Labāko draugu horoskops – tikai 5 zodiaka zīmes!

LAUVA

Lauvu sieviete mīl dzīvi un viņas sabiedrībā pavisam noteikti izjutīsi pozitīvas vibrācijas. Viņa arī mēdz uzņemties iniciatīvu un spēj atrisināt gandrīz jebkuru problēmu, un tajā skaitā arī savu draugu problēmas. Lauva ir dāsna un sirsnīga, tāpēc vari paļauties, ka viņa būs līdzās, kad to vajadzēs visvairāk. Lauva mīl arī jautrību un kopīgus pasākumus ar draugiem, tāpēc ar viņu kopā noteikti labi pavadīsi laiku.

Lasi arī: Cilvēki, kas dzimuši “laimes krekliņā”: 4 zodiaka zīmes, kurām veicas dzīvē

MEŽĀZIS

Dažreiz viņa nav no tiem jautrākajiem cilvēkiem, taču uz viņu vienmēr var paļauties. Viņa ir praktiska un nopietna, tajā pašā laikā perfekti spējot sevi kontrolēt. Mežāžu sievietēm piemīt arī augsta atbildības sajūta un disciplīna, tāpēc vari viņai uzticēt pabarot tavu kaķi, kamēr būsi atvaļinājumā, vai sazināties ar kādu paziņu, kas var palīdzēt ar darba iespējām. Dažreiz viņa var izturēties tā, it kā visu zinātu, bet reizēm tas noder.

Lasi vēl: Kuras ir pašas savaldīgākās zodiaka zīmes. Raugi, vai esi viņu vidū!

ZIVIS

Tu noteikti gribi sadraudzēties ar šīm sievietēm. Viņas vienmēr vēlas palīdzēt citiem un ir nesavtīgas.

Zivis ir ļoti draudzīgas, maigas un gudras, kā arī būs tās draudzenes, kurām varēsi lūgt palīdzību jebkurā laikā. Varbūt reizēm šķiet, ka viņa pārāk uzticas citiem, taču nekad neko ļaunu nedomā. Naida vieta viņas labāk izvēlas draudzību.

COMMENTS

Leave a Comment