Latvijas algu un atlīdzību pētījuma 2018 rezultātu prezentācija

Jau 26. aprīlī tiks prezentēti rezultāti no ikgadējā Latvijas algu un atlīdzību pētījuma, ko jau piekto gadu veic interneta personāla atlases uzņēmums “CV-Online Latvia”. Pētījums sniedz ieskatu vidējos neto darba algu rādītājos, ietverot arī tās mainīgo daļu jeb prēmijas, gan valstī kopumā, gan pēc uzņēmuma lieluma un veida, biznesa sektoros un Latvijas reģionos. Šī gada pētījumā tika analizēti un salīdzināti arī atalgojuma dati pēc darba ņēmēju vecuma, dzimuma un izglītības.

“CV-Online Latvia” un biznesa žurnāls “Kapitāls” aicina mediju pārstāvjus uz preses konferenci ceturtdien, 26.aprīlī, plkst. 10.30 viesnīcas “Grand Poet by Semarah” konferenču telpās, lai plašāk iepazīstinātu ar atalgojuma pētījuma rezultātiem un sniegtu ekspertu komentārus.

“Pētījuma dati iegūti CV-Online algu datubāzē Algas.lv, analizējot informāciju par saņemto darba samaksu 2017. gadā no vairāk nekā 25 000 darba ņēmēju, kas ir lielākais respondentu skaits pētījuma veikšanas vēsturē. Tā kā nereti oficiālā statistika neatspoguļo patieso situāciju darba tirgū, īpaši privātajā sektorā, jo neietver datus par cita veida personas ienākumiem, CV-Online pētījuma rezultāti ir atšķirīgi un līdz ar to arī īpaši, jo ļauj gūt ieskatu reālajā atalgojuma līmenī valstī,” stāsta “CV-Online Latvia” vadītājs Aivis Brodiņš.

Plašsaziņas līdzekļu ievērībai!

Mediju pārstāvji laipni aicināti uz “Latvijas algu un atlīdzības pētījuma 2018” prezentāciju 26. aprīlī, plkst. 10.30 viesnīcas “Grand Poet by Semarah” konferenču telpās Rīgā, Raiņa bulvārī 5/6. Pasākuma laikā foto un filmēšanas iespējas. Lūdzam dalību apstiprināt, rakstot mārketinga speciālistei Džoannai Miteniecei [email protected] vai zvanot pa tālruni +371 27740023.

Preses konferencē piedalīsies:
• “CV-Online Latvia” vadītājs Aivis Brodiņš;
• “SEB bankas” ekonomists Dainis Gašpuitis;
• Žurnāla “Kapitāls” galvenā redaktore Elīna Stengrēvica;
• “Latvijas Mobilais Telefons” viceprezidente administratīvi juridiskajos jautājumos Laura Keršule.

Leave a Comment