Latvijas modes preču tirgū ienāk jauns spēlētājs – vācu zīmols RIANI

Iepirkšanās centrā Sky&More tiks atklāts vācu modes zīmola RIANI oficiālais Q – shop, kas turpmāk piedāvās pilnas aktuālās sieviešu apģērbu un aksesuāru kolekcijas, tādējādi kļūstot par vienīgo vācu zīmola Riani oficiālo tirdzniecības vietu Latvijā.

Riani ir Vācijas premium klases zīmols, kura unikalitāte izpaužas kā dizaineru spēja apvienot klasisko ar ikdienišķi stilu, tādējādi padarot Riani apģērbu pievilcīgu dažāda vecuma un dzīvesveida sievietēm. Zīmola Riani veiksmes stāsta pirmsākumi meklējami 1968.gadā, kad tā dibinātājs Jürgen Buckenmaier radīja Bucki bikses, kas kļuva par īstu modes “bestselleru”, – tika pārdotas vairāk nekā 100 000 bikses un tieši šie izcilie pārdošanas rezultāti tiek uzskatīti par Riani dibināšanas pamatu. Kas ir Riani nēsātāja? Viņas radošums un pašpārliecinātība palīdz ikdienas rutīnu pārvērst par svētkiem, iedvesmojoties no Riani izcilās kvalitāte, kuras pamatā ir tādi apģērbu materiāli kā vilna, kašmirs, kokvilna un zīds, kā arī elegantais stils, apvienojot klasisko ar ikdienišķo stilu.

“Riani apģērbs ir piemērots sievietēm, kuras sen vairs nenēsā 34 izmēru, par ko liecina gan apģērbu piegrieztne, gan izvēlētais materiāls. Riani ienākšana i/c Sky&More papildinās jau esošo Sky&More shop-in-shop tādu vācu zīmolu izlasi kā Joop!, Laurel, Luisa Cerano. Esam novērojuši, ka tieši vācu modes zīmoli daudz vairāk domā ne tikai par aktuālajām modes tendencēm, bet arī par ērtumu, – modeļi tiek veidoti tā, lai ikkatra no mums izceltu savus dabas dotumus un noslēptu nepilnības, ” stāsta Sky&More shop-in-shop vadītāja Inga Švagrova.

“Sky&More shop-in-shop ir pirmais veikals Latvijā un šobrīd arī vienīgais, kas darbojas pēc rent-a-corner biznesa modeļa, kas nozīmē, ka zīmoli vai to oficiālie pārstāvji par noteiktu samaksu no iepirkšanās centra saņem savu tirdzniecības vietu un nosaka preču sortimentu un pārdošanas cenu, pārējās rūpes atstājot pakalpojuma sniedzēja Sky&More shop-in-shop ziņā. 3000 kvadrātmetru telpās Sky&More tirdzniecības centra 2.stāvā šobrīd jau pārstāvēti 40 zīmoli un “veikali veikalā”, no kuriem puse ir paši ražotāji vai to reģionālie izplatītāji un puse ir vietējie, bet oficiālie zīmolu pārstāvji Latvijā. Pēc šāda modeļa šī gada septembrī tiks atvērts arī pirmais bērnu apģērbu, apavu un rotaļlietu shop – in – shop koncepts Latvijā, kuram esam devuši nosaukumu Sky&More KIDZ,” stāsta iepirkšanās centra Sky&More vadītāja Kristīne Dombrovska.

Leave a Comment