Liela traģēdija: divi aktieri gājušo bojā seriāla filmēšanas laikā; Ir grūti aprakstīt emocijas

Divi straumēšanas vietnes “Netflix” seriāla “The Chosen One” (“Izredzētais”) aktieri Meksikā filmēšanas laikā gāja bojā un vēl seši komandas locekļi tika ievainoti, vēsta ziņu medijs “Insider”.

Vietējie mediji vēsta, ka aktieri gājuši bojā ceturtdien, 16. jūnijā, kad furgons, kurā viņi atradās, apgāzās pēc nobraukšanas no ceļa tuksnešainā apvidū, raksta apollo.lv.

Lasi vēl: Ļoti spēcīga lūgšana, lai ātri un uz visiem laikiem kļūtu bagāts; Svarīgi ne tikai gribēt būt bagātam, bet arī būt bagātam

Bojā gāja aktieris Reimundo Garduno Kruzs un Huans Francisko Gonsales Agilars. Tiek vēstīts, ka Amerikas televīzijas un radio mākslinieku federācija sadarbībā ar “Netflix” un Meksikas aktieru arodbiedrību iesaistās traģēdijas izmeklēšanā.

Cietušo draugs Huans Fransisko Gonsaless Agilars, kurš profesionāli bija pazīstams kā “Paco Mufote”, pastāstīja Daily Beast redakcijai, ka ir traģēdijas izpostīts. Ap sirdi ir smagi.

The actors were filming the upcoming Netflix series The Chosen Ones in Mexico. Picture: Chris Delmas / AFP
Foto no soctīkliem

“Pako aizkustināja ikviena viņu sirdis, ko viņš jebkad satika, viņš bija lielisks aktieris ar spēcīgu personību,” sacīja Liliana Konliska Gallegosa.

 

COMMENTS

Leave a Comment