cilvēks spēj ātrāk pārvarēt sarežģītas dzīves problēmas un nepatikšanas.

Fiziskais darbs vai sports palīdzēs koncentrēties uz ķermeņa sajūtām un iekšējo pasauli. Vingrojumi palīdz labāk izprast savu ķermeni un dvēseli, paaugstina laimes hormonu līmeni.

Garīgās prakses

Lūgšanas palīdz ticīgajiem iegūt iekšējo spēku un aktivizēt garīgo kompasu. Visiem pārējiem meditācija var palīdzēt. Iemācīties meditēt nav grūti. Jums vienkārši jāsāk to darīt.

Garīgās prakses ir nepieciešamas visiem cilvēkiem, jo ​​tās palīdz ienirt sevī, apzināties savas kļūdas un veidot savu nākotnes ceļu. Viņi arī palīdz mums meklēt jaunas vērtības dzīvē, izvirzīt pareizos mērķus, cīnīties ar negatīvismu.

Pārstāj klausīties citu padomos

Ir pieprasīti un nepieprasīti ieteikumi. Dažkārt mums ir ļoti grūti pieņemt lēmumu vienatnē, tāpēc jautājam mīļotajam, kas mums būtu jādara. Šajā gadījumā kāda cita padoms nenoslāpē iekšējo balsi un nesalauž dvēseles kompasu.

Lasi arī: 5 padomi, kas palīdzēs jums izveidot spēcīgu saikni ar savu sargeņģeli

Lasi arī: Mīlestība ar uguns zvaigžņu zīmju pārstāvjiem: 5 plusi un mīnusi

Ja kāds sniedz nelūgtu padomu, tad nevajag viņā klausīties. Turklāt jums ir jāsazinās ar šādiem cilvēkiem pēc iespējas mazāk. Tie ir kā vīruss, kas saindē tavu iekšējo pasauli. Eksperti iesaka vairāk komunicēt ar tiem, kuri dod iespēju būt pašam un necenšas tevi labot. Blakus šādiem cilvēkiem jūsu iekšējais kompass darbosies pareizi.

Spēja būt pacietīgam

Dzīvē reti gadās, ka viss izdodas ātri, it kā ar burvju nūjiņas vilni. Ja jūsu iekšējais kompass ir salūzis, šo darbības traucējumu var novērst tikai ar smagu darbu pie sevis.

Ātrus rezultātus nevajadzētu gaidīt, jo garīgās lietās ātras pārmaiņas notiek reti. Intuīcija un laimes un miera sajūta neatgriezīsies vienā dienā, jo vienmēr ir vieglāk iznīcināt nekā būvēt.

Turklāt, lai iekšējais kompass neapmaldītos, ir svarīgi padarīt savu māju par spēka vietu. Tas palīdzēs palielināt enerģiju un radīs ideālus apstākļus dvēselei, jo dzimtajām sienām ir jārada prieks.