Komunikācijas noslēpumi ar dažādām Zvaigžņu zīmēm: palīdzēs gūt panākumus savstarpējās attiecībās

Lauva

Galvenais komunikācijas ar Lauvu noslēpums ir nekad neapšaubīt viņa autoritāti. Lauvas ir ļoti lepni un lepni, bet tajā pašā laikā viņu pašcieņa ir neparasti ievainojama, tāpēc pat neliels mājiens uz Lauvas nekompetenci (pat ja tas ir diezgan pamatots) padarīs jūs par viņa ļaunāko ienaidnieku. Tikmēr Lauvas lepnums var nospēlēt tavās rokās – iekarot Lauvu ar komplimentu ir tikpat viegli kā aizvainot ar nevērīgi pateiktu vārdu. Taču izvairies no glaimiem – Lauva šo viltību pamanīs uzreiz. Uzslavējiet tās īpašības, kas jūs patiešām uzrunā, un uzskatiet, ka kontakts jau ir nodibināts.

Neskatoties uz narcismu, Lauvas ir ļoti laipnas pret citiem cilvēkiem – īpaši pret tiem, kuri ir atzinuši savu pārākumu. Pievēršanās savam tuvākajam ir viens no viņu  galvenajiem dzīves principiem . Tāpēc nebaidieties lūgt Lauvai palīdzību – viņš to labprāt sniegs, būdams pārliecināts par saviem spēkiem, un jūs saņemsiet vērtīgus padomus un uzticamu mecenātu.

Jaunava

Jaunava ir viena no zīmēm, ar kuru visvieglāk sazināties. Jaunava ir ārkārtīgi atsaucīga un atvērta. Taču komunicējot noteikti ņem vērā tādas īpašības kā punktualitāte un nevēlēšanās tērēt laiku satraukumam – runā tieši un precīzāk, bez liekām emocijām un liekām detaļām. Maldināšana Jaunava jūtas uzreiz un pat neklausās tā cilvēka galā, kurš mēģina krāpties. Tāpēc sarunas laikā ievērojiet noteikumu “labāk rūgta patiesība nekā saldie meli”.

Jaunava centīsies sniegt visu iespējamo palīdzību, pat ja jūs viņu tik tikko pazīstat. Tas gan nenozīmē, ka viņa rezignēti un bez vārdiem darīs kādu labu darbu – protams, viņa kurnēs un pārmetīs, ka jātērē laiks. Bet tas noteikti palīdzēs. Parādiet pateicību un neatstājiet novārtā Jaunavas uzticību – ja reiz paklupsiet, jūs varat zaudēt viņas cieņu uz visiem laikiem.

Svari

Komunicējot ar Svariem, ir jāatceras divas spilgtākās to būtības iezīmes  – garastāvokļa mainīgums un prāta un emociju līdzsvars. Pirmie mājieni, ka produktīvai komunikācijai svarīgi izvēlēties tieši to brīdi, kad Svari ir pašapmierināti – tad viņi labprāt ar tevi aprunāsies. Un, ja jūs vērsīsities pie Svariem laikā, kad viņiem nav labs garastāvoklis, jūs nesaņemsiet neko citu kā gnīda un kaprīzes.

Otrs svarīgais punkts ir tas, ka jūsu runai jābalansē uz racionalitātes un jūtu robežas. Svari ne mazo nozīmi piešķir faktiem, un nesakarīga dramatiska runa viņus saniknos. Taču sausa prezentācija viņus nepārsteigs – tikai tie vārdi, kuros ieliktas jūtas, raisīs atbildi viņu dvēselē. Tāpēc saglabājiet harmoniju: runājiet sakarīgi, loģiski, bet emocionāli, un Svari būs pārsteigti.

Skorpions

Viena no grūtākajām zvaigžņu zīmēm. Bet, pārsteidzoši, pieejā tai nav nekā fantastiska – vienkārši esiet sirsnīgs un atvērts, bet ne uzstājīgs. Atvērtība un uzticība attiecībā pret Skorpionu viņu uzvarēs jau no pirmajām iepazīšanās minūtēm. Galvenais ir nemēģināt likties labākam, nekā esi, piedēvēt sev īpašības un nopelnus, kas tev nav raksturīgas. Skorpions šādas manipulācijas redzēs uzreiz, un pirmais iespaids tiks neatgriezeniski sabojāts.

Nav vērts strīdēties ar Skorpionu – viņš, protams, pēc tam domās par jūsu viedokli un pat atradīs tajā veselīgu graudu, taču strīda laikā viņš spītīgi stāvēs uz savu vietu. Tāpat jābūt gatavam pēkšņām garastāvokļa maiņām un asiem jūtu uzplūdiem. Tomēr, kad kontakts tiks nodibināts un grūtības tiks pārvarētas, jūs iegūsit pārsteidzošu sarunu biedru, kurš var atvērt pasauli no otras puses un  sniegt vērtīgus padomus.

