Labvēlīgās dienas 2018. gada jūnijā

11. jūnijs, pirmdiena: aktīvā diena

Mēness ir Vērsī, tā ir materiālās labklājības zīme, tāpēc 11.jūnijs būs veiksmīgākā aktīva darba diena. Šajā dienā veiksme un labklājība dos jums atteikšanos no dīkstāves laika. Uzmanība un darbs pie nozīmīgiem projektiem atver durvis jums laimīgākai nākotnei. Pirmdien finanšu darījumi būs veiksmīgi, ja jūs esat uzmanīgs un atsakieties no piedzīvojumiem.

Pēc aizņemtas dienas astrologi iesaka pilnīgu atpūtu. Izmantojiet meditācijas, lai palīdzētu jums atpūsties un atbrīvoties no pārmērīgas spējas. Personiskās tikšanās jāatliek, citādi pārmērīga darbība var atņemt jums spēku un izraisīt kaites.

Lasi arī: 5 pazīmes, kas norāda uz sliktu vīrieti: stāsta oficiants

12.jūnijs, otrdiena: enerģiska diena

Mēness nonāk Dvīņu zodiaka zvaigznājā. Neskatoties uz to, ka nakts samazinās, ir iespējams iesaistīties enerģētiskajos jautājumos šajās dienās, kurām nav vajadzīga liela uzmanība. Otrdiena ir labvēlīga iepriekš uzsākto lietu pabeigšanai, kā arī finanšu darījumiem. Lai izslēgtu kļūdas, būs noderīgi klausīties pieredzējušus kolēģus un apgūt viņu zināšanas.

Spēcīgums, ko izraisa spēcīgā mēness ietekme, var radīt nesaskaņas attiecībās. Šajā sakarā izslēdziet strīdus ar savu mīļoto. Vislabāk ir pavadīt brīvo laiku vienatnē, veicot savu iecienīto hobiju. Vakarā ir nepieciešams atjaunot spēku, tāpēc fiziskās aktivitātes būs nevēlamas.

Ceturtdiena, 14. jūnijs: Vese***as diena

Mēness sāk augt, nokļūstot Vēža zodiaka zvaigznājā. Šo dienu var veltīt gadījumiem, kad nav nepieciešama steiga. Beigt darbu, kas neprasa jums milzīgu enerģijas daudzumu, rīkot biznesa tikšanās un konferences. Par tiem jūs un jūsu kolēģi varēs apmainīties ar pieredzi un iemācīties kaut ko jaunu. Esiet piesardzīgs, veicot finanšu darījumus. Emocijas var novērst, lai redzētu slēptos riskus, tāpēc neslēdziet darījumus ar svešiniekiem, un ar nelabvēlīgu reputāciju esošām Bankām.

Brīvā laikā būs noderīgi atjaunot imunitāti. Laba palīdzība jums būs vieglas fiziskās nodarbības, kā arī ārstniecības augu uzņemšana. Zāļu uzlējumi atjaunos spēku un palīdzēs tikt galā ar saaukstēšanās sākumu.

Lasi arī: Tuvākās nākotnes zīlēšana

18., 19. un 20. jūnijs: cītīgs darbs

Mēness turpina augt, palielinot enerģiju. Tas nostājas Jaunavas zvaigznājā un veicina rūpīgu darbu, kas prasa pārdomāšanu un neatlaidību. Šajās dienās īpaši veiksmīgi būs risināt grāmatvedības aprēķinus, dokumentu sastādīšanu. Idejas, kas jums ir ieradušās šajās trīs dienās, var tikt realizētas tuvākajā nākotnē, tādēļ neignorējiet tās. Uzmanieties uz biznesa dokumentiem un palīdziet uzlabot savu finansiālo stāvokli. Neatstājiet papildu darbu, kas pēkšņi uz jums krīt. Priekšnieki noteikti novērtēs jūsu darbu un atlīdzinās jūsu pūles.

26. un 27.jūnijs, otrdien un trešdiena: analīzes dienas

Mēnesim šajās dienās ir pozitīva enerģija. Ar pienācīgu rūpību divas dienas būs ļoti veiksmīgas, lai pabeigtu lietas un analizētu paveikto darbu. Šajās dienās jums būs iespēja pārskatīt plānus, mainīt stratēģiju un sasniegt mērķi neparasti. Esiet modri, lai izslēgtu kļūdas un neveiklus mirkļus. Tie ievērojami kavē jūsu panākumu ceļu.

Strādājošo ietekmes dienas ir labvēlīgas attiecību nostiprināšanai un mīlestības meklējumiem. Tiem, kas vēl nav atraduši savu sirds draugu, ir vērts pievērst uzmanību iekšējam lokam. Varbūt jūs vienkārši neievērojat uzmanības pazīmes. Precētiem pāriem astrologi iesaka atstāt ikdienas problēmas un baudīt vienam otra kompāniju. Šodien veiksmīga būs jaunu biznesa attiecību saikne. Darījumu braucieni un biznesa tikšanās dos jums daudz noderīgu darbu.

Lasi arī: Ār*tē kariesu, smaganas un balina zobus – gatavojam veselīgu zobu pastu mājās

30. jūnijs, sestdiena: pozitīva diena

Mēness saglabā pozitīvu attieksmi un dāsni dala pozitīvu enerģiju. Šodienai astrologi iesaka tērēt viegli. Darbs, ja tas ir nepieciešams, nedrīkst radīt jums negatīvas emocijas. Jebkurš jauns sākums, kuru vēlaties īstenot, būs veiksmīgs, tāpēc likmes uz spontanitāti un klausīšanos jūsu sirdī. Neņemiet vērā citu domas, citādi jūs sarežģīsiet ceļu uz mērķi.

Sabata dienā dari to, kas jums patīk. Īpaša uzmanība jāpievērš radošumam: šajās dienās jums būs iespēja padarīt savu hobiju par papildu ienākumu avotu. Uzlabojiet savas prasmes, meklējiet iedvesmu dabā vai ar saviem mīļajiem.

Katru dienu, kas pavadīta ar peļņu, tuvināsies panākumiem un lolotiem mērķiem. Neļaujiet sev izjūtties skumji un nolaist rokas šķēršļu priekšā. Izglītojiet gribas spēku, un tad jums būs daudz jaunas iespējas, kuru īstenošana nebūs atkarīga no mēness fāzēm.

Avots

Leave a Comment