Lielais mīlestības horoskops jūnijam

AUNS

Brīvie Auni jūnijā, visticamāk, centīsies neieviest jaunas nopietnas attiecības, bet gan eksperimentēs. Liela iespējamība, ka Jūs periodiski iesiet uz randiņiem ar dažādiem cilvēkiem, “piemērot” viņus sev, bet neko viņiem neapsolot. Ja periodā no 1. – 16. jūnijam Jūs dodaties atvaļinājumā, tad Jūs var piemeklēt kāds kūrorta romāns. Tie, kuri ir jau precējušies, pirmajā mēneša pusē centīsies savu ģimenes dzīvi pārnest pavisam citā līmenī vai arī ļausies kādam seksuālajam sakaram. No tā, ko Jūs izvēlēsieties, būs atkarīgs tas, kādas būs Jūsu turpmākās attiecības pēc 16. jūnija, laulības pārkāpšanas gadījumā, protams, ir iespējama šķiršanās. Mēneša sākumā Jums, acīmredzot, būs diezgan grūti tikt skaidrībā ar savām patiesajām vēlmēm. Jūnija vidū ir iespējama kāda divdomīga situācija, kurā kārdinājumam būs labāk pretoties, nekā padoties tam, bet mēneša beigās var gadīties, ka Jums sanāk “izspļaut” to, ko Jums tomēr gribējās slēpt no kāda tuva cilvēka.

VĒRSIS

Iespēja nokārtot savu privāto dzīvi brīvajiem Vēršiem parādīsies tikai pēc 16. jūnija, jo tieši otrajā mēneša pusē zvaigznes Jums sola tikšanos ar kādu, kas vēlēsies kļūt ne tikai par Jūsu mīļoto cilvēku, bet arī par visu “pasauli”. Ja vien šī cilvēka apsēstība Jūs nenobiedēs, tad romāns ar viņu pēc kāda laika var novest arī līdz laulībām. Ja Jūs jau esat precējušies, tad periodā no 1. – 16. jūnijam nav izslēgti ģimenes konflikti, it īpaši, ja Jums ar laulāto partneri ir atšķirīgas intereses un prioritātes, toties pēc tam ir gaidāmi notikumi, kas liks Jums būt vienam veselam un stiprinās attiecības, ir arī iespējamas pārmaiņas dzīves apstākļos. Mēneša sākumā saprātīgi izvērtējiet savas vēlmes un nepadodieties pretējā dzimuma provokācijām. Mēneša vidū daudz kas būs atkarīgs no tā, ko tieši Jūs konkrētajā dzīves etapā gribat iegūt privātajā dzīvē, bet jūnija beigās aizmirstiet par emocionālo vēsumu – nekādu labumu tas nenesīs.

DVĪŅI

Brīvie Dvīņi jūnijā saņems iespēju uzsākt ilglaicīgu un perspektīvu romānu. Liela iespējamība, ka blakus Jums parādīsies cilvēks, ar kuru kopā Jums būs tik interesanti, ka tuvākajā laikā Jūs neskatīsieties ne uz vienu citu. Ja Jūs jau esat precējušies, tad periodā no 1. – 16. jūnijam Jūsu ģimenes dzīve ievērojami tiks bagātināta ar kaut kādu jaunu jūtu pieredzi, ir gaidāmi ari notikumi, kuri dažādos Jūsu attiecības un padarīs tās spilgtākas, bet pēc tam gan nāksies ar savu laulāto partneri slēgt kādu darījumu un nopietni rēķināties ar viņa emocijām. Mēneša sākumā Jūsu privātā dzīve būs gandrīz ideāla, bet mēneša vidū daudz kas būs atkarīgs no tā, kā Jūs reaģēsiet uz vairākiem savstarpēji saistītiem notikumiem. Jūnija beigās Jums nāksies aizmirst par sevi un rīkoties tā, kā vēlas Jūsu reālais vai potenciālas partneris.

