Lielais oktobra horoskops sievietēm- izbaudi dzīvi!

AUNS

Jums šis oktobris var izrādīties diezgan garlaicīgs un blāvs, jo, tā kā esat Uguns stihijas pārstāves, Jūs ilgojaties pēc saules un siltuma, taču Jums noteikti nav vērts satraukties un krist rudens depresijā – dvēseliska saruna ar draudzenēm, garšīga tēja un kāda interesanta grāmata atgriezīs Jums labu garastāvokli un labsajūtu. Mēneša vidū Jums visus savus spēkus nāksies veltīt darbam. Pacentieties publiski neizrādīt savas negatīvās emocijas, jo tas viss var beigties ar vairākām likstām. Oktobra beigās Jūs gaida kāda negaidīta tikšanās ar kādu senu paziņu un patīkams pārsteigums!

VĒRSIS

Jums šajā mēnesī ir gaidāmi gan kāpumi, gan kritumi, pats svarīgākais – saglabāt līdzsvaru un mieru, neiesaistoties atklātos strīdos un konfliktos, kā arī atcerieties to, ka egoisms un stūrgalvība nenoved ne pie kā laba romantiskajās attiecībās. Ja Jūsu otrajai pusītei ir svarīga Jūsu līdzdalība un sapratne kādā sarežģītā situācijā, kura Jums var nešķist tik problemātiska, atrodiet sevī spēku iejusties sava mīļotā cilvēka ādā un paraudzīties uz situāciju viņa acīm.

DVĪŅI

Jums šis mēnesis var būt pagrieziena punkts Jūsu dzīvē. Zvaigznes Jums iesaka uzticēties dzīvei un vērot visus notikumus no malas. Atcerieties, ka Jūs vienmēr vara vērsties pēc padoma pie kāda no tuviniekiem, taču lēmumu būs jāpieņem Jums pašām, ieklausoties sevī un savā sirdī!

VĒZIS

Jums šajā mēnesī ir jāpievērš uzmanība savai Vese***ai un rūpēm par sevi, jo tās problēmas, kas būs uzkrājušās, agrāk vai vēlāk liks par sevi manīt fiziskā līmenī, tāpēc centieties visas šīs problēmas novērst laicīgi. Labs palīgs šajā ziņā Jums būs meditācija sveču gaismā, kas pievienos Jūsu dzīvei papildus siltumu un gaismu.

LAUVA

Jums šis mēnesis var atnest gan patīkamus, gan nepatīkamus pārsteigumus, taču lielā mērā šoreiz viss būs atkarīgs no Jums pašām – ko sēsiet, to pļausiet! Atcerieties par to, ka lepnums ir labs tikai ar mēru, slikti – ja tā nav vispār. Neļaujiet ar sevi manipulēt – atcerieties, ka Jūs esat brīnišķīgas un daudz vairāk vērtas!

JAUNAVA

Jums šajā mēnesī nāksies aizdomāties par personīgo atbildības sajūtu attiecībā uz Jūsu ģimeni un telpu. Neaizmirstiet par to, ka Jūs esat atbildīgas par tiem, kurus esat pieradinājušas. Jūsu tuvinieki alkst pēc siltuma, rūpēm un mīlestības ne mazāk kā Jūs pašas. Zvaigznes Jums šajā mēnesī iesaka daudz vairāk laika veltīt ģimenei, tuviniekiem un attāliem radiniekiem, tāpēc atpūta ģimenes lokā Jums var atnest ļoti daudz jaunu ideju un iespaidu. Mēneša beigās Jums darbā var uzlikt pildīt papildus pienākumus, taču vispirms noteikti izvērtējiet savus spēkus, jo no Jūsu lēmuma būs atkarīga tālākā Jūsu karjeras attīstība.

SVARI

Jums šis mēnesis ir labvēlīgs tam, lai rūpētos par savu skaistumu un veselību. Nebaidieties pilnībā mainīt savu imidžu – tas ļoti daudziem liks uz Jums paskatīties pavisam citādāk, turklāt arī Jūs pašas sajutīsieties kā no jauna piedzimušas. Jauns sporta veids palīdzēs Jums sevī, savā skaistumā un spēkā atrast līdzsvaru un pašapziņu, bet privātajā dzīvē Jūs varat mesties galvu reibinošā romānā – esiet pārliecinātas par sevi, un jaunā mīlestība Jums noteikti neliks gaidīt!

SKORPIONS

Jums jāsaprot, ka piezemētība vārdos un darbībās var būtiski atvieglot Jūsu dzīvi un atvērt ceļu uz laimi un labu noskaņojumu, tāpēc nepadodieties negatīvajām emocijām. Arī darba jautājumos Jums noderēs šis pats princips – diplomātisks sarežģītu problēmu risinājums novedīs pie daudz labākiem rezultātiem, nekā emocionāla attiecību skaidrošana ar kolektīvu un priekšniecību.

STRĒLNIEKS

Jums beidzot ir pienācis laiks notvert savu veiksmi un izbaudīt šo mēnesi pēc pilnas programmas, jo zvaigznes vēsta, ka viss, ko Jūs šajā periodā iesāksiet, novedīs pie lieliskiem rezultātiem. Atcerieties, ka negatīvs domu gājiens un problēmu meklēšana tur, kur to nav, radīs Jums nogurumu un sliktu noskaņojumu, bet pēc tam arī atnāks reālas problēmas. Pavadiet laiku kopā ar ģimeni un draugiem, vairāk staigājiet, domājiet par visu labo un baudiet dzīvi!

MEŽĀZIS

Jums šī mēneša sākumā vairāk kā nekad būs vajadzīga neatlaidība, jo Jums būs ļoti daudz darba, ar ko pašām arī jātiek galā. Apkopojiet visus savus spēkus un atcerieties, ka ēdiens un miegs ir vajadzīgs pilnīgi visiem – arī Jūs neesat nekāds izņēmums! Iespējams, ka Jūs nokaitinās tuvinieki, taču tā vietā, lai Jūs šo savu šī mēneša stāvokli pasliktinātu ar pārestībām un savstarpējiem pārpratumiem, labāk būtu reizi pār visām reizēm no sirds izrunāties, pastāstīt par savām problēmām, lūgt palīdzību un atbalstu – jo viņi ir vienmēr gatavi Jums palīdzēt!

ŪDENSVĪRS

Jums šis mēnesis var būt visnotaļ sarežģīts. Jums būs nepieciešams savākt visus savus spēkus un pieņemt kādu nozīmīgu lēmumu, kas, iespējams mainīs visu Jūsu turpmāko dzīvi. Neaizmirstiet par to, ka, lai kuram no saviem tuviniekiem Jūs neprasītu padomu, pieņemt lēmumu un uzņemties par to atbildību Jums nāksies pašām, tāpēc neklausiet nevienu, izņemot savu intuīciju un sirdi, jo tās kļūdīties nevar!

ZIVIS

Jums šajā mēnesī vajadzētu izvairīties no neapdomātām darbībām un lieliem tēriņiem, jo tas viss var atnest ļoti daudz problēmu, tāpēc vispirms noteikti labi visu apdomājiet un tikai tad metieties tajā visā iekšā. Mēneša vidū Jums noderēs kāds neliels atvaļinājums, kas palīdzēs sakārtot domas un jūtas, tāpēc neatsakiet sev atpūtu, jo Jūs noteikti esat to pelnījušas. Neaizmirstiet arī to, ka draugi – tas ir labi, taču arī pabūt vienatnē dažreiz ir nepieciešams.

Leave a Comment