Latviešu prostitūtas un greznība – darbinieki atklāj miljardieru dzīves aizkulises un “netīro veļu”

Bet tagad daži no elites superjahtu darbiniekiem ir atklājuši kāda patiesībā ir dzīve uz biljardu vērtas jahtas – un tā nav tikai šampānieša un kokteiļu pasniegšana.

Kādam ekipāžas loceklim uz cita kuģa tika likts savākt seksa rotaļlietas no iepriekšējās nakts ēverģēlībām. Kāds cits pastāstīja, ka milzīgs daudzums latviešu un krievu prostitūtu tiek ievests dažādām izklaidēm.

1

Kāds pavārs pastāstīja, ka visbiežāk šīs sievietes līdz kuģa klājam tiek atvestas mersedesā un tad vīrieši, kas atrodas uz klāja izvēlās trīs no viņām, lai pavadītu ar viņā nākamo dienu.

Citi dīvainie kuģu pasažieri ir bijuši arī – ārsts, kas dala citiem Viagru un ekstazī narkotiku dīleris.

2

Vissliktāk pret apkalpes locekļiem izturas tieši jahtu īrētāji, kas īrē kuģus uz pāris nedēļām, nevis jahtu īpašnieki.

Šie klienti maksā līdz pat 600 tūkstošiem Lielbritānijas mārciņu (880 tūkstoši Eiro) par kuģiem uz kuriem ir peldbaseini, slapjie bāri un kinoteātri.

Viņi visi sajūsmā sauc „dabūsim narkotikas, paņemsim prostitūtas, apkaunosim kuģa apkalpi”.

Par spīti apvainojumiem, Dens, kuģa pavārs, atzīst, ka pagājušās vasaras laikā viņš ir nopelnījis 20 tūkstošus Lielbritānijas mārciņu (30 tūkstoši Eiro) dzeramnaudā.

Kāda stjuarte pastāsta ka katra ceļojuma beigās, jahtas īpašnieki ekipāžu apber ar dārgām dāvanām un naudas piemijām, viņa pastāstīja arī to, ka viņai tika dāvināti Hermes maki, iPad planšetdatori un firmas saulesbrilles.

3

Viņa atceras arī to, ka kāds Arābs, kuģa īpašnieks, sezonas beigās iedevis apkalpes komandai mersedesu ar ko pavizināties.

4

Bens Māršals, kurš ir kuģa kapteinis, tomēr atzīst, ka ātri izplatās ziņas par sliktu uzvedību uz kuģa. Tie, kas neuzvedas kārtīgi jahtas izīrēšanas laikā, parasti tiek ierakstīti melnajā sarakstā.

Kādēļ tad ļaudis tērē milzīgas naudas summas, lai īrētu lielās jahtas?

Bens saka, ka dažiem vienkārši patīk ākstīties un viņi vēlas, lai kāds uz to skatītos, taču ir arī cilvēki, kas izīrē jahtas biznesa darījumu slēgšanai.

„Kā platforma, jahta ir pasaulē lielākā vizītkarte.”

 

Avots: www.dailymail.co.uk

Leave a Comment