Kura plēsoņa tu esi pēc zodiaka zīmes? Horoskops sievietēm

1. Auns – jenotiene

Vai tiešām jenoti ir plēsēji? Viņi taču ir tik jauki! Jā, uz bildītēm. Patiesībā jenoti ir īsti cīnītāji, kuri nebaidās ne no viena un ne no kā. Tāpat kā sievietes Auni, kuras, protams, arī ir ļoti jaukas. Kamēr nesākas medības.

Zināt, kāpēc jenotiem patīk noskalot savu maltīti? Pavisam ne tāpēc, ka viņiem patīk ēst tīrus produktus, bet tāpēc, ka upuris ūdenī ātrāk pārstāj raustīties, ja to noslīcina. Tas ir neliels brīdinājums. Taču kopumā jenoti un Auni ir jauki radījumi. Tas, protams, ja jums patīk, ka mājās kāds taisa apvērsumu un uzkāpj jums uz galvas, jo tā ir ērtāk čiept cepumus.

2. Vērsis – lācene

Lāča tēls izraisa vispretrunīgākās asociācijas – tas ir gan nežēlīgs plēsoņa, meža saimnieks un liels medus cienītājs. Kāds tad viņš ir patiesībā? Paskatieties uz sievieti Vērsi un jūs visu paši sapratīsiet. Kā īstai lācenei viņai patīk pavadīt laiku vienatnē un darīt kaut ko aizraujošu, piemēram, zvejot zivis vai lasīt ogas. Sveši cilvēki viņai nepatīk un tie var tikt “saplosīti” gabalos, ja viņu sadusmos.

No otras puses, viņa nikni aizstāvēs savus mazuļus un ģimeni pārtraukumos starp kaut kā garšīga meklējumos. Bet vispār – ja jums uzbrūk Vērsis-lācene, vislabāk uzreiz izlikties mirušam.

3. Dvīņi – smilšu kaķene

Smilšu kaķis ir līdzīgs mājas kaķim, pie kura portreta labi pastrādājuši ilustratori. Šis plēsīgais dzīvnieks ir īsts burvības iemiesojums, pat pieaugušā vecumā tas izskatās pēc kaķēna. Smilšu kaķi dabā ir izdevies ieraudzīt tikai dažiem ekstrēmu ceļojumu cienītājiem un mežonīgās dabas pētniekiem, jo tas dzīvo tuksnešainās vietās un izvairās un tikšanās ar cilvēkiem.

Arī sievietēm Dvīņiem patīk iegrimt savā iekšējā pasaulē, kas no malas var šķist kā nedzīvs tuksnesis. Bet patiesībā viņu iekšējā pasaule ir īsta biezi apdzīvota megapole. Tomēr izdzīvot tajā var tikai pašas sievietes Dvīņi, tāpēc citiem tur labāk degunu nebāzt.

4. Vēzis – lauvene

Sievietēm Vēžiem tāpat kā lauvenēm vajadzīgs īsts vīrietis lauva. Tāds, kuru var pamanīt no tālienes. Iekarojot šīs sievietes uzmanību, viņš var vairs īpaši nesaspringt – Vēzis-lauvene pati par visu parūpēsies. Viņa aizies gan medībās, gan pieskatīs bērnus, gan sakārtos māju. Vīrietis viņai ir sargs un atbalsts. Tomēr šādi viņa uzvedīsies tikai tik ilgi, kamēr vīrietis paliks īsts lauva. Ja viņš no šādas taktikas atteiksies, lauvene kopā ar savām uzticamajām draudzenēm saplosīs “nelieti” tik mazos gabaliņos, ka ne spalviņas nepaliks.

5. Lauva – mājas kaķene

Skaista, maiga un neatkarīga plēsoņa. Mūsdienās kaķiem ir tik daudz cienītāju, ka, šķiet, tas ir kaut kāds dievietes kults. Bet sieviete Lauva arī ir dieviete – viņa ir pieradusi, ka viņu pielūdz.

Bet vēl šī sieviete arī ir plēsoņa – tāpat kā kaķis viņa savu upuri nogalina ilgi un mokoši. Taču tas ir tikai galējā gadījumā. Ja viņu savlaicīgi nodrošinās ar augstākās klases barību un pasniegs to dārgākajā un smalkākajā bļodiņā, sieviete Lauva to visu baudīs vislielākajā apmierinātībā.

6. Jaunava – vilcene

Kā liecina sakāmvārds – vilku baro prāts, nevis kājas. Ne velti, viņš ir viens no viltīgākajiem un piesardzīgākajiem plēsoņām. Parasti vilku barā dominējošā loma ir vilcenei. Tieši viņa ir atbildīga par vispārēju labklājību.

Gandrīz tāpat kā sieviete Jaunava. Ap viņu bieži pulcējas “bars” cilvēku, kuri ir pārliecināti, ka vienmēr varēs cerēt uz šīs sievietes palīdzību un gudru padomu grūtā brīdī. Taču tuvu sev viņa pielaiž tikai pašus pārbaudītākos cilvēkus, tos, ar kuriem ir “viena As**s”. Citiem Jaunava-vilcene nekad neuzbrūk bez iemesla, izvēloties izvairīties no konflikta.

7. Svari – panda

Negaidīti! Daudzi nezina, ka šis piemīlīgais lielais radījums arī ir plēsoņa tāpat kā citi lāči. Šis ir vienīgais lācis, kurš galvenokārt izvēlējies vegānismu. Protams, dažkārt viņš var notiesāt olas, mazus zvēriņus, putnus vai zināmus kukaiņus, taču visvairāk viņam patīk mierīgi košļāt bambusa lapas un zarus.

Tieši tā rīkojas arī sievietes Svari – viņas uzbrūk tikai ārkārtējas nepieciešamības gadījumā. Nav brīnums, ka šīs miermīlīgās sievietes patīk gandrīz visiem.

8. Skorpions – tīģeriene

Tīģeriene ir bīstama un noslēpumaina kaķu dzimtas pārstāve. Tīģeri ļoti bieži uzbrūk cilvēkiem, turklāt tā iemesls līdz šim nav izpētīts. Aptuveni tikpat noslēpumaina ir sieviešu Skorpionu uzvedība, kad regulāru “medību” laikā viņas iegūst kāda vīrieša sirdi. Viņas turpina medības, kamēr neiegūst kāda īpaša cilvēka sirdi.

9. Strēlnieks – zobenvalis

Šis skaistais zīdītājs ir valis Slep**va. Viņa darbības vienmēr ir precīzas, bet medību plāns ģeniāls un nevainojams. Zobenvaļi ir ļoti gudri – īsti stratēģi un taktiķi. Taču galvenais šo dzīvnieku noslēpums ir attiecības ar cilvēkiem, kuriem viņi nekad neuzbrūk.

Uzbrukt viņi var tikai tad, ja viņus noķer un ievieto delfinārijā. Tad viņi patiešām var atmaksāt. Nav šaubu, ka zobenvaļi ir cēli tāpat kā sievietes Strēlnieki. Arī viņas nekad bez vajadzības neuzbrūk vājākajam.

10. Mežāzis – suņu meitene

Suņi patiesībā ir nevis cilvēku draugi, bet gan aizbildņi. Šie apbrīnojamie plēsoņas jau kopš senseniem laikiem ir mums palīdzējuši un atbalstījuši. Suns joprojām ir cilvēka palīgs un aizstāvis – tas ir vienīgais dzīvnieks, kas gatavs ziedot savu dzīvību saimnieka dzīvības un Vese***as labā. Suņiem asinīs ir pienākums palīdzēt, ziedot, aizsargāt jebkādos apstākļos.

Arī sievietēm Mežāžiem galvenais moto ir pienākums. Daudziem šķiet, ka viņa ir ļoti atbildīga un visu laiku dara tikai to, kas vajadzīgs. Taču patiesībā galvenais viņas dzīvē ir mīlestība. Viņa vienmēr rūpējas par tiem, ko mīl. Bet – ja vēlaties uzzināt, kāda viņa ir dusmu lēkmē, pamēģiniet viņu paķircināt. Ja jums izdosies tikt cauri sveikā, uzzināsiet.

11. Ūdensvīrs – sesku dāma

Sesks ir ļoti mīlīgs dzīvnieks, kas sekundes laikā var radīt neticamus satricinājumus. Tāda pati ir sieviete Ūdensvīrs. Nebrīnieties, ka pilnīga miera apstākļos viņa pēkšņi uzsprāgs kā kabatas atombumba. Tā kā gan Ūdensvīram, gan seskam raksturīgs pēkšņums un straujums, nemēģiniet uzminēt savas izvēlētās uzbrukumu.

Viņa vienmēr sava upura medībās dosies ātri un teju allaž ar panākumiem. Labāk izliecieties, ka nekas nav noticis. Attiecībās ar Ūdensvīru šāda taktika ir vislietderīgākā un jums visdrošākā.

12. Zivis – rudā lapsa

Lapsa, rudā skaistule, ir viltības un ļaunprātības simbols. Lapsas ir neprātīgi skaistas, taču arī bīstamas. Gribat pieradināt lapsu? Jums vajadzēs ļoti pacensties. Tieši tāpat kā ar Zivīm. Viņas ir ļoti pievilcīgas, jaukas un māk sevi pasniegt, taču ir arī viltīgas, gudras un pat ļaunprātīgas.

Sieviete Zivis ir dzimusi aktrise. Ja viņa nonāk jūsu mājā, esat gatavi, ka turpmāk visa dzīve būs pakļauta šīs jaukās un viltīgās plēsoņas vēlmēm. Samierinieties vai bēdziet.

la.lv

Leave a Comment