Laimīgās krāsas, kas jums jāvalkā sakaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Dvīņi: dzeltena

Divdimensiju Dvīņu zīme ir Merkura, saziņas planētas kontrolē. Dzeltenā krāsa vislabāk atbilst jūsu dzīvīgajai un nemierīgajai dabai. Tā izraisa jūsu zinātkāri un noved pie izcilām domām.

Jūs esat dzīvs Saules gaismas iemiesojums, kas rada prieku un laimi. Tā ir arī prāta un intelekta krāsa, kas stimulē garīgos procesus un palīdz koncentrēt šo Zodiaka zīmi.

Balta un sārta arī būs veiksmīga. Bet tiem vajadzētu izvairīties no zilas un sarkanas.

Lasi arī: Mīli sevi un padari sevi daudz harmoniskāku

Vēzis: balts un pelēks

Ceturtā Zodiaka zīme ir Mēness aizsardzībā. Baltas un pelēkās krāsas palīdz Vēzim klausīties viņu intuīciju un attīrīt viņu prātus un jūtas no visa nevajadzīga.

Šīs krāsas kā mirdzošs virszemes ūdens vai pārdomu Mēness pārstāv eleganci un tīrību jūsu zīmei. Tie palielina jutīgumu un izpratni, palīdzot dziļi izjust mīlestību.

Vēžiem ir piemēroti arī sudraba un krēma krāsas. Viņiem vajadzētu izvairīties no tumšas krāsas.

Lauva: zelta

Saule aizsargā Lauvu. Tiek uzskatīts, ka laimes krāsa ir zelta. Spīdošais zelts stiprina pozitīvo attieksmi un simbolizē šīs zīmes labo sirdi.

Zelta krāsa vienmēr tiek uzskatīta par varas, prestiža un augsta līmeņa simbolu. Tāpēc tas nav pārsteigums, ka tā palīdz laimei.

Zelta palīdz piesaistīt uzmanību, tāpēc tā ir nepieciešama Lauvai, un tā ir piemērota šīs Zodiaka zīmes dāsnajam un draudzīgajam raksturam. Bordo un oranžs arī ir labas krāsas Lauvai. Nepiemēroti ir visi gaiši toņi.

Jaunava: zaļa un brūna

Šī ir vēl viena Zodiaka zīme, kas ir Merkura kontrolē. Klasiskie zaļie un brūnie toņi dos Jaunavai veiksmi. Šīs krāsas palīdz tām palikt uz kājām un koncentrēties uz pastāvīgu attīstību.

Brūns simbolizē stabilitāti un atbalsta piesardzīgo un metodisko pieeju Jaunavai raksturīgajai dzīvei. Zaļā krāsa ir augšanas krāsa, un tā pilnīgi iemieso pastāvīgo Jaunavas iespaidu uz pašpilnveidošanu.

Par laimīgu, Jaunavai var saukt arī zilu, gaiši dzeltenu un baltu. Visnepiemērotākā tiem ir sarkana.

Lasi arī:

Svari: rozā un zila

Svari – vēl viena zodiaka zīme, kas atrodas Veneras aizgādībā. Gaisa spilgti rozā un gaiši zilā krāsa atspoguļo šīs zīmes atvērtību un šarmu.

Šīs krāsas atklāj labākās Svaru īpašības, tādas kā sociālisms, maigums un mierīgums. Zils simbolizē vieglu vēsu vēju, uzlabojot skaidrību un līdzsvara sajūtu, un rozā atklāj saldu un mīlošu Svaru dabu.

Baltas un spilgtas krāsas tiek uzskatītas par laimīgām arī par šo Zodiaka zīmi, bet tām ir jāizvairās no sarkanas krāsas.

Skorpions: melns

Noslēpumainais Skorpions atrodas Plutona aizgādībā. Tumšā krāsa slēpj Zodiaka zīmes dvēseles dziļumu, aizsargā to no apgrūtinošām acīm, bet arī dod tai iespēju izrakt būtību.

Melns uzsver Skorpiona zinātkāro prātu un viņa reinkarnācijas spēju. Rietumu kultūrā melnā krāsa ir saistīta ar nāvi un atdzimšanu, uzsverot šīs zīmes spēju pilnībā reinkarnēties.

Skorpionam der arī sarkans un oranžs, taču viņiem vajadzētu būt uzmanīgākam ar zilām un zaļām nokrāsām.

Strēlnieks: purpura

Strēlnieks ir devītā Zodiaka zīme un atrodas planētas Jupitera pārziņā. Violetā – garīguma un atvērtā prāta krāsa virza Strēlnieka filozofisko skatījumu. Tā ir arī pārpilnības un veiksmes krāsa. Tas palielina šīs Zodiaka zīmes dabisko veiksmi un pozitīvo raksturu, tādējādi palīdzot pastāvīgi paplašināt savu redzesloku.

Strēlniekiem ir jālieto violeta krāsa, lai uzlabotu viņu rakstura pozitīvās iezīmes, piemēram, objektivitāti un spēju pieņemt citu atšķirības. Tumši dzelteni un oranži tiek atzīti par veiksmīgiem arī attiecībā uz šo Zodiaka zīmi, bet zilais nav vispiemērotākais.

Lasi arī: Kā uzlabot karmu un pārtraukt neveiksmes plūsmu: 5 veidi

Mežāzis: brūns un pelēks

Mežāzis ir Zemes Zodiaka zīme, kuru pārvalda Saturns. Pamatotas pelēkas un brūnas krāsas palīdz Mežāzim atrast vispiemērotāko un praktisko pieeju dzīvē.

Šīs neitrālas krāsas stiprina Zodiaka zīmes stingrību un uzticamību. Vienkāršība un tradīcija ir galvenie brīži, kad Mežāzis dzīvo savā dzīvē. Valkā šīs krāsas, lai saglabātu spēku un nezaudētu neatlaidību, lai sasniegtu mērķi.

Mežāzim ir piemērots arī melnā, bordo un haki krāsa. Nepiemērotas viņiem būs sarkanas un oranžas krāsas.

Ūdensvīrs: zils

Ūdensvīru kontrolē planēta Urāns. Mierīga zilā krāsa iedvesmo Ūdensvīru interesantām idejām un līdzsvaro viņu dumpīgo dabu.

Kā debess un ūdens krāsa, ar kuru Ūdensvīrs ir cieši saistīts, zils iemieso ekspansiju, stimulē saziņu un eksperimentus.

Ja jums ir nepieciešama palīdzība, lai vadītu savu radošo enerģiju, valkājiet visas zilās nokrāsas. Balta un visas gaišas krāsas tiek uzskatītas arī par veiksmīgu Ūdensvīram. Tajā pašā laikā melnā un zaļā krāsa šai gaisa zīmei nav piemērota.

Zivis: gaiši zaļš

Pēdējo Zodiaka zīmi, Zivis kontrolē planēta Neptūns. Zivis pēc dabas ir dziednieki, un gaiši zaļa krāsa palīdzēs viņiem attīstīt savus dabiskos talantus.

Pasteļa zaļš ir atjaunošanas un iedvesmas krāsa. Viņš palīdz viņiem sazināties ar savu zemapziņu un ātri atjauno spēku. Nēsājiet šo krāsu, ja jums ir nepieciešams kāds, kurš nomierina vai komforts.

Arī laimīga Zivīm ir rozā krāsā. Viņiem vajadzētu izvairīties no melnas un visu tumšo krāsu valkāšanas.

Avots

Leave a Comment