Lielais decembra horoskops sievietēm- sajūtiet enerģiju!

 

Pensive sad girl with a warming drink looking out window

AUNS

Sievietēm, kuras dzimušas Uguns zīmē, decembrī lielāka uzmanība ir jāpievērš savai Vese***ai. Pacentieties izvairīties no dažādiem ekstrēmiem ziemas sporta veidiem, kā arī no tās pašas slidošanas. Ko tādu Jūs varēsiet darīt tuvāk gada beigām, bet līdz tam izvēlēties daudz mierīgākas izklaides, turklāt arī Jūsu imunitāte būs nedaudz atslābusi, tāpēc ģērbieties pēc iespējas siltāk.

 

VĒRSIS

Vēršu sievietēm pirmais ziemas mēnesis dos iespēju izlabot savas pagātnes kļūdas. Pamēģiniet salabt ar tiem, uz kuriem esat apvainojušās, vai arī ar tiem, kuriem nevarat piedot. Izvērtējiet savu rīcību un paanalizējiet savas kļūdas. Sievietes dzīve bieži vien ir pārpildīta ar domām par to, kāpēc nevar izmanīt pagātni. Atcerieties, ka Jūs varat izmainīt nākotni, kas arī ir miljons reižu svarīgāk.

 

DVĪŅI

Jums šajā mēnesī vajadzētu noiet ēnā. Pamēģiniet izbaudīt vienatni un pameklēt sev mīlestību, neizejot no mājām. Iepazīšanās virtuālajā vidē var kļūt par laba noskaņojuma stimulatoru, turklāt no tā var sanākt arī kaut kas vairāk par flirtu. Dvīņu sievietēm, kuras jau ir attiecībās, vajadzētu dot vaļu savai sievišķajai būtībai – pamēģiniet būt vājas un neaizsargātas.

 

VĒZIS

Vēžu sievietēm šis mēnesis var atnest diezgan daudz problēmu ar noskaņojumu, kas bez īpaša iemesla pastāvīgi mainīsies, ja vien Jūs neizdomāsiet likt lietā pūles, lai šo situāciju kontrolētu. Galvenais šajās turpmākajās dienās – neizdarīt nekādas pārsteidzīgas darbības. Esiet pieaugušas un nobriedušas pieņemt atbildīgus lēmumus.

 

LAUVA

Lauvenēm decembrī zvaigznes piedos īpašu šarmu. Sajūtiet savas enerģijas spēku! Veiksme Jūs gaidīs burtiski it visā, galvenais – ielaist to savā dzīvē un dot tai iespēju piepildīt Jūsu dzīvi. Tas ir maksimāli jāizmanto, jo 2016. gads tuvojas savam noslēgumam, bet 2017. gads Lauvenēm solās būt īpaši pozitīvs.

 

JAUNAVA

Jaunavām šajā mēnesī zvaigznes iesaka pabeigt visas iepriekš uzsāktās lietas, jo tikai tā Jūs 2017. gadā iesoļosiet maksimāli veiksmīgi. Laime būs iespējama, Jums tikai atliks tai pastiept pretī savas rokas. Neaizraujieties ar naudas tērēšanu un necentieties pārāk ātri aiziet brīvdienās, jo līdz 31. decembra vakaram zvaigznes Jums neiesaka atslābināties.

 

SVARI

Jūs šajā pirmajā ziemas mēnesī varat parādīt pasaulei pašas sevi. Šī ir Jūsu iespēja atstāt iespaidu uz jebkuru cilvēku. Ja Jūs panāksiet to, ka kādam iepatīkaties, Jūs gaida gan panākumi mīlestībā, gan darbā, gan biznesā. Pats galvenais – nepazaudēt sevi sarežģītās situācijās. Atcerieties to, ka no katras bezizejas ir izeja, bezizejā mēs nonākam tikai tad, ja padodamies.

 

Lasi vēl: Zīlēšana: izvēlies attēlu un uzzini, kas Tevi sagaida 2017. gadā!

 

SKORPIONS

Skorpionu sievietēm šajā mēnesī būs iespēja iegūt visu, ko viņas vēlas, vai arī gluži otrādi – paspēlēt pilnīgi visās dzīves jomās. Iznākums gandrīz par visiem 100% būs atkarīgs no ieliktajām pūlēm. Kā minimums – ir jābūt pārliecinātām par saviem panākumiem. Nešaubieties, jo pat vismazākās šaubas kā vīruss var pārņemt visu Jūsu apziņu. Pacietieties līdz Jaunajam gadam – pēc tam visam atkal vajadzētu būt normas robežās.

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieku sievietēm šis ir ļoti svarīgs periods. Emocijas šajā laikā var nostrādāt pret Jums, tāpēc savaldiet sevi un nepadodieties kolēģu vai svešinieku provokācijām. Jebkuri konflikti var radīt visnotaļ lielas psiholoģiskas un finansiālas problēmas.

 

MEŽĀZIS

Jums šajā periodā zvaigznes iesaka sākt kalt plānus nākamajam gadam, tāpēc pacentieties vismaz iezīmēt savas attīstības ceļu, ja Jūs baidāties vai vienkārši nevarat ieplānot kaut ko konkrētu, turklāt līdz gada beigām noteikti pabeidziet arī visas šajā gadā iesāktās lietas.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīru sievietes šajā mēnesī gaidīs panākumi tikai tādā gadījumā, ja viņas tiks vaļā no visiem ienaidniekiem un nelabvēļiem. Tādi ir visiem, taču Jums viņi slēpti, tāpēc pacentieties noskaidrot, kurš Jūs ienīst un met sprunguļus Jums zem riteņiem. Tas varētu būt grūti, taču pamēģināt noteikti ir vērts. Zvaigznes Jums šajā ziņā noteikti palīdzēs, un veiksmes gadījumā – dāvās Jums veiksmi gan biznesā, gan mīlestībā.

 

ZIVIS

Zivīm zvaigznes šajā mēnesī sola veiksmi darbā. Ļoti daudzas šajā zīmēs dzimušās sievietes var sajust spēku pieplūdumu. Pacentieties visu savu enerģiju novirzīt pareizajā virzienā, atrisiniet pēc iespējas vairāk problēmu un dzīvojiet tā, kā uzskatāt par vajadzīgu, un neņemiet vērā apkārtējo komentārus par to, ka Jūs rīkojaties nepareizi. Ļaujiet sev pašām izlemt, kur iet un ar ko tikties.

Leave a Comment