Kriminālais Horo***ps. Uzzini, uz ko spējīgs katras zīmes pārstāvis!

 

Vērsis

No Auna līdz Vērsim – viens solis… Pēdējie gan ir tādi kā līdzsvarotāki par pirmajiem, bet praksē pierādījies, ka ne visai. Lai gan, protams, taisnība, ka Zeme piezemē. Tā arī Vērši zaudē paškontroli materiālāku un piezemētāku lietu dēļ, piemēram, aizkavēta algas izmaksa, drupačas uz galda nenomazgāti trauki… Vēk ir kāda Vēršu kategorija, kas zaudē saprātīgu spriestspēju, jo partneris nesaprot viņu dziļo iekšējo pasauli, bet tas jau ir cits stāsts…

Kas attiecas tieši uz kriminālām darbībām, tie Vēršu zīmē dzimušie, kas spējīgi uz noziegumu, drīzāk aplaupīs banku nekā nodarīs ko sliktu savam tuvākajam. Vēsturē, protams, ir dažādi piemēri…

 

Dvīņi

Dvīņi reti ir ļaunatminīgi, jo viņiem – pa vienu ausi iekšā, pa otru – ārā. Citiem vārdiem, uzmanība lēkā šurpu turpu. Tomēr, ja Dvīņus kārtīgi sadusmo, viņi ir spējīgi uz briesmīgu atriebību. Toties īslaicīgu. Ar laiku viņu degsme jūtami noplok. Rīkojoties, mirkļa impulsa vadīti, Dvīņi var būt nekaunīgs un viltīgs. Un Dvīnis ir impulsīva zīme, tāpēc viņu reakcija ir neparedzama un zibenīga. Gandrīz neiespējami paredzēt, kāds būs viņu nākamais izlēciens.

 

Vēzis

Šis jūtīgais romantiķis var kļūt visnotaļ atriebīgs un viltīgs! O, nekad neņirgājieties par Vēzi, neievaino viņa patmīlību, nepazemo – viņš var pēkšņi raidīt negaidītu, precīzu un graujošu triecienu! Vēzis spēj ilgi izlolot atriebības plānus un, ja viņš jūtas ļoti aizskarts, variet nešaubīties – tā vai citādi, bet atriebsies.

 

Lauva

Lauva ir cieši pārliecināts, ka viņam vienmēr taisnība. Viņam ir valdonīgs raksturs, un viņš ir orientēts uz jebkuras nepakļaušanās izlēmīgu apspiešanu. Var iepīties dažādos piedzīvojumos, kādu aizstāvot un aizsargājot. Lauvam piemīt iedzimta taisnīguma izjūta, un viņš var būt ļoti agresīvs, lai novērstu kādu, viņaprāt, milzīgu netaisnību vai ieviešot kādus, viņaprāt, taisnīgākus noteikumus.

 

Jaunava

Jaunava ir trauksmaina un tramīga, tāpēc no līdzsvara viņu var izsist daudzas lietas. Jaunava ir konservatīva, viņai patīk kārtība, tāpēc jebkurš tās pārkāpums var izsaukt agresiju. Tu jau otro dienu neiznes atkritumus, bet nemazgātie trauku kalni draud atdurties griestos – ar tevi kopā dzīvojošā Jaunava neizturēs tādu ņirgāšanos. Tomēr Jaunavas atriebība nav visai briesmīga. Visdrīzāk viņa nedaudz paburkšķēs, pateiks kādu asāku vārdu – ar to arī viss beigsies.

 

Svari

Svari parasti ir visnotaļ pacietīgi (jo tiem piemīt iekšēja tieksme pēc harmonijas), viņi mēģina saredzēt cilvēkos to labākās īpašības. Tāpēc Svari parasti cenšas nogludināt asumus un novērst konfliktus jau saknē. Tomēr, reiz nokaitināti, Svari kļūst par īstu dusmu pūķi!

 

Skorpions

Skorpions jau no dabas ir ļaunīgs un agresīvs (atvaino, ja jūties aizskarts), bet, ja viņu apvainosi… vai sabiedriskajā transportā uzkāpsi uz sāpīgas varžacs … vai, vēl briesmīgāk, aizvilināsi viņa otro pusīti… Principā turpmāko katrs pats var uzminēt. Tieši šīs zīmes pārstāvji spēj – pārnestā un pavisam tiešā nozīmē – sadarīt briesmu lietas greizsirdības dēļ. Kā tu domā, kas pēc zodiaka bija Otello?

 

Strēlnieks

Strēlniekam piemīt eksplozīvs raksturs, avantūrista dvēsle, pirmatklājēja neatlaidība un spēlmaņa azarts. Strēlnieku ir viegli aizkaitināt. Dusmu, agresijas un aizkaitinājuma brīžos viņš raus un plosīs visu, kas pa rokai, un var sadarīt daudzas neapdomīgas lietas, kuras nekad nepieļautu, ja būtu pie pilnas sajēgas. Vēlāk viņš daudz ko nožēlos, tikai nevienam to neteiks, lai neizskatītos pēc muļķa.

 

Mežāzis

Mežāzim aizsvilšanās pat īsti nav raksturīga, viņš it kā ir auksts un aprēķinošs, pārdomā pēdējo sīkumu: vai nu tas būtu kino apmeklējums, ziedu pirkšana meitenei vai asiņaina atriebība ienaidniekam, bet arī viņš savu reizi zaudē savaldīšanos. Bet līdz tam Mežāzi vajag kārtīgi novest. Pēc būtības Mežāzis ir spēcīga, savtīga, neatlaidīga personība, kas ir spējīga uz izmalcinātu atriebību pāridarītājam. Bet, jāatkārto, Mežāzi vajag ļoti, ļoti sakaitināt, lai viņš to liktu lietā.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs pēc dabas nav kriminogēna personība. Ja nu vienīgi intereses dēļ. Ūdensvīra intereses dēļ, protams. Agresijas viņā ir maz, bet ziņkārības – ļoti daudz. Vēl bieži novērojams dumpiniecisks noskaņojums pret ierasto lietu kārtību un dažāda veida noteikumiem, pret kuriem tad viņš arī protestē, bet ne tāpēc, ka būtu iekšēji agresīvs. Tāpēc Ūdensvīra izlēcieni bieži vien ir vienkārši izaicinājums sabiedrībai un likumam.

Lasi arī: Kādas sievietes izvēlas vīrieši: pēc zodiaka zīmes

Zivis

Zivis nav agresīvas, bet drīzāk ļoti jūtīgas. Tomēr, ja pietiekami spēcīgi spiež uz kādu īpaši jūtīgu punktu, Zivis, visticamāk, satrakosies. Bet bieži vien tikai pie sevis, t.i., slēpti. Tāpēc no Zivīm iznāk izveicīgi maniaki un dažāda veida partizāni. Jā, vēl Zivīs bieži var novērot tieksmi uz dažādām atkarībām. Un tas, kā pats saproti, veicina…

Avots: aLA

 

Leave a Comment