Kristāla orākuls – problēmu risināšana: izvēlieties kristālu!

Kristāli ir spēcīgi sūtņi un palīdz mums koncentrēties un risināt problēmas, attīstot mūsu intuīciju. Ievelciet dažas dziļas elpu un koncentrējieties uz šo 5 kristālu attēlu. Kurš no tiem jūs visvairāk piesaista? Jūsu izvēlētais kristāls satur ziņojumu jums!

Kristāls 1 – karneols

Jums ir kaislība jūsu sirdī! Ir pienācis laiks pamosties un izmantot savu radošumu. Kaut kas jūs virza, sapnis, vēlme vai iedvesma. Vai jūs turpināt savu kaislību? Kāda ir jūsu seksualitāte? Vai jūs slēpiet savu iekāri? Jums ir tiesības izteikt savu iekšējo uguni! Ja esat bloķējis savu iekšējo mūzu, karneols stāsta, ka ir pienācis laiks pamosties! karneola gaisma iedegs jūsu uguni.

LASI ARĪ: Kā katrai Zodiaka zīmei pabeigt ziemu: astrologu padoms 2019. gada februārim

Kristāls 2 – caurspīdīgs kvarcs

Jūs esat izvēlējies savu burvju nūju. Caurspīdīgs kvarcs uzlabo visu un mudina jūs ticēt, ka jums ir pietiekami daudz spēku, lai izpaustu savas vēlmes. Šobrīd jūs varat justies nomākts. Caurspīdīgs kvarcs iesaka jums virzīt visu šo enerģiju jūsu pozitīvās nākotnes vizualizēšanai un veikt praktiskus pasākumus, lai to sasniegtu. Jums ir lielāka vara nekā jūs domājat. Pievērsiet uzmanību tam, kur ievietojat savu enerģiju, un pārslēdziet savu redzējumu uz pozitīvu dzīves pieredzi!

Kristāls 3 – rožu kvarcs

Jums ir nepieciešama mīlestība. Jūsu sirds sirds var būt salauzta, bet mīlestība ir jūsu spēks! Jums ir liela vara – tā ir jūsu spēja iegūt dziļu empātiju visiem tiem, ar kuriem jūs sastopaties. Ir pienācis laiks virzīt šo empātiju un līdzjūtību pret sevi. Mīlestībai jāsākas ar sevi. Tu mīli vairāk, nekā jūs varētu iedomāties. Var parādīties jauna mīlestības interese un iemācīt jums kaut ko romantikā. Atcerieties, kā mēs izturamies pret sevi, ietekmēsim tos, kurus mēs piesaistām mūsu dzīvē.

LASI ARĪ: 16 patiesības, kas katrai sievietei ir jāzina! Lai nav jāglābj laulība no šķiršanās.

Kristāls 4 – ametists

Ja jums ir kādas īpašas problēmas, vērsieties pie savām ekstrasensorām spējām un sajūtiet īstenību. Dažreiz loģika un analīze var bloķēt patiesību. Jūs jau zināt, kas notiek un kā to atrisināt. Viss, kas jums jādara, ir klausīties savu ķermeni, sapņus un instinktus. Ja jūs jūtat nelīdzsvarotību dzīvē, ametists čukst, ka jums tagad ir iespēja cīnīties pret šo nelīdzsvarotību un tikt galā ar to.

Kristāls 5 – fluorīts

Jūsu iekšējais burvis ir pamošanās! Šis neticamais akmens spēj prognozēt jūsu nākotni. Veltiet laiku, lai aizvērtu acis un vizualizētu sevi nākotnē. Ko jūs darāt? Kur jūs dzīvojat? Meklējiet padomus, kā tur nokļūt. Runājiet ar savu nākotni, ko tas jums saka? Meklējiet padomu. Ja jums nepatīk tas, ko redzat, veiciet izmaiņas, lai novērstu šo nākotnes iespēju. Fluorīts apliecina, ka jūs kontrolējat savu likteni un esat sava dzīves kuģa kapteinis.

avots: esotericblog

Leave a Comment