Strēlnieks

Veiksmīgas komunikācijas ar Strēlnieku noslēpums ir atjautība un enerģija. Ja iepazīšanās brīdī jūs uzreiz noliksit malā zīmogus un parādīsiet oriģinalitāti, jūs jau aizdedzināsit Strēlnieka interesi, un puse cīņas būs padarīta. Un tad viss ir atkarīgs no jūsu darbībām – jo neparastāka, jo labāk. Un mēģiniet mazāk runāt par savām grūtībām un problēmām, it īpaši iepazīšanās sākumā – Strēlniekiem patīk viegli un pozitīvi cilvēki.

Biznesa aspektā Strēlniekam ārkārtīgi svarīga ir izskata novitāte un spēja izvairīties no standarta ceļiem. Nodarbinātībā tam būs vēl lielāka loma nekā darba pieredzei un jūsu profesionālajām iemaņām.

Lasi arī: Tavs aromāts: izvēlies smaržas atbilstoši savai Zvaigžņu zīmei, lai veiksme tevi nepamestu

Lasi arī: Kas padara sievieti pievilcīgu vīriešiem

Mežāzis

Mežāža vētrainās emocijas noteikti nepārsteigs – turklāt liks viņam domāt, ka esi vieglprātīgs cilvēks, kas nozīmē neuzticams. Ja vēlaties iegūt Mežāža labvēlību, spiediet pēc pierādījumiem, faktiem un statistiku. Mežāzis ātri atdalīs kviešus no pelavām, aprēķinās jūsu priekšlikuma ieguvumus un radīs vislabāko viedokli par jums pēc šīs zīmes – “inteliģenta cilvēka” – pārstāvju standartiem.

Sadzīves situācijās jāievēro tas pats princips. Vai jūs pierunāsit savu Mežāzi doties ceļojumā? Pierādiet viņam, ka jūsu izvēlētā ekskursija ir visrentablākā – un viesnīcas atrašanās vieta ir lieliska, un viss iekļauts, un cena ir optimāla. Fakti viņu pārliecinās. Taču emocionāli monologi un karsta pārliecināšana, visticamāk, neizdosies.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti alkatīgi pēc radošām un neparastām personībām. Tiekoties, mēģiniet parādīt sevi no šīs puses – un Ūdensvīrs jūs neapbrauks, un pēc pusstundas jau sauksies par savu draugu. Taču, lai komunikāciju virzītu tālāk, nāksies pasvīst – Ūdensvīrs nesēž uz vietas, un dažas dienas pēc tikšanās šīs zīmes pārstāvis var pat neatcerēties tavu vārdu.

Ūdensvīra intereses saglabāšana darbosies tikai tad, ja viņš ir ļoti dziļi iespaidots, tāpēc neatliec viņam skaidrošanu uz vēlāku laiku – sit, kamēr gludeklis ir karsts. Tiklīdz kontakts ir nodibināts, nekavējoties piedāvā to, ko vēlējies – un nokrāso visu tādās krāsās, lai iespaids, ko radīji, tajā saglabātos ilgu laiku. Tikai šajā gadījumā komunikācija turpināsies, un kopīgais bizness dos rezultātu.

Zivis

Veiksmīgas komunikācijas ar Zivīm atslēga ir spēja pārņemt iniciatīvu savās rokās. Mēģiniet atbrīvot šīs zīmes pārstāvi no nepieciešamības risināt ikdienas un organizatoriskus jautājumus – tas viņiem ir grūti un izraisa tikai noraidījumu. Iestatiet sapulces vietu, datumu un laiku pats. Šādas nenozīmīgas rūpes Zivīm ir ļoti svarīgas un jau dod jums priekšrocības viņas acīs.

Centies Zivīm nepiešķirt vadošo lomu sarunā. Esi iniciators, pats vadi dialogu – būsi pārsteigts, cik lieliskas Zivis ir klausītājas. Un neuztraucieties, ja jums šķita, ka viņa iegrima savās domās un neklausījās tevī – tas nozīmē tikai to, ka jūsu teiktie vārdi izraisīja spēcīgu reakciju viņas dvēselē, interesantus attēlus, un šobrīd viņa pārgāja uz tiem. . Un nedomājiet, ka Zivis ir viegli maldinātas sapņainības dēļ – viņa lieliski izjūt nepatiesību un nekavējoties attālināsies no nepatiesa cilvēka.

Leave a Comment