Liekam slazdus negatīvajai enerģijai. Ātri, viegli un ērti!

Tā kā gružos ir daudz dažādu vielu, kas spēj uzņemt un saglabāt cilvēka biolauka pēdas, tie, ja nonāk buršanās lietās zinoša cilvēka rokās, kļūst par ideālu palīgu, lai uzsūtītu kādu ļaunumu vai slimību. Tāpēc senatnē gružus nevis meta mēslainē, bet gan sadedzināja krāsnī.

Lasi arī: Naudas kodi: skaitļi, kas piesaista bagātību

Taču tos var arī nededzināt, bet izmantot mitekļa tīrīšanai no negatīvajiem strāvojumiem. Gružus pamazām savāc un uzkrāj kādā traukā, piemēram, stikla burkā.

Kad gruži sakrājušies un aizpildījuši burku par trešdaļu, tos pārlej ar kādu ātri iztvaikojošu šķidrumu – spirtu vai acetonu.

Šie šķidrumi ārkārtīgi aktīvi reaģē ar biolaukiem, gandrīz momentāni uzsūc visu informāciju, kas ierakstīta gružos, bet pēc tam iztvaikojot izkliedē to apkārtējā vidē.

Pēc šīs procedūras burkas saturam var pievienot jaunus gružus un, kad tie būs piepildījuši divas trešdaļas, darbību ar acetonu vai spirtu atkal atkārto, pielejot to līdz trauka malām.

Pakāpeniski pēc kāda laika burka būs līdz malām pilna ar tumši pelēku no negatīvās enerģijas attīrītu un tālākai darbībai gatavu masu.

Lasi arī: “Mīlestība uz mūžu” noslēpums

Tagad burka līdz pat malai jāietin folijā un neaizvākota jānoliek kādā nomaļākā kaktā, kur tā vismaz pusgadu darbosies kā energoinformatīvais asenizators, proti, uzsūks sevī visu negatīvo enerģiju.

Tā lieliski aizvietos regulārās tīrīšanas ar sāli, sveces liesmu, ūdeni, teicami uzsūks gan jūsu pašu negatīvo enerģiju, gan to, ko sev līdzi atnes un atstāj ienācēji.

Cilvēki, kuriem ir spēcīgi attīstīta iztēle un kuri nevēlas krāmēties ar gružiem, negatīvajai enerģijai var izveidot astrālās lamatas. Īpaši to ieteicams darīt birojos, kur uz gružu burku ar asu spirta vai acetona smaku apmeklētāji raudzīsies, maigi sakot, ar izbrīnu.

Lai radītu astrālās lamatas, vispirms nedaudz jāpatrenējas. Aptaustiet ar rokām jebkura interjera priekšmeta virsmu un paturiet prātā šīs izjūtas.

Tagad šo priekšmetu ar skatienu noglaudiet un salīdziniet jaunās izjūtas ar iepriekšējām. Visbeidzot novērsiet skatienu sāņus un pacentieties šo pašu priekšmetu iztēloties domās un ar iztēles spēku sajust tā virsmu, formu, faktūru.

Lasi arī: Kā rakstiski flirtē katrā zodiaka zīmē dzimušie? Mīlestības vēstuļu horoskops

Ja tas neizdodas, atkārtojiet visu no paša sākuma, bet pēc tam paeksperimentējiet ar citiem priekšmetiem, līdz saskarsme domās iemanto skaidri izteiktu un stabilu raksturu.

Kad šie treniņi vainagojušies panākumiem, gan savā dzīvoklī, gan darbavietā varat izveidot vairākas iedomātas gružu burkas, kas nebūt nebūs tukšas fantāzijas, bet gan astrālie dubultnieki, kuri centīgi savāks visus energoinformatīvos sārņus, ko jūsu kabinetā pēc sevis atstās citi darbinieki un klienti. Arī šīs astrālās lamatas darbosies kā putekļsūcējs.

Avots:

Leave a Comment