Lielais ceļojumu horoskops 2016. gadam

AUNS

Auniem 2016. gadā ir vērts pievērst uzmanību ziemeļu virzienam un valstīm ar ne visai karstu klimatu. Visa būtība ir tajā, ka pat Jūsu draudzīgās attiecības ar sauli nespēs pasargāt Jūs no karstuma un saules dūrieniem, tāpēc tajās vietās, kur termometra stabiņš mēdz rādīt vairāk par 35 grādiem, Jums nav ko darīt. Pie tam, lai kur arī Jūs neatrastos, zvaigznes Jums rekomendē izvairīties no ekstremālām izklaidēm, labāk dodieties ekskursijās un izbaudiet mākslu. Var uzrasties vajadzība pēc atpūtas kādā sanatorijā, bet te gan ārzemes nepalīdzēs, izvēlēties sev piemērotu sanatoriju tepat Latvijas teritorijā, netālu no savas dzīvesvietas – tas ir īpaši aktuāli tādā gadījumā, ja dosieties ārstēties līdz 9. septembrim.

VĒRSIS

Vēršiem zvaigznes 2016. gadā rekomendē plānot savu atvaļinājumu, orientējoties uz periodu no 10. maija līdz 8. septembrim. Tieši šajā periodā Jūs gaida visveiksmīgākie ceļojumi, kuros Jums pilnvērtīgi izdosies atpūsties un atjaunot savus fiziskos un garīgos spēkus. Par labākajām atpūtās vietām Jums kalpos tie reģioni, kuros aktīvi kūsā kulturālā dzīve – daudz teātru, muzeju, koncertzāļu. Veiksmīga var izrādīties arī atpūta pludmalē, ja ne tikai gulšņāsiet saulītē, bet arī nodarbosieties, piemēram, ar daivingu. Izvairīties šajā gadā Jums vajadzētu no gastronomiskā tūrisma, kā arī no izklaidēm, kas tā vai citādi ir saistītas ar augstumu, bet klimatu Jūs varat izvēlēties jebkuru – Jums pat tuksnesī būs labi, ja vien Jūs tur atradīsiet sev kaut ko interesantu un jau iepriekš nodrošināsieties ar ūdens krājumiem.

DVĪŅI

Dvīņiem 2016. gadā zvaigznes iesaka padomāt par atpūtu vasarā, visīstākajā atpūtas sezonas laikā, pie tam izvēlēties nevis stacionāro atpūtu, bet dodiet priekšroku kam aktīvam – jo aktīvāk Jūs savos ceļojumos staigāsiet kājām, jo vairāk labuma Jūs iegūsiet no šādas laika pavadīšanas. Jūs varēsiet atbrīvoties no negatīvajām domām un pilnībā atjaunot organisma enerģētisko balansu. Labākās vietas, kur pavadīt atvaļinājumu varētu būt tādas, kur tuvumā ir meži vai vismaz parki. Izvairīties šajā gadā Jums vajadzētu no klimata, kurā valda karstums, respektīvi, tropiem un subtropiem, kā arī no ģimenes pansionātiem, jo garlaicību atvaļinājuma laikā zvaigznes Jums kategoriski aizliedz.

VĒZIS

Vēžiem 2016. gadā tiek rekomendēts izvēlēties atvaļinājumu vasarā un pie tam reģionos, kuros valda sauss un silts klimats. Kādas ūdenstilpnes klātbūtne (pat mākslīgas) ir obligāts nosacījums Jūsu horoskopa zīmes pārstāvjiem. Izklaides izvēlieties kulturālas – tādas, kas paaugstina Jūsu intelektuālo līmeni. Ideāli, ja Jūs ceļojumos dosieties kopā ar tādiem cilvēkiem, ar kuriem ir ne tikai labi sarunāties, bet arī paklusēt. Izvairīties šajā gadā Jums ir vērts no jebkādām ekstremālajām tūrēm un izklaidēm, pārāk karstām vietām un nemierīgiem reģioniem. Vēlams arī turēties pa gabalu no gastronomiskā, alkoholiskā un ezotēriskā tūrisma.

LAUVA

Lauvām 2016. gadā par labu nāks jebkuri ceļojumi, kuri tā vai citādi ir saistīti ar tāda veida mākslu un atpūtu, ar kuru tad viņi tiešām aizraujas. Pats labākais atpūtas klimats – bez krasām temperatūras svārstībām, vēlams, lai kaut kur tuvumā būtu kaut vai kāda neliela ūdenstilpne, kurā jebkurā brīdī var atsvaidzināties. Izvairīties Jums vajadzētu no nervus kutinošām izklaidēm, tā kā ekstremālus laika pavadīšanas veidus Jūs varat atļauties tikai tādā gadījumā, ja tā Jums nebūs pirmā reize un Jūs zināt, kā kontrolēt situāciju. Tas attiecas arī uz dažādiem eksotiskiem pārgājieniem pa džungļiem, kurus jādodas ar smagu mugursomu.

JAUNAVA

Jaunavām 2016. gadā, iespējams, izdosies atpūsties tieši tā, kā viņām arī vislabāk patīk tāpēc drosmīgi izvēlēties jebkurus ceļojumus, kuri pilnībā atbilst Jūsu vēlmēm. Pacentieties gan visu ieplānot līdz 9. septembrim, jo līdz tam laikam Jūsu atvaļinājums solās būt bez negaidītiem pārsteigumiem un sarežģījumiem. Vēl viens padoms – atvaļinājuma laikā lietojiet tikai zināmus ēdienus un atturieties no dažādu veidu eksotiskiem ēdieniem, ja vien, protams, tie neietilpst Jūsu ikdienas uzturā. Ceļojumu laikā Jums nevajadzētu arī noniecināt etniskos muzejus, nacionālās mūzikas koncertus un ielu mākslinieku izrādes, jo tas viss tikai paplašinās Jūsu redzesloku un dos Jums to, ko Jūs nekad neiegūtu mājās.

SVARI

Svariem 2016. gadā vēlams doties atvaļinājumā ne ātrāk par septembra otro dekādi, un tad viņi no jebkura ceļojuma saņems tieši tādus iespaidus un sajūtas, kādus viņi arī būs gaidījuši. Par veiksmīgu izvēli kļūs braucieni uz tādiem reģioniem, kuros ir mērens klimats, nav nekāds lielais vējš un ir minimāls meža ugunsgrēku risks. Jums tiek rekomendēts pievērst uzmanību tām laika pavadīšanas iespējām, kas piedalās nervu sistēmas trenēšanā. Neliels ekstrēms Jums noteikti netraucēs, it īpaši tad, ja blakus Jums atradīsies cilvēki, kuri 100% kontrolēs situāciju. Izvairīties šogad Jums vajadzētu no tādiem ceļojumiem, kas tā vai citādi var izprovocēt kaut kādu hronisku saslimšanu saasināšanos, tāpēc vispirms aizejiet uz konsultāciju pie ārsta un tikai tad pērciet ceļojuma biļetes.

SKORPIONS

Skorpioniem 2016. gadā vislabāk būs tur, kur no malas var noraudzīties un tīksmināties par risku mīlošiem cilvēkiem. Autosacīkšu apmeklējums vai motofrīstaila sacensības – viss tas Jums dos baudu, ja iekāpsiet skatītāju lomā, tā kā, sastādot sava ceļojuma maršrutu, noteikti iekļaujiet tajā kādus ekstremālus pasākumus, kuros pavērot visu no malas nevis piedalīties pats. Vajadzētu piebilst arī to, ka, jo vairāk Jūs atvaļinājuma laikā atradīsieties ēna nevis saulē, jo labāk jutīsies Jūsu pašsajūta. Izvairīties Jums vajadzētu no tādām vietām, kurās ir nedroši, kas nozīmē, ka Jums nevajadzētu braukt uz tiem reģioniem, kuros norisinās karadarbība vai arī tie ir pakļauti kaut kādām dabas kataklizmām. Izvēlieties mierīgus ceļojumus, kuri nepiedāvā aktīvu darbību nestandarta situācijās.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem 2016. gadā noteikti gribēsies doties kādā ekstremālā ceļojumā un tas ir brīnišķīgi, bet tikai pie tāda noteikuma, ka adrenalīna doza būs rūpīgi aprēķināta, tāpat kā tās iegūšanas veidi. Plānojiet visu jau iepriekš, neaizmirstiet par medicīnisko apdrošināšanu un bez uzticamas drošības sistēmas neriskējiet un neielaidieties šādos piedzīvojumos. Labāk noteikti būs atpūsties piekrastē nevis kalnos, jo karstumu būs vieglāk izturēt nekā aukstumu. Ja Jums pēkšņi rodas vēlme padzīvot nošķirtībā, tad tomēr doties prom no civilizācijas arī nav ieteicams. Izvairīties Jums vajadzētu no alu un pazemes eju pētīšanas, tāpat arī no reģioniem, kuros bieži notiek smilšu vētras. Ne tas labākais variants izrādīsies arī jūras kruīzs un arī no jahtām būtu jāturas pa gabalu.

MEŽĀZIS

Mežāžiem 2016. gadā ir ieteicams ceļot nevis baudas dēļ, bet gan ar kādu konkrētu un svarīgu mērķi. Lai kur arī Jūs liktenis aizvestu un lai kāds arī būtu šī ceļojuma mērķis, nevajadzētu aizmirst par pozitīvu iespaidu un jaunu paziņu iegūšanu – neapejiet ar līkumu muzejus, piedalieties kopā ar vietējiem iedzīvotājiem nacionālajos svētkos. Ja sava ceļojuma galapunktu izvēlēsieties Jūs pats, tad dodiet priekšroku doties uz kādu mērenās klimata joslas valsti. Izvairīties Jums vajadzētu no došanās ekskursijās pa dažādiem kalnu reģioniem  un senām drupām, turklāt, ja Jūs slikti turieties uz velosipēda vai motocikla, tad atvaļinājuma tos noteikti nevajadzētu izmantot.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem 2016. gadā  zvaigznes rekomendē plānot savus ceļojumus septembrī vai oktobrī. Tieši tajā laikā Jūs iegūsiet no atvaļinājuma maksimālu labumu un baudu. Par veiksmīgu ceļojuma galamērķi var izrādīties reģioni, kuros notiek spilgti vietēji svētki, bet tikai tādā gadījumā, ja tās ir ļoti mierīgas vietas. Vēl viens neslikts atpūtas veids, kas pozitīvi ietekmēs Jūsu prātu un pasaule redzējumu – intelektuālais tūrisms. Izvairīties Jums vajadzētu no kalna slēpju lietošanas un no tādu valstu apmeklēšanas, kurās klimats ļoti būtiski atšķiras no tā, pie kura esat pieraduši. Par neveiksmīgu var izrādīties arī ceļošana draugu kompānijā, kurā katrs no indivīdiem dod priekšroku savam atpūtas veidam.

ZIVIS

Zivīm 2016. gadā nav vēlams izvēlēties tālus ceļojumus. Izvēlēties atslābinošu atpūtu netālu no mājām – piepilsētā vai kādā blakus pilsētā. Ideāli, ja rodas iespēja savienot atvaļinājumu ar Vese***as uzlabošanu, tāpēc tiek ieteiktas sanatorijas un pansionāti ar medicīnisku apkalpošanu. Ja sirds prasa gūt spilgtus iespaidus, tad dodieties ekskursijā, bet ne tāda veida, kur Jūs trīs dienas brauksiet cauri desmit pilsētām, bet gan tādā, kur var vairākas dienas uzturēties vienā un tajā pašā vietā, iepazīstoties gan ar vidi, gan ar vietējiem iedzīvotājiem. Izvairīties šogad Jums vajadzētu no ceļošanas tādā cilvēku kompānijā, kas pastāvīgi sūdzas, kā arī no vietām ar neparedzamiem laika apstākļiem. Labākais variants noteikti nebūs arī muzeju apmeklēšana, kuros ir izstādītas dīvainas un baisas ekspozīcijas, jo Jums atvaļinājuma laikā ir svarīgi gūt pēc iespējas vairāk pozitīvās emocijas.

 

Leave a Comment