Kura krāsa jums piesaistīs bagātību un veiksmi: nosakiet pēc dzimšanas datuma

Divi. Ja saņemat skaitli 2, tas nozīmē, ka jūsu krāsa, kas piesaista veiksmi, ir dzeltena. Viņš aizpildīs caurumus saziņā ar cilvēkiem. Jums ir problēmas ar komunikāciju, jaunu sakaru veidošanu. Šai krāsai ir arī zināma spēja palielināt vitalitāti. Jūs būsiet mazāk noguris un pavadīsiet vairāk laika darbam. Biežāk izdosies atrast kaut ko patīkamu lietu un problēmu virtenē. Visas problēmas redzēsit savādāk, izmantojot to savā labā. Dzeltenā krāsa liks jums izskatīties gaišākai un gaišākai. Varēsi ātrāk atrast savu mīlestību vai draudzību. Ja iespējams, svarīgās sanāksmēs valkājiet dzelteno krāsu. Nav obligāti jāvalkā pilnīgi dzeltens – pietiks ar kādu mazu aksesuāru.

Trīs. Tie, kuriem likteņa skaitlis ir 3, bieži pievērš uzmanību mazām detaļām, aizmirstot par kopējo ainu. Daudzus no jums interesē tautas zīmes un  likteņa zīmes . Protams, tam ir sava daļa nepieciešamības, taču dažreiz tas pārsniedz visas robežas. Jūs esat piepildīts ar šaubām par visu, tāpēc jūsu laimīgā krāsa ir melna. Tā ir gudrības krāsa, kas cilvēkos modina vēlmi izmantot dzīves pieredzi, nevis jūtas. Bioenerģētikas eksperti saka, ka pēc iespējas biežāk jāvalkā melnā krāsa, lai saglabātu koncentrēšanos. Melns auto samazina negadījumu iespējamību. Finansiālā veiksme ir tāda, ka melnā krāsa palīdzēs saprātīgi tērēt naudu.

Četri. Ja esat dzimis 4 aizbildnībā, jums, visticamāk, būs grūtības tikt galā ar emocijām. Zilā krāsa palīdzēs jums kontrolēt sevi. Ne vienmēr ir iespējams valkāt šādas drēbes, taču jūs vienmēr varat izveidot šādu ekrānsaudzētāju savā tālrunī. Lai laikus nomierinātos, nevajag daudz zilās krāsas. Pietiek tikai kaut kur to redzēt. Tas maģiski mazinās vēlmi pēc impulsīvām darbībām. Zilā krāsa ļaus veltīgi tērēt mazāk enerģijas, vieglāk koncentrēties uz jebko.

Pieci. Cipars 5 ir rādītājs, ka jūs nevarat sēdēt mierīgi. Vēlaties gaišas emocijas un reti domājat par savu veselību. Šī iemesla dēļ jūsu dzīves ritms var būt nepareizs un jūs varat nepietiekami gulēt. Jūs pastāvīgi vajā nelielas problēmas ar jūsu labklājību. Tāpēc jūsu laimīgā krāsa ir zaļa. Šī krāsa palīdz organismam ātrāk tikt galā ar problēmām. Tas normalizē miegu un sniedz papildu enerģijas pieplūdumu. Zaļā krāsa var uzliesmot tevī dzirksteli, pievienojot pozitīvu devu pelēko dienu virknei. Šī krāsa nesīs jums veiksmi.

Seši. Šis likteņa skaitlis nozīmē, ka vislabākā krāsa jums ir balta. Tas palīdz izdzēst nevajadzīgas emocijas un šaubas. Jūsu dzīve ir piepildīta ar pārdzīvojumiem un dažādām domām, kas liek jums justies neomulīgi. Jums ir nepieciešama iekšēja brīvība, bet bez baltas krāsas blakus jūs to nevarat sasniegt. Centieties pēc iespējas biežāk ieskauj sevi ar baltām lietām. Tas palīdzēs jums koncentrēties uz darbu, mīlestību un finansēm. Veiksme vienmēr būs ar jums, jo jūs pārstāsiet domāt par to, par ko nav vērts domāt.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: neprognozējams laiks, kas pavērs iespējas uz finansiāliem panākumiem!

Lasi arī: 7 visbīstamākās dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās var rasties liktenīgas grūtības!

Septiņi. Skaitlis 7 ir augsts un garīgs likteņa skaitlis. Ja saņemat septītnieku, jums ir nepieciešama savlaicīga atgriešanās no sapņu un ilūziju pasaules reālajā pasaulē. Jūsu smadzeņu intelektuālā aktivitāte bieži tiek samazināta tāpēc, ka nevarat izvēlēties ceļu, pa kuru iet. Zilā krāsa uzlabos intuīciju un palīdzēs samazināt lēmumu pieņemšanas laiku. Jūsu apņēmība palielināsies, neapdraudot gala rezultātu. Daudzi eksperti saka, ka jūsu laimīgā krāsa ir pat nedaudz tuvāk violetai nekā zilai.

Astoņi . Skaitlis astoņi ir simbols tam, ka jūs vienmēr domājat pārāk lineāri. Lai gūtu iedvesmu, kas palīdzētu atrast novatoriskus problēmu risināšanas veidus, mēģiniet attēla veidošanā izmantot oranžo krāsu. Jūsu dzīvē tam vajadzētu būt pēc iespējas vairāk. Ja viņa nav tuvumā, jūs varat viņu garīgi iedomāties. Šai krāsai piemīt sarkana pieskaņa, kas pamodina vēlmi darboties, tāpēc var iegūt visu nepieciešamo. Jūsu finansiālais stāvoklis uzlabosies.

Deviņi. Melnā krāsa nesīs jums veiksmi, jo jūs vienmēr atrodaties divu vai vairāku ceļu krustojumā. Jūsu pasaules uzskats bieži ir gluži pretējs. Tas var būt bīstami biznesam un darbam. Tas nenozīmē, ka jāskrien uz veikalu un jāmaina visas mantas uz melnu, jāpārkrāso mašīna un jārenovē māja. Pietiek ar vismaz vienu melnu lietu. Šī krāsa maģiski liks jums redzēt visu, kā tam vajadzētu būt, bez izpušķošanas un bailēm.

Laimīga krāsa nav jāvalkā kā apģērbs. Varat to izmantot, izvēloties aksesuārus, varat iegādāties šīs krāsas automašīnu vai krāsot savu māju vai sienas šajā tonī. Personālā datora darbvirsmā varat ievietot ekrānsaudzētāju, kurā dominē priecīga krāsa. Īsāk sakot, laimes ziedu izmantošana ir neierobežota. Jūs varat izmantot veiksmes krāsu kā krāsu terapijas rīku. Tas ievērojami palielinās jūsu enerģiju .

Leave a Comment