Kristāli var pievilināt dažādus labumus tavā dzīvē – uzzini, kāds ir nepieciešams tev!

Mēnessakmens

Mēnessakmens tiek uzskatīts par “sieviešu akmeni” – tas pamatā vairo sievišķo enerģiju, attiecīgi radot iekšēju mieru un arī piesaistot pretējo dzimumu. Indijā to bieži dāvina kā kāzu dāvanu, jo tas tiek uzskatīts par svēto akmeni.

Kā to izmantot? Mēnessakmenim ir vajadzīga mēnessgaisma, lai tas spētu uzlādēties un lai tas spētu nodot enerģiju. Tev ir jārada tam tāda pati “izlādes” vide kā “uzlādes” vide. Uztaisi mēnessakmenim “vannu” – ielej glāzē ūdeni, ieber tur nedaudz rozā Himalaju sāls un iemet nedaudz svaigi kaltētu ziediņu. Ieliec tur mēnessakmeni un atstāj uz palodzes mēnessgaismā uz nakti.

Nākamajā dienā izņem to ārā, bet pārējo glāzes saturu pievieno savam vannas ūdenim un relaksējies.

Rozā kvarcs

Rozā kvarcs palīdz sadziedēt mīlestības salauztas sirdis un piesaistīt mīlestību (piemēram, arī mīlestību kā rūpes, ne tikai romantisku mīlestību). Senajā Ēģiptē sievietes saberza un pievienoja rozā kvarcu savam sejas krēmam, jo ticēja, ka rozā kvarcs vairo skaistumu.

Kā to izmantot? Ņem piemēru no senajām ēģiptietēm un saberz rozā kvarcu, un pievieno to gan sejas, gan arī citiem kosmētiskajiem krēmiem, kurus uzklāj uz ādas. Ja arā ir auksts, tad rozā kvarcu vari atvēsināt ledusskapī.

Citrīns jeb dzeltenais kvarcs

Citrīns atbild par labklājību un pārpilnību, vairojot spēku un enerģiju. Tam ļoti patīk siltums un gaisma.

Kā to izmantot? Uzraksti uz papīra lapas kādu dzīves aspektu – mīlestība, nauda, Vese***a, utt., kas tevi nomāc un, turot šo lapu rokā, aizver acis uz domā par to. Apdomā visu, kas tevi satrauc saistībā šo dzīves aspektu un nosaki sevis uzstādītās barjeras, kas tev traucē būt apmierinātam šajā dzīves aspektā.

Lasi vēl: Ēd un neskaiti kalorijas, viss ir zem kontroles

Ieelpo un izelpo visas šīs barjeras no sava prāta. Pēc tam uzraksti uz tās pašas papīra lapas, ko tu esi gatava darīt vai mainīt savā dzīvē, lai sasniegtu apmierinātību ar konkrēto dzīves aspektu. Tagad paņem rokā citrīnu un vizualizē šo dzīves aspektu – kādam tam būtu jāizskatās, lai tu būtu ar to apmierināta? Kādas emocijas tu izjustu? Apņemies veikt vismaz vienu soli nākamo 24 stundu laikā, lai sasniegtu šādu konkrētā dzīves aspekta modeli. Papīra lapu aproc zemē un pa virsu iestādi ziedu.

Kalnu kristāls jeb dzidrais kvarcs

Kalnu kristāls veicina skaidrību, vairo fokusēšanās spējas un vitalitāti, kā arī palīdz koncentrēt enerģiju kādam uzdevumam vai pareizai lēmuma pieņemšanai.

Kā izmantot? Turi kalnu kristālu lina maisiņā un vajadzības gadījumā ņem to līdzi uz darbu vai mācībām. Ja jūties ļoti satraukts vai nespēj pieņemt lēmumu, atver logu vai izej ārā un virpini kalnu kristālu rokā, un domā par konkrēto jautājumu.

Ametists

Ametists nes iekšēju mieru un noņem psihosomatiskas kaites (tai skaitā arī mazina veģetatīvās distonijas simptomus). Nereti austrumu meditatīvās vietas ir dekorētas ar ametista kristāliem. Aptuveni pirms 2000 gadiem tika uzskatīts, ka ametists spēj izraisīt pravietiskus sapņus un vīzijas.

Kā to izmantot? Ametistam labākā vieta ir guļamistaba un, precīzāk, atrašanās zem spilvena.

 

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment