Spēcīgāko zvaigžņu zīmju pārstāvju saraksts: uzzini vai tu esi starp tiem?

Zvaigžņu eksperti apgalvo, ka starp zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir vājas zīmes, kas ļaujas jebkurām grūtībām, un spēcīgas, kuras nekas nesatrauc.

Pārsteidzoši, daži zvaigznāji, kas izceļas ar apņēmību un pašapziņu, neiekļuva spēcīgāko zīmju sarakstā. Tātad, kādas ir spēcīgākās zīmes, un kā to spēks izpaužas dzīvē?

Vispirms jums ir jāizdara atruna, ka mēs runājam par morālo, garīgo, nevis fizisko spēku. Katrā elementā var izdalīt vienu spēcīgāko zīmi.

Gaisa stihijā Ūdensvīrs ir spēcīgākā zvaigžņu zīme. Neskatoties uz zināmu sapņainību un tiekšanos pēc augstiem ideāliem, šī ir zīme, kas dzīvē daudzkārt var piedzīvot grūtības, taču nekad nepadosies. Ūdensvīri spēj ātri pielāgoties jebkurām dzīves pārmaiņām, kas padara viņus morāli stiprākus.

Otrajā vietā prāta spēka ziņā gaisa stihijā ir Svari. Viņi nav tik vāji, bet viņiem ir slikts ieradums izkliedēt savu enerģiju un nesekot tam līdzi. Viņi ātri zaudē savu entuziasmu un vēlmi, un līdz ar to arī mērķi.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju stiprās puses: slēptie talanti, kas palīdzēs gūt panākumus un kļūt veiksmīgiem!

Lasi arī: Tava veiksmīgā krāsa, lai pievilinātu veiksmi un bagātību saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Vājākā zīme šajā elementā ir Dvīņi. Viņi nevar koncentrēties uz vienu lietu, viņiem bieži trūkst ārējā atbalsta. Kad viņus piemeklē grūtības, viņi krīt panikā un lūdz citu cilvēku palīdzību.

Uguns stihijā Strēlnieks ir spēcīgākais. Šīs zīmes pārstāvji nekad nezaudē drosmi un cenšas saglabāt cilvēcību jebkuros apstākļos. Viņi prot savaldīt savas emocijas, nepakļaujas provokācijām un vienmēr viņiem ir savs viedoklis. Viņu spēks ir optimismā un atvērtībā.

Otrajā vietā ir Lauva. No pirmā acu uzmetiena šīs zīmes pārstāvji izskatās spēcīgi un spēcīgas gribas cilvēki. Bet tie lielā mērā ir atkarīgi no ārējiem apstākļiem un citu viedokļiem. Lauvām pastāvīgi ir nepieciešams atbalsts un uzslavas. Ja tas tā nav, viņi ātri nokārs degunu.

Vājākā uguns zīme ir Auns. Neskatoties uz to, ka šī zīme ir ļoti aktīva, savā elementā tā dod atslābumu. Auni neprot kontrolēt emocijas, viņi ir pārāk pakļauti tam, kas notiek viņu dvēselē. Dažreiz Auni rīkojas neapdomīgi, kas viņus noved pie sarežģītas situācijas.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment