Uzmanies, kurā nedēļas dienā griez matus – tam ir liela nozīme!

Noteikti nebiji to iedomājusies, bet pirms matu griešanas būtu jāpadomā, kurā dienā tu to dari – matu griešana nav tikai atbrīvošanās no matiem – tam ir liela saistība ar emocijām. 

PIRMDIENA

Matu griešanai labvēlīga diena. Griežot matus pirmdienā, vari atvadīties no liela daudzuma negatīvu emociju un neatrisinātu problēmu, kas uzkrājušās dzīvē. Diena labvēlīga arī matu krāsošanai.

OTRDIENA

Otrdienā vislabāk doties uz frizētavu tad, ja pietrūkst fiziskā spēka vai gribasspēka atrisināt kādu svarīgu problēmu, ja piektrūkst aktivitātes vai nomocījusi monotona dzīve.

TREŠDIENA

Trešdienā vēlams griezt matus, lai uzzinātu kaut ko jaunu vai interesantu, satiktu jaunus draugus vai piesaistītu vecos, biežāk dotos izbraukumos, ieviestu dzīvē vairāk kustības, sarunu un pārmaiņu.

CETURTDIENA

Ceturtdiena veicina pārmaiņas attiecībās ar apkārtējiem cilvēkiem, veicina cilvēka popularitāti, palielina veiksmi un labklājību. Ja vēlies šīs lietas savā dzīvē, dodies pie friziera ceturtdienā!

Lasi vēl: Vēlies, lai mati aug ātrāk? Lūk, deviņi padomi, kā to panākt!

PIEKTDIENA

Piektdiena ir sievišķīgā skaistuma diena.

Ja apmeklē frizētavu šajā nedēļas dienā, tu mainīsi ne tikai frizūru, bet arī visu ārieni kopumā. Tāpēc, ja tevi pilnībā apmierina savs ārējais tēls, šajā nedēļas dienā labāk matus negriezt.

Savukārt, ja vēlies uzlabot izskatu, dodies uz frizētavu, kad Saule pārvietojas uz Mežāža zīmi (24. decembris – 22. janvāris) vai Vērsi (22. aprīlis – 21. maijs).

SESTDIENA

Sestdiena ir matu griešanai labvēlīga diena. Mati šajā dienā atveseļojas. Tādējādi tu atbrīvosies no daļas karmisko parādu un dzimtas grēku.

SVĒTDIENA

Labāk matus negriezt – var “nogriezt” savu likteni vai veiksmi. Šī diena matu griešanai piemērota tikai hroniskiem neveiksminiekiem – varbūt liktenis iežēlosies un pēc šīs procedūras pavērsīsies uz labo pusi.

Avots: 

Leave a Comment