Lielais mīlestības horoskops oktobrim- dažām zīmēm veiksies

AUNS

Šajā mēnesī Jums ļoti daudz laika nāksies veltīt darbam, tāpēc Jūs nedaudz varat zaudēt saikni ar savu mīļoto cilvēku un pat sākt būt greizsirdīgi. Zvaigznes prognozē, ka šīs nesaskaņas varētu kalpot par melnās joslas sākumu Jūsu dzīvēs, tai skaitā arī naudas lietās. Jums noteikti vajadzētu nomierināties un neaizmirst veltīt vairāk laika savai otrajai pusītei, neielaižot Jūsu pasaulē nevienu citu- tādā veidā Jūs stiprināsiet savas attiecības un vairāk uzticēsieties viens otram.

VĒRSIS

Mīlestības prognoze Vēršiem šim mēnesim ir visnotaļ pozitīva. Jums būs visas iespējas izveidot brīnišķīgu ģimeni, ja vien spersiet soli ceļā uz to. Tie Vērši, kuri pagaidām vēl nav satikuši savas otrās pusītes, var gatavoties interesantiem randiņiem un uzmanībai no pretējā dzimuma puses.

DVĪŅI

Iespējams, ka pie Jums darbā uzradīsies kāds jauns darbinieks, kurš būs ieinteresēts veidot ar Jums romantiskas attiecības. Nesastrādājiet muļķības- vispirms iepazīstiet šo cilvēku tuvāk. Tie Dvīņi, kuri jau ir attiecībās, šajā nedēļā varēs nokārtot visus saimnieciskās lietas un baudīt viens otra sabiedrību.

VĒZIS

Šīs zīmes pārstāvjiem oktobra mīlestības horoskops iesaka būt ļoti piesardzīgiem, jo Jums parādīsies tieksme uz acumirklīgām lietām, kas var ne visai labi ietekmēt Jūsu veselību, bet tiem, kuri jau ir attiecībās, zvaigznes iesaka izvairīties no intrigām.

LAUVA

Attiecībā pret savu mīļoto cilvēku šajā mēnesī pacentieties būt mazliet atturīgāki, lai Jums pēc tam netiktu pārmests egoisms. Ieklausieties savas otrās pusītes vārdos un vēlmēs, kā arī pacentieties atrast tādus problēmu risinājumus, kas apmierinātu Jūs abus- tas noteikti būtiski stiprinās Jūsu attiecības.

JAUNAVA

Jūs šajā mēnesī kļūsiet par īstu atbalstu savam mīļotajam cilvēkam, taču oktobra mīlestības horoskops Jums iesaka būt arī daudz uzmanīgākiem pret savu otro pusīti- izrādiet rūpes. Tāpat Jūs būsiet vajadzīgi arī saviem radiniekiem un draugiem, tāpēc esiet pacietīgi- pavisam drīz viņi Jums atmaksās.

SVARI

Jums šajā mēnesī zvaigznes paredz kādu romantisku iepazīšanos. Pastāv liela iespējamība, ka Jūs savu likteni satiksiet visneiedomājamākajā vietā un visnotaļ drīz uzsāksiet attiecības, tāpēc nekautrējieties komunicēt un biežāk satiecieties ar draugiem. Ja Jums jau ir ģimene, tad padomājiet par tās pieaugumu.

SKORPIONS

Šīs zīmes pārstāvjiem šajā mēnesī var rasties jautājums par to, kurš tad pārī ir galvenais. Pacentieties nestrīdēties un visus pienākumus sadaliet vienmērīgi – tādā gadījumā neviens netiks aizskarts. Ja Jūs atrodaties savas otrās pusītes meklējumos, pacentieties nebūt tik ļoti nopietni.

STRĒLNIEKS

Ļoti iespējams, ka šajā mēnesī Jūs saņemsiet atbalstu un iedrošinājumu no kāda, no kura Jūs to nebūsiet gaidījuši, taču tas nav iemesls, lai tik ātri un viegli uzsāktu kaut kādas romantiskās attiecības, turklāt tās var neatbilst Jūsu cerībām. Uzlabot savas attiecības ar partneri Jums palīdzēs izbrauciens uz kādu citu pilsētu vai vienkārša apstākļu maiņa.

MEŽĀZIS

Visa Mežāžu uzmanība būs veltīta bērniem, jo tieši tagad Jūs atradīsiet labāko pieeju un spēsiet viens otru saprast. Tiem Mežāžiem, kuri ir mīlestības meklējumos, zvaigznes iesaka būt vērīgākiem un paskatīties apkārt, jo pavisam iespējams, ka kāds no Jūsu paziņām nav pret Jums vienaldzīgs.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā mēnesī vajadzētu klausīt intuīcijai, jo tieši tā Jums norādīs ceļu uz to, kā atrisināt problēmas ar mīļoto cilvēku, kā arī palīdzēs atrast otro pusīti, ja vēl joprojām esat vieni. Sekojiet savai iekšējai balsij un pavadiet laiku ar draugiem- arī viņi ir pelnījuši Jūsu uzmanību.

ZIVIS

Šajā mēnesī pie horizonta, iespējams, parādīsies cilvēks, kuram ir lems kļūt par Jūsu draugu un mīļoto cilvēku. Tām Zivīm, kuras jau ir attiecībās, vajag mest pie malas visas intrigas, pretējā gadījumā- zvaigznes paredz, ka tas labi nebeigsies.

Leave a Comment