Finanšu mēness kalendārs 2018. gada jūnijam

Ikviens sapņo par finanšu stabilitātes atrašanu un atbrīvošanos no materiālām problēmām. Jūnijā jūs varat pareizi plānot budžetu un, iespējams, palielināt savus ienākumus.

Mēness uzturēšanās noteiktā zvaigznājā var ietekmēt tās enerģiju. Nakts gaismekļa ietekme var ietekmēt jebkuru mūsu dzīves jomu, tostarp materiālo situāciju. Dažās dienās astrologi iesaka neveikt finanšu darījumus un ieguldījumus, lai izvairītos no lieliem naudas zaudējumiem. Palielināt savus ienākumus, nav tik grūti, taču jums ir jāpieliek pūles un jāievēro astrologu ieteikumi.

Lasi arī: Lietas, ko nedrīkst darīt, ja jums blakus ir mazs bērns

1.-2. Jūnijs: šajās dienās jūs varēsiet piesaistīt spītīgo un mērķtiecīgo Mežāzi. Pateicoties viņa pozitīvajai ietekmei, jūs varat kļūt nedaudz aktīvāks un pierādīt sevi darbā, kas palīdzēs sasniegt loloto mērķi. Visnelabvēlīgākā diena ir 1. jūnijs. Šajā laikā astrologi iesaka izvairīties no komunikācijas ar vadību, jo tas var radīt negatīvas sekas, līdz pat atlaišanai no darba.

3., 4., 5. jūnijs: trīs dienas Mēness paliks Ūdensvīra zvaigznājā. Šī Zodiaka zīmes ietekme var novest pie neparedzētiem tēriņiem. Lai ietaupītu naudu, mēģiniet neapmeklēt tirdzniecības centrus un nepakļauties īslaicīgām nepilnībām.

7. jūnijs: Mēness zvaigznājā Zivis ir veiksmīgākais laiks labdarībai. Centieties ziedot naudu tikai uzticamiem fondiem, pretējā gadījumā jūs riskējat kļūt par Krā***ku upuri.

8., 9. jūnijs ietekmē impulsīvais Auns, kurā Mēness ir šajās dienās, var būt negatīva ietekme uz jūsu finansiālo situāciju. Šajā laikā jums var rasties neparedzēti izdevumi, tāpēc mēģiniet kontrolēt savus izdevumus un izvairīties no neplānotiem pirkumiem.

Lasi arī: Simbolu nozīme un skaidrojums auto panelī

11. jūnijs: Mēness Vērsī ir izdevīgākais laiks finanšu problēmu risināšanai. Jums būs laba iespēja palielināt savus ienākumus, taču jums būs jāpievērš uzmanība papildu nopelnīšanas veidiem: ieguldījumiem, spēlēm apmaiņā vai loterijā. Tomēr 10. jūnijā astrologi stingri iesaka pamest iepirkšanās braucienus. Pastāv iespēja, ka šajā dienā jūs tērēsiet laiku un naudu.

12. un 13. jūnijs: dilstoša Mēness un Dvīņu apvienojums var novest pie finanšu zaudējumiem. Jāizvairās no nepamatotiem riskiem. Šajā laikā, astrologi iesaka jums neklausīties citu cilvēku padomu, it īpaši, ja tie ir saistīti ar naudu, jūs riskējat saskarties ar Krā***kiem.

14. un 15. jūnijs: emocionālā ietekme no Vēža, nav ieteicams risināt finanšu jautājumus. Tā vietā veltīt laiku atpūtai un iesaistīties mīļākajā laika pavadīšanā vai pašattīstībā.

16. un 17.jūnijs, pozitīvā enerģija no Lauvas zodiaka sniegs jums papildu enerģiju, ar kuru var tieši uzlabot savu finansiālo stāvokli. Šajās dienās jūs varat pavadīt vairāk laika darbā, lai piesaistītu iestāžu uzmanību. Šajā gadījumā jūs varat saņemt labu naudas atlīdzību vai pat iegūt paaugstinājumu.

18., 19., 20.jūnijs: šajās dienās Mēness paliks Jaunavas zvaigznājā. Šī zodiaka zīme ir praktiska un saprātīga attiecībā pret naudu, un tas nozīmē, ka labāk ir veikt ievērojamus pirkumus tikai šajās dienās. Nepērciet pirmo produktu, jo pastāv iespēja, ka jūs varēsiet to vēlāk atrast par izdevīgāku cenu.

22. un 22. jūnijs: laikā, kad Mēness paliek Svaru zvaigznājā, astrologi iesaka piesargāties no tēriņiem. Šajās dienās ir nevēlams ieguldīt naudu un noslēgt darījumus, pretējā gadījumā jūs riskējat zaudēt milzīgu naudas summu vai iegūt naudas parādu.

Lasi arī: Pagatavo naturālu tīrīšanas līdzekli ar patīkamu smaržu

23. un 24. jūnijs: Mēness Skorpionā. Šīs Zodiaka zīmes izdoma un radošums palīdzēs jums atrast lietas, kas spēj nopelnīt naudu. Lai papildinātu savu kapitālu, jums jāizrāda drosme un neatlaidība un nepadodieties sarežģītās situācijās. Šajās dienās mēģiniet neaizņemties naudu, pretējā gadījumā būs grūti to atdot.

25., 26., 27. jūnijs: Strēlnieks ir praktisks zodiaka pārstāvis. Viņa ietekmē jums vajadzētu pamest nevajadzīgus izdevumus un ieguldījumus. Šajā laikā astrologi iesaka izveidot iepirkumu sarakstu, caur kuru jūs varat izvairīties no neparedzētiem izdevumiem.

28. jūnijs, 29. jūnijs: Mēness atgriežas zvaigznājā Mežāzis. Šīs Zodiaka zīmes drosmi un azartiskumu jūs varat izmantot savā labā. Mēģiniet veiksmi loterijā vai spēlēt biržā. Varbūt šajās dienās jūs ne tikai varēsiet uzlabot savu finansiālo stāvokli, bet arī gūt labumu.

30. jūnijs: jūnija pēdējā diena notiks Ūdensvīra aizgādībā. Šajā laikā astrologi neiesaka ņemt naudu uz parādiem, gan ar banku, gan ar tuviem cilvēkiem. Naudas parādi var sarežģīt jūsu dzīvi un radīt problēmas, ar kurām jūs varat saskarties nākamajā mēnesī.

Avots

Leave a Comment