Lielisks manikīrs ar trafareti

Kurš no mums, vērojot, kā nagu mākslas meistars salonā izveido neticamus zīmējumus uz mūsu nagiem, smagi nopūšaties: kā jūs vēlētos, lai varētu zīmēt tikpat viegli un pārliecinoši. Šķiet, ka nav iespējams radīt pašai mājās apstākļos, tādu mākslas darbu.

 

Tomēr justies kā reālam radītājam nav tik grūti, kā šķiet. Šajā var palīdzēt dažādi trafareti, kas īpaši izveidoti nagu mākslā. Ja jūs iemācīsiet tos lietot, jūsu manikīrs nebūs sliktāks skaistumā un precizitātē, salīdzinot ar visiem salonu meistardarbiem.

Trafaretu veidi

Vēl skolā, katra meitene izmantoja trafaretu kā veidni, lai izveidotu vienmērīgu zīmējumu. Līdzīgas sagataves ir neticami populāras, lai izveidotu manikīra dizainu. Neskatoties uz sugu daudzveidību, tradicionāli visi trafareti ir sagrupēti divos virzienos. Pirmā veida veidnes ir lipīgās trafaretas, tas ir, īpaša lente, caurumi, kas ir ar dažādiem modeļiem.

Lasi arī: Rīko diskusiju “Nodarbinātība Latvijā: vai mums pietiek darbinieku? “

Otrā veida modeļi ir mazāk zināmi starp nagu mākslas faniem: tas ir tā sauktā “štancēšana”. Tipisks komplekts ietver štancēšanas spilventiņu, zīmogu un speciālus sagataves no metāla sakausējumiem. Nagu dizains ir izveidots šādi: disks ar zīmējumu tiek novietots uz drukāšanas spilvena, un pēc tam zīmējums ir uzdrukāts uz nagu virsmas. Katra trafareta versija dizaina manikīra izveidei tiks detalizēti apskatīta mūsu rakstā.

 

Lipīgie trafareti

Visbiežāk sastopamie trafareti ir veidnes uz īpašas līmējošas pamatnes. Šādas veidnes ir ļoti vienkārši nopērkamas jebkurā specializētā veikalā. Kāda ir atšķirība starp franču un mēness manikīru? Protams, īpaša izliekta līnija, ko bieži sauc par “smaidu”. To ir diezgan grūti izdarīt tieši jums, jo īpaši tiem, kas tikai veic pirmos soļus šīs prasmes apgūšanā. Šajā gadījumā trafareti ir lieliski palīgi.

Lasi arī: Račs un “Saldās sejas” ar sirsnīgu koncertu Ogrē prezentējuši pirmo albumu

Līmējošās trafareti tiek izmantoti ne tikai uzskaitītajiem dizaina veidiem, bet arī, lai uznestu uz nagiem sarežģītus modeļus, skaistus ziedus un citus līdzīgus motīvus. Šādi trafareti ir veidnes, no kurām uz tām izgrieztas kompozīcijas, ar speciālu papīru kā pamatu, kas izdalās pirms apstrādājamā priekšmeta ir novietota uz nagu virsmas. Tā rezultātā trafarets ir stingri piestiprināts pie naga, un izgrieztās vietas ir pārklātas ar izvēlēto laku. Speciālisti iesaka izmantot šim nolūkam īpašu sūkli, lai laka nebūtu pārāk bieza un neatstātu šķelšanās vietas.

Ja jūs nevēlaties iegādāties trafareti veikalā, jūs varat radīt tos pati. Labākais palīgs, radot šādus modeļus, ir papīra skočs. izveidojot precīzu trafaretas kopiju, kas jums patīk ar aplikāciju, prasīs rūpību un noteiktu pieredzi. Tomēr, izgriežot skoča veidnes un līnijas, tās var novietot uz nagu virsmas dažādos veidos, kas palīdzēs atjaunot vēlamo paraugu. Tālāk sniegtie fotoattēli parāda, kā izveidot nagu mākslu ar tik vienkāršu rīku.

Lasi arī: Jūrmala aicina uz Kūrorta svētkiem 26.maijā

Jāatzīmē, ka šāda veida trafaretam ir vairākas nenoliedzamas priekšrocības. Tie ietver:

  • Trafareta lētumu;
  • Apburošs rezultāts;
  • Sākotnējā lietošana.

Tomēr, līmju trafaretiem ir viens būtisks trūkums. Ar minimālu pieredzi eksperimenta rezultāti var neatbilst cerībām. Tas notiek tā, ka laka netiek pielietota precīzi kārtīgi un maigā veidā, un, atdalot izmantoto trafaretu, tas neizbēgami tiek izsmērēts. Bieži gadās, ka iesācēji pārcenšas ar slāņa biezumu, un modelis atšķiras salīdzinājumā ar bāzes slāni.

Disku trafareti

Disku trafareti – instruments, kas arī rada pārliecinošu franču, mēness mākslu, sastāvu, dažādas formas un līnijas. Zīmogošana piedāvā dažādus rīkus, lai izveidotu savu versiju attēlam uz nagiem, dod brīvību eksperimentēt un īstenot drosmīgas un ekstravagants idejas.

Zīmogošanas komplekts sastāv no metāla diska, kas ir iegravēts ar kompozīcijām uz tā. Jūsu izvēlētais modelis ir jāpārklāj ar laku. Neaizmirstiet noņemiet lieko materiālu no diska virsmas ar speciālu skrāpi. Pēc tam nospiediet zīmogu no komplekta uz disku, lai modelis tiktu pārvietots uz nesošo spilvenu virsmu. Pēc tam nospiediet to pret nagu virsmu.

Lasi arī: Kāpēc vīrieši zaudē savas mīļākās sievietes?

Neraugoties uz patēriņa retumu un augstām izmaksām salīdzinājumā ar līmes šabloniem, štancēšanai ir daudz vairāk plusi. Pirmkārt, modeļa kvalitāte, filigrācija un izskats – to izdarīt uz nagiem, izmantojot otiņu, nevar neviens meistars. Turklāt štancēšana aizņem diezgan maz laika: pēc pareizas treniņa, jūs varat izveidot apbrīnojamu kompozīciju tikai piecās līdz desmit minūtes.

Diemžēl šajā medus mucā ir arī nedaudz darvas. Disku trafarešu mīnusi, protams, ir viņu izmaksas. Standarta komplekts štancēšanai var būt diezgan dārgs: minimālā cena firmas diska trafaretam sākas no pāris simt eiro. Turklāt augstas kvalitātes rezultātus, jūs, visticamāk, neiegūsiet, ja izmatosiet parastās lakas: nepieciešamība izmantot īpašus akrila materiālus. Turklāt, lai apgūtu štancēšanas tehniku, jums var būt jāpieliek pūles un laiks.

Īss ieskats galvenajām iezīmēm darbā ar trafaretiem, ņemiet vērā, ka štancēšanas pārspēj standarta lipīgo bāzi ar izgrieztiem zīmējumiem.

 

Avots: fabrikaydei.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment