Labākais katras horoskopa zīmes raksturojums – lūk kāda ir katra zodiaka zīme

Jauni_fakti_par_tavu_horoskopa_3

DVĪŅI Šī ir horoskopa zīmei, kurai ir divas personības – ļaunā un labā. Ja ir ieslēgta labā, tad viņš ir cilvēks, kuram uzturēties blakus ir ļoti patīkami,  bet, ja ļaunā – labāk bēdz!

 

Jauni_fakti_par_tavu_horoskopa_4

VĒZIS Viņi ir ļoti intuitīvi un jūtīgi – viss sliktais, ko viņam pateiks, paliks atmiņā uz mūžu. Viņam ļoti svarīga ir ģimene un māju sajūta, tādēļ lielās kompānijās atrasties nav viņa “es”.

 

Jauni_fakti_par_tavu_horoskopa_5

LAUVA Kad viņš ienāk pa durvīm, visi to pamana. Viņš ir apveltīts ar līdera spējām – viņš māk vadīt un pamācīt, tādēļ viņam uzticas ļoti daudz cilvēku. Uz galvas kāpt gan sev neļaus!

 

Jauni_fakti_par_tavu_horoskopa_6

JAUNAVA Vistīrīgākā no visām horoskopa zīmēm – kārtībai ir jāvalda visapkārt, citādi viņa nejutīsies komfortabli. Viņa vienmēr izvērtē savus gājienus, pirms vispār kaut ko uzsāk darīt.

 

Jauni_fakti_par_tavu_horoskopa_7

SVARI Viņi visu cenšas turēt līdzsvarā – ģimeni, mīlestību, izglītību, darbu. Viņi mīl mieru, tādēļ dievina būt mājās vieni paši – tā viņi spēj atrast sevi. Viņi dievina arī visu skaisto, kas ir apkārt.

 

Jauni_fakti_par_tavu_horoskopa_8

SKORPIONS Viņš ir ļoti kaislīgs un piedzīvojumu kārs. Mīlestība viņam ir ļoti svarīga, bet iemīlēšanās sagādā grūtības. Kad viņš atrod savu partneri, tas ir uz ilgu laiku.

 

Jauni_fakti_par_tavu_horoskopa_9

STRĒLNIEKS Viņš ir ļoti dzīvespriecīgs- patīk kompānija, jautrība un jauni piedzīvojumi. Tomēr ar savu lielo piedzīvojumu kāri viņš bieži vien rīkojas neapdomīgi, ko nākas vēlāk nožēlot.

 

Jauni_fakti_par_tavu_horoskopa_10

MEŽĀZIS Viņš vienkārši ir labākais – nekad neapstājas ceļā uz mērķi. Viņš necieš zaudēt, tādēļ vienmēr dara visu, lai uzvarētu (kas arī pārsvarā vienmēr sanāk).

 

Jauni_fakti_par_tavu_horoskopa_11

ŪDENSVĪRS Viņam ļoti patīk atrasties kustībā – viņš pat pa dzīvi kustas uz priekšu ar lielu optimismu un mīlestību pret dzīvi. Viņam ļoti patīk izrādīties, kas savukārt ne visai patīk citiem.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kas nekad nestāsta vai neparāda, kā viņi patiešām jūtas!

Jauni_fakti_par_tavu_horoskopa_12

ZIVIS Viņš mēdz būt ļoti slinks – bet tas tādēļ, ka dziļi sirdī viņš ir mākslinieks. Viņi ir emocionāli, kaut arī no malas to nevar redzēt. Mīlestība ir ļoti svarīga, bet, kad sirds ir salauzta, vajadzīga ļoti, ļoti stipra superlīme.

 

Leave a Comment