Kurš metāls tev ir piemērots atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei: tavs personīgais talismans

Lauva

Lauvām patīk zelts, un zelts mīl Lauvu. Šai ugunīgajai zīmei zelts ir gandrīz tikpat noderīgs kā Aunam – tas aizsargā Lauvas un uzlabo garastāvokli, turklāt dod možumu.

Jaunava

Mīkstie metāli, piemēram, alva, varš, alumīnijs, zelts, ir lieliski piemēroti Jaunavām. Jebkurš no tiem palīdzēs Jaunavai atrast līdzsvaru starp jūtām un loģiku. Tiek uzsvērti šie metāli un šīszīmes dabiskais maigums.

Svari

Talismans Svariem ir bronza. Viņa izceļas ar izcilu izturību, kuras Svariem reizēm pietrūkst, kā arī dod spēku veikt jebkuru svarīgu uzdevumu.

Skorpions

Skorpioni ir tērauda cilvēki. Tos ir grūti salauzt, tāpēc dzelzs sakausējumi ar tiem lieliski saskan. Arī Skorpiona zīmē dzimušie var ļauties tikai laika ietekmei, piemēram, dzelzs.

Strēlnieks

Strēlnieka metāls ir sudrabs, kas uzsver šīs zīmes neatkarību. Strēlniekiem, kuri valkā sudrabu, parasti ir vairāk paveicies un viņiem ir mazāk saskarsmes grūtību.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – izmantojiet šo laiku apdomīgi

Lasi arī: Spēcīgāko zvaigžņu zīmju pārstāvju saraksts: uzzini vai tu esi starp tiem?

Mežāzis

Platīns ir Mežāžu patrons. Viņa tos aizsargā un tajā pašā laikā uzsver viņu izturību pret ārējām ietekmēm, kā arī viņu gudrību. Platīns gandrīz ne ar ko nesadarbojas, un tas palīdz Mežāžiem palikt uzticīgiem sev.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra metāls ir zelts un varš. Abi metāli ir mīksti – tieši tādi paši kā pats Ūdensvīrs. Ūdensvīrs rūpīgi izvēlas savu sociālo loku. Tāpēc vara amuleti vai zelta rotaslietas jums ir talismani un amuleti.

Zivis

Zivju metāls ir sudrabs, kas pasargā tās no nelaimēm. Šis ir lielisks amulets un veiksmes talismans. Sudrabs var dot Zivīm panākumus jebkurā dzīves jomā, īpaši mīlestībā.

Kopumā mūsu planēta ir milzīgs metāla gabals. Tāpēc veiksmīgai saiknei ar Visuma enerģiju Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir nepieciešami savi talismani .

Leave a Comment