Kuldīgā vēl viens mašīnu dedzināšanas gadījums, pašvaldība atkārtoti vēršas pie iekšlietu ministra un Valsts Pol***jas priekšnieka

Naktī uz 16. jūliju Kuldīgas novada Pelču pagasta Ābeļciemā notikusi, domājams, ļaunprātīga dedzināšana, aizdedzinot automašīnas un pirts mājiņu. Valsts policijā pašvaldībai apstiprināja šo faktu un norādīja, ka par noziedzīgo nodarījumu ierosināts kriminālprocess. Pol***jas darbinieki notikuma vietā strādājuši visu nakti.

Pol***ja neatklāj, kas ir cietušais, taču neoficiāli ir zināms, ka tā ir tiesu varas institūcijas amatpersona, kas notikušo dara vēl satraucošāku.

Pirms diviem mēnešiem Kuldīgas vecpilsētā notika līdzīgs noziedzīgs nodarījums, kad tika ļaunprātīgi aizdedzinātas divas uzņēmēja Roalda Ciņa ģimenei piederošas automašīnas. Pašvaldība nekavējoties izsniedza Valsts Pol***jai videonovērošanas kameru ierakstus, lai palīdzētu nozieguma izmeklēšanā. Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa arī tikās ar iekšlietu ministru Sandi Ģirģenu un Valsts Pol***jas priekšnieku ģenerāli Intu Ķuzi. Amatpersonas tikšanās laikā vienojās, ka darīs visu, lai noziedzīgais nodarījums pēc iespējas ātrāk tiktu atklāts. Diemžēl tas vēl nav noticis.

“Vēl viens ļaunprātīgas dedzināšanas gadījums Kuldīgas novadā ir radījis lielas bažas un satraukumu iedzīvotājos. Pašvaldība atkārtoti vērsīsies pie iekšlietu ministra un Valsts Pol***jas priekšnieka, lūdzot rūpīgi pievērsties šī noziedzīgā nodarījuma izmeklēšanai un iespējami ātri atrast un saukt pie atbildības noziedzīgā nodarījuma izdarītāju,” pauž Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa.

Leave a Comment