VĒZIS

Brīvie Vēži pirmajā mēneša pusē, visticamāk, rūpīgi pārbaudīs kādu cilvēku un izlems, vai viņiem ir vērts ar viņu saistīties. Nav izslēgts, ka viņa uzvedība būs tik neskaidra, ka pat Jūsu jūtas pret viņu nespēs palīdzēt Jums izdarīt izvēli, toties pēc tam Jums parādīsies reāla izdevība atrast savu otro pusīti, kas, iespējams, ir tā, kuru jau kādu laiku novērojāt. Ja Jūs jau esat precējušies, tad periodā no 1. – 16. jūnijam Jums nāksies pārdzīvot Jūsu laulātā partnera noskaņojuma svārstības, izturēt viņa kaprīzes un kaut kādā veidā šo cilvēku izklaidēt, pretējā gadījumā Jums no konfliktiem izbēgt neizdosies, toties pēc tam Jūsu ģimenes dzīve solās būt patiesi rāma. Mēneša sākumā Jūsu reālā vai potenciālā partnera uzvedība Jums notikti nesagādās nekādu baudu, bet jūnija vidū daudz kas būs atkarīgs no Jūsu piesardzības. Mēneša beigās ir gaidāmas elpu aizraujošas un liktenīgas pārmaiņas Jūsu privātajā dzīvē.

LAUVA

Brīvās Lauvas jūnijā, acīmredzot, centīsies sākt ļoti nesaistošas attiecības. Liela iespējamība, ka Jūs būsiet noskaņoti uz vieglu intrigu, bet Jūsu partneris sakaru ar Jums uztvers kā neko globālu un liktenīgu, tāpēc pieprasīs no Jums vairāk, nekā Jūs gatavojāties viņam dot, nav izslēgts, ka gala rezultātā Jūs tomēr mainīsiet savas domas un nolūkus. Ja Jūs jau esat precējušies, tad periodā no 1. – 16. jūnijam pacentieties savā ģimenes dzīvē ieviest kaut ko jaunu, tie var būt gan kaut kādi seksuāli eksperimenti, gan arī kaut kāda kopīga laika pavadīšana, kas saistīta ar izklaidēm, bet pēc tam nāksies likt lietā visus savus spēkus, lai rūpētos par šo cilvēku. Mēneša sākumā Jūsu attieksme pret reālo vai potenciālo partneri būs visnotaļ augstprātīga. Mēneša vidū ir gaidāmas intensīvas un patīkamas emocijas, bet jūnija beigās Jums var nākties mainīt savu attieksmi un uzvedību.

JAUNAVA

Brīvās Jaunavas pirmajā mēneša pusē, visticamāk, apzināti distancēsies no pretējā dzimuma pārstāvjiem. Acīmredzot, Jūs neapmierinās viņu neapdomīgā un vieglprātīgā uzvedība, toties pēc tam ir gaidāma tikšanās ar kādu, kurš ar savu gatavību dot Jums visu, par ko sapņojat, noteikti piesaistīs Jūsu uzmanību. Ja Jūs jau esat precējušās, tad periodā no 1. – 16. jūnijam Jūsu ģimenes dzīvi un attiecību intīmo pusi negatīvi ietekmēs kaut kādi konflikti. Nesodiet savu otro pusīti, atsakoties no seksa ar viņu, jo tas nenesīs nekādu labumu, pēc 16. datuma dariet visu iespējamo, lai stiprinātu savas attiecības ar laulāto partneri. Mēneša sākumā noteikti nav vērts par savu partneri spriest pēc sevis un tiesāt viņu, jo mēs tomēr esam dažādi. Mēneša vidū daudz kas būs atkarīgs no tā, cik ļoti Jūs šajā periodā esat atvērtas sarunām, bet jūnija beigās Jūs, visticamāk, alksiet pēc romantikas un maiguma, kļūsiet sentimentālas – un tas viss ļoti pozitīvi atsauksies uz Jūsu privāto dzīvi.

SVARI

Brīvos Svarus jūnijā gaida tikšanās ar kādu, kurš var realizē viņu pašas drosmīgākās erotiskās fantāzijas, bet rēķināties ar ilgstošām un dziļām attiecībām noteikti nav vērts. Visticamāk, viss beigsies tad, kad būsiet beiguši spēlēties, tomēr jaunu pieredzi un savu porciju baudas Jūs būsiet guvuši. Ja Jūs jau esat precējušies, tad periodā no 1. – 16. jūnijam ir iespējams kāds interesants izbrauciens, kurš Jums un Jūsu partnerim kļūs par otro medusmēnesi, bet pēc tam nav izslēgtas kaut kādas sadzīviska rakstura problēmas, kuras provocēs konfliktu rašanos un atsvešināšanos, ja vien Jūs abi necentīsieties atrast veselīgu kompromisu. Mēneša sākumā ir gaidāms seksuālās aktivitātes uzliesmojums, bet mēneša vidū ir iespējama psiholoģiskā noskaņojuma maiņa – tas, kas bija svarīgs, aizies otrajā plānā. Jūnija beigās Jūs, iespējams, ar savu partneri tā sastrīdēsieties, ka tas liks Jums aizdomāties arī par šķiršanos.

SKORPIONS

Brīvie Skorpioni pirmajā mēneša pusē, visticamāk, mēģinās dažādot savu dzīvi ar seksa palīdzību, nav izslēgti vairāki gadījuma sakari, bet pēc tam Jums, acīmredzot, parādīsies vēlme pēc stabilitātes, un Jūs meklēsiet to, ar kuru kopā Jūs pārņems miers. Ja Jūs jau esat precējušies, tad periodā no 1. – 16. jūnija Jūsu priekšā var nostāties problēma, kuras risinājumu Jūs kādu laiku atpakaļ uzvēlāt uz sava partnera pleciem, taču tagad nāksies ar to tikt galā paša spēkiem, toties pēc 16. datuma Jūs gaida patīkama pateicība. Mēneša sākumā kaut kāda Jūsu impulsīvā rīcība atbrīvos Jūs no tā, kas Jūs neapmierina. Mēneša vidū ir gaidāmas pārmaiņas, kas Jūsu privāto dzīvi padarīs daudz sakārtotāku, bet jūnija beigās zvaigznes Jums sola kādu visnotaļ romantisku dāvanu no Jūsu reālā vai potenciālā partnera puses.

STRĒLNIEKS

Brīvajiem Strēlniekiem līdz 17. jūnijam vajadzētu atturēties no jebkādām pārmaiņām mīlas frontē, tai skaitā arī no gadījuma sakariem, jo tie atnesīs tikai problēmas, toties pēc tam Jūs varēsiet atrast savu mīlestību, ja vien Jūs pieņemsiet tā cilvēka uzmanību, kas jau kādu laiku atpakaļ gribēja ar Jums veidot nopietnas attiecības. Ja Jūs jau esat precējušies, tad periodā no 1. – 16. jūnijam Jūs, iespējams, pārskatīsiet savas attiecības ar otro pusīti un varbūt pat izdomāsiet šķirties. Tā kā pēc 16. datuma ir gaidāmi notikumi, kas palīdzēs Jums sakārtot savu ģimenes dzīvi un piepildīs Jūsu savstarpējās attiecība ar to, kas Jums līdz šim trūka, tad pacentieties to nedarīt. Mēneša sākumā ir svarīgi saglabāt pašam savu personību, bet mēneša vidū Jums vajadzētu izvairīties no jaunām iepazīšanām un kardināliem lēmumiem. Jūnija beigās kāds notikums, kas kaut kādā veidā būs saistīts ar Jūsu pagātni, padarīs Jūs laimīgākus.

MEŽĀZIS

Brīvajiem Mežāžiem privātajā dzīvē šajā mēnesī diez vai kas būtiski mainīsies. Liela iespējamība, ka pirmajā jūnija pusē Jūs pat pārstāsiet kontaktēties ar tiem, kuriem agrāk bija visas iespējas ielaisties ar Jums romānā. Visi mēģinājumi tikt Jums tuvāk tiks atraidīti. Ja Jūs jau esat precējušies, tad jūnijs var kļūt par krīzes mēnesi ģimeniskajās attiecībās. Nav izslēgts, ka kaut kas izprovocēs nopietnu konfliktu un, ja Jūs ar to uzreiz netiksiet galā, tad pēc 16. datuma sāciet domāt par šī konflikta gala “sprādzienu”. Mēneša sākumā Jūsu attieksmi pret reālo vai potenciālo partneri var ietekmēt kaut kāda informāciju, kuru būsiet saņēmuši. Mēneša vidū Jums būs iespēja par kaut ko izmainīt savu viedokli, taču nav fakts, ka Jūs to darīsiet, bet jūnija beigās nepadodieties sev neierastām emocijām.

ŪDENSVĪRS

Brīvajiem Ūdensvīriem jūnijā parādīsies iespēja uzsākt perspektīvas un interesantas attiecības. Tiesa gan, ja Jūs nepieņemsiet lēmumu līdz 16. datumam, tad šo izdevību palaidīsiet garām – Jūsu psiholoģiskais noskaņojums mainīsies un tas, kas agrāk likās svarīgs un vajadzīgs, vairs nebūs tik būtisks, taču, ja Jūs savu izvēli izdarīsiet laikā, tad emocionāli sāksiet pieaugt kopā ar šo cilvēku. Ja Jūs jau esat precējušies tad periodā no 1. – 16. jūnijam Jūs, acīmredzot, savam partnerim atnesīsiet kaudzi patīkamu pārsteigumu, kuri uzlabos Jūsu ģimenes dzīvi un ienesīs to citā līmenī, kurš pilnībā Jūs apmierinās, bet pēc tam gan nav izslēgti strīdi, kas būs saistīti ar mājas pienākumu sadali. Mēneša sākumā Jūs ar savu reālo vai potenciālo partneri būsiet uz viena viļņa, bet mēneša vidū nāksies par kaut ko uzņemties atbildību. Jūnija beigās daudz kas būs atkarīgs no tā, cik tuvi Jūs esat ar savu otro pusīti.

ZIVIS

Brīvās Zivis jūnijā gaida tikšanās ar kādu pārsteidzošu būtni. Liela iespējamība, ka blakus Jums parādīsies cilvēks, kurš sākumā Jūs briesmīgi kaitinās ar savu nesavāktību un vieglprātību, taču pēc tam noņems “masku”, ar kaut ko Jūs apdullinās un piespiedīs pret viņu izturēties ļoti nopietni, iespējams ilglaicīga romāna sākums. Ja Jūs jau esat precējušies, tad periodā no 1. – 16. jūnijam kaut kādi Jūsu otrās pusītes izgājieni var kļūt par Jūsu neapmierinātības cēloni. Pacietiet to un nerīkojiet scēnas, jo pēc 16. datuma Jūs sapratīsiet, ka tas viss tika darīts Jūsu pašu labā un Jums būs kauns par savu neuzticēšanos. Mēneša sākumā nav vērts tiesāt savu partneri par kaut kādām viņa pārāk demonstratīvām darbībām, bet mēneša vidū neļaujiet savām garastāvokļa svārstībām ietekmēt Jūsu attiecības ar šo cilvēku. Jūnija beigās ir gaidāms patīkams pārsteigums, kurš kļūs par jauna etapa sākumu Jūsu savstarpējās attiecībās.

Leave a Comment