Horoskops 2023. gada 7. jūnijam – nepalaidieties slinkumā, tas var dārgi maksāt!

Auns

Trešdien dari svarīgas lietas. Rutīnas un mājas darbi prasīs pārāk daudz laika – noliec tos uz laiku malā. Veiksmīga būs mēbeļu un tehnikas iegāde. Sarežģītās situācijās palīdzēs fantāzija un radošums.

Vērsis

Esiet atvērts jaunām lietām un atbildiet “jā” uz visiem piedāvājumiem. Trešdiena, 2023. gada 7. jūnijs, iespējams, Vērsis paliks atmiņā uz ilgu laiku. Horoskops sola piedzīvojumus, satikšanos ar interesantiem cilvēkiem, neparastu vietu apmeklēšanu. Jūs iepriecinās lēti pirkumi, taču no lieliem atkritumiem labāk atturēties.

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu!

Lasi arī: Pavedināšanas zvaigžņu prognoze: kā iekarot jebkuru vīrieti pēc Zvaigžņu zīmes

Dvīņi

Zīmes pārstāvji būs slinki, kas negatīvi ietekmēs uzņēmējdarbību. Tu īsti nevari atslābināties. Iesaisties interesantās un aizraujošās lietās. Biežāk atpūtieties, taču pārliecinieties, ka pārtraukumi neievelkas. Veiciet nelielu vingrinājumu vai dodieties uz sporta zāli. Tas palīdzēs jums sagatavoties darbam.

Vēzis

No rīta garastāvoklis labs. Vēži dienu pavadīs pozitīvi un uz dzīvespriecīgas nots. Būs daudz komunikācijas. Nav izslēgta arī viesu ierašanās vakarā. Ja jums ir nepieciešama palīdzība, jums tas netiks liegts.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment