Latvijā pazīstams ārsts cietis avārijā. Vajadzīgas labas domas un lūgšanas

4. novembrī sociālajā tīklā satrauca Agneses Skirmanes ieraksts par Latvijā zināmo ārstu ortopēdu, artroskopisko ķirurgu Arnoldu Skirmani:

“Visiem, kas zin, pazīst un mīl Arnolds Skirmanis! Vakar notika liela nelaime. Arnoldam ceļā uz darbu Madonas Slim**cā uzbrauca smagā mašīna (uz nelaimīgās Tīnūžu šosejas). Arnolds šobrīd cīnās! Tie kas viņu zin’ – viņš ir cīnītājs! Šobrīd viņa cīņa par dzīvību notiek Gaiļezera reanimācijā. Uzreiz varu pateikt, ka šobrīd mums nevajag ne As**is, ne naudu – tikai jūsu labās domas, mīlestību un lūgšanas. Glābēji un mediķi šobrīd ir izdarījuši visu – tagad Arnoldam jācīnās! Un viņš to izdarīs!

Vēl viena diena ir izturēta! Stāvoklis joprojām smags, bet stabils. Viņš cīnās!”

Lai arī 8. novembrī Arnolds kustināja abas rokas un apstiprināja, ka teikto dzird, tomēr 15. novembrī viņš joprojām ir reanimācijā un cīnās par dzīvību.

Ieraksts 8. novembrī: “Arnolds kustināja abas rokas (saspieda man plaukstas, salieca un cēla uz augšu) un mēģināja jau arī acis atvērt. Tur viņā notiek milzu cīņa … un es laimīga par katru kustību.

Visi gaidāt ziņas par Arnolds Skirmanis! Man grūti atkārtoties, bet laikam mums jābūt gataviem, ka lielākoties varēšu atbildēt, ka turās un ir stabils.
Bet ir tomēr arī laba ziņa – viņš man šodien apstiprināja, ka dzird mani. Jau vairākkārt sarunājoties ar viņu – viņš bija saspiedis man roku, bet šodien viņš to izdarīja arī pēc mana lūguma. Viņš mani dzird!!!”

12. novembris
“Arnolds Skirmanis jau 10 dienas reanimācijā… viņš turpina cīnīties un es turpinu turēties… diemžēl vēl nav nācis pie samaņas.”

15. novembris

“Arnolds Skirmanis joprojām ir reanimācijā, joprojām cīnās . . . Ticam, ka viņa sargeņģelis pasargāja viņu avārijas laikā un tagad mums atliek ticēt, ka Arnolds izdarīs savu darbu un tur augšā kāds viņam palīdzēs. Mūsu visu grūtais uzdevums šobrīd ir gaidīt un ticēt.

Un viens eņģelītis viņu ļoti gaida mājās.”

 

Veselam.lv novēl šo cīņu dr. Arnoldam Skirmanim uzvarēt un kļūt veselam!

Avots:

Leave a Comment