Latvijā izvietoti 12 pārvietojamie fotoradari – lūk, kādas ir to aptuvenās atrašanās vietas!

Uz valsts ceļiem satiksmes uzraudzību otrdien sāks 12 jaunie Valsts Pol***jas pārvietojamie fotoradari.

Valsts Pol***ja informē, ka no 21.novembra, papildus stacionārajiem fotoradariem, tiks uzsākta ceļu satiksmes uzraudzība ar Valsts Pol***jas 12 jaunajiem pārvietojamajiem fotoradariem. Tie uz Latvijas ceļiem tiks uzstādīti vietās, kurās visvairāk tiek apdraudēta ceļu satiksmes drošība.

Šogad gada augusta beigās Valsts Pol***ja saņēma 12 jaunus pārvietojamos fotoradarus. Vairāk kā divu mēnešu garumā Valsts Pol***ja ir testējusi šos jaunos fotoradarus uz Latvijas ceļiem, preventīvi brīdinot autovadītājus, ka drīzumā tie uzsāks darbu. Līdz šim mērierīces tika izmantotas testa režīmā un autovadītāji vēl netika sodīti, taču ir pienācis tas brīdis, kad fotoradari sāks fiksēt pārkāpumus.

Lasi vēl: Policisti atklāj, pēc kā viņi izvēlas apturēt braucošu automašīnu

Kopš fotoradaru saņemšanas brīža Valsts Pol***ja ir apzinājusi arī tos darbiniekus, kuri ikdienā nodarbosies ar fotoradaru uzraudzību uz Latvijas ceļiem. Gandrīz divu mēnešu garumā šie darbinieki ir izgājuši visas nepieciešamās apmācības jauno mērierīču lietošanā.

Jaunie radari darbosies visā Latvijas teritorijā, tie tiks izvietoti visos reģionos. Tādēļ Valsts Pol***ja atgādina, ka tāpat kā līdz šim Valsts Pol***jas mājas lapā tiks publicētas tās vietas, kur būs izvietoti jaunie fotoradari. To atrašanās vietas Pol***jas mājaslapā tiks norādītas, taču nebūs zināms tas, kurā dienā norādītajās vietās tie atradīsies.

Šeit vari aplūkot fotoradaru atrašanās vietu karti

Avots: 

Leave a Comment