Ļoti spēcīga lūgšana, lai ātri un uz visiem laikiem kļūtu bagāts; Svarīgi ne tikai gribēt būt bagātam, bet arī būt bagātam

Svarīgi ne tikai gribēt būt bagātam, bet arī būt bagātam. Tas nozīmē, ka, iegūstot vēlamo, tu neizej no bagātības stāvokļa.

Būt bagātiem vai saglabāt materiālo labklājību traucē vairākas lietas. Lūk, kādas tās ir:

· Pārmērīgs altruisms, līdzcietība, žēlsirdība, sentimentālisms, sevis mīlēšana. Minētās lietas noved cilvēku līdz pilnīgam narcismam. Un tad viņš nespēj beigt tērēt savus bagātīgos resursus, lai papildus apliecinātu sev un citiem savu pārmērīgo laipnību.

· Pakļaušanās citu ietekmei, pārliecības trūkums, sevis un savu vajadzību neizprašana, nepatika un necieņa pret sevi. Pat ja iegūsi lielu bagātību, tu nejutīsies tās cienīgs. Bet nauda ir enerģija, un, izjūtot negatīvo, tā aizplūdīs prom.

Lasi vēl: Diemžēl mūžībā devies atpazīstams reperis: ”Uz brīdi likās, ka viss beigsies labi, taču tomēr..”

· Necieņa pret bagātību.

Spēcīga lūgšana, kas palīdzēs iegūt materiālo labklājību un bagātību, kā arī palīdzēs to saglabāt un pavairot.

“Dievs, es esmu pateicīgs par Tevis doto finansiālo un materiālo svētību. Tā vienmēr it manā dzīvē. Tavas dāvanas ir dāsnas un beznosacījuma. Tagad es Tevi lūdzu daudzkārt pavairot manu naudu. Es esmu gatavs pieņemt finansiālu bagātību savā dzīvē. Man tas ir lemts – būt bagātam, dzīvot pilnībā. Tu par mani esi teicis, ka es esmu radīts uzplaukumam, pārpilnībai. Mana dzīve ir izplešanās un pavairošanās telpa.

Dievs, tagad Tavas naudas bagātības dāvanas ienāk manā dzīvē. Es iekšēji esmu harmonijā ar naudas bagātību, esmu gatavs to pieņemt. Es to pieņemu, pasakos un gribu padarīt manu dzīvi par harmoniskas enerģijas naudas telpu. Svētī mani īstenot to, par ko es lūdzu šajā lūgšanā.

Turpini lasīt nